Bildirim
HDMI BİR SORU???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ceketli
Arkadaşlar dizüstü bilgisayldarımı hdmi kablo ile lcd televizyonuma bağladığımda bilgisayarımdaki hd filmleri televizyonumda hd olarak izleyebilirmiyim, televizyonum full hd, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Tabiki İzlersin __Ama detaylar anlatmakla bitmez sen şimdi HTCP Donanımını Kullandığın Ara birimi atı Mı Nvıdıa Amı ? Kullanıyosun Bunları Yazarsan Yardımcı Oluruz Kendimizce
cevap için teşekkürler, bu konulara yabancıyım biraz ve htcp nedir bilmiyorum:) ama dizüstü bilgisayar kullanıyorum, işlemcim c2duo 2.1, ram 3gb, ekran kartı nvidia 8600gt, bunlar yeterli olurmu ve bilgisayarda izlediğim hd filmi lcd televizyonumda dahamı kaliteli izlerim? lcd'im plilips 42pfl7433 _____________________________ ffff -
nvidia sorun çıkmaz bağlantı için burdan faydalanabilirsin...
http://forum.donanimhaber.com/m_27056099/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Nisan 2009; 2:19:31 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ceketli
cevap için teşekkürler, bu konulara yabancıyım biraz ve htcp nedir bilmiyorum:) ama dizüstü bilgisayar kullanıyorum, işlemcim c2duo 2.1, ram 3gb, ekran kartı nvidia 8600gt, bunlar yeterli olurmu ve bilgisayarda izlediğim hd filmi lcd televizyonumda dahamı kaliteli izlerim? lcd'im plilips 42pfl7433
Kullandığın donanımla sorunsuz izlemen lazım..+Bilgisayarda izlediğin hd filmi, fullhd bir tv'de gözyaşlarıyla izlersin
_____________________________ *ideos x5, NIKON D40,D90,YN 468 II,18-105 VR, 50 MM 1.8D SONY 46NX720 ,
*SONY STR-DE497P, PIONEER A-445, KENWOOD LSK-500II, GS RACING STORM EVO BUGGY
Huawei IDEOS X5 -
Arkadaşlar Selamlar,
PC deki ekran kartı ATI RADEON X 1050 ve dvi çıkış var, buradan full hd tv'ye bağlamayı düşünüyorum, sizce verim alabilirmiyim. Hangi çözünürlükte görüntü verir._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler