Şimdi Ara

HDD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair Force GT 60gb SSD kullanıyorum.Bunun yanında da HARICI 1tblik seagate harddisk almıştım.Fakat diski sürekli takılı tuttuğum yani dahili harddisk gibi kullandığım için kafa vurmaya başladı.Zar zor işlerimi yapabiliyorum ve çökmesinden korkuyorum açıkçası.Tüm bilgilerim içinde.Sabit 1tblik HDD almak istiyorum.Hızlı olsun yavaş olsun fark etmez.Depolamak için alıyorum ama çokda yavaş olmasa iyi hani Bugün 5 e kadar sipariş etmem lazım,yarında kopyalıcam mecbur bilgileri.Önerebileceğiniz HDD var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

quote:

Orijinalden alıntı: acan97

http://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/seagate-barracuda-green-1-5-tb-5900-rpm-64-mb-on-bellek-3-5-sata-iii-disk.html

yada Seagate Barracuda'da alabilirsin.

5900 RPM kötü.

1 TB yeterli olucaksa FP ürünü

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92451

Hocam aynı HDD vatanda seçmiştim bende;

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st1000dm003-3,5-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

30-40 tl fark var.Eksen'den mi alayım vatan'dan mı? Eksenden daha önce hiç alışveriş yapmadım.Bu arada benim anakart sata II bu yüzden malesef SSD'nin gücünüde tam olarak kullanamıyorum ilerde değiştireceğim zaten.

• Ben eksenden aldım çok iyi paketlenmişti HDDler genelde boş kutuda korumasız gelir ama eksen sarmış falan baya korumaya alıp yolladı takdir ettim..30-40 TL fark az değil ama vatandan %25 indirimle alırsanız daha ucuza gelebilir.
    anakart benimde desteklemiyor sata 3 ama ben HDD yi sata 3 aldım ki ilerde güncellersem değişmeye falan gerek kalmasın diye ama sizin tercihiniz şu an SSD ler pahalı Sata 2 de alabilirsiniz.
    SSD TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    SSD TAVSİYESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varda şuan gözükmüyor,normalde ödeme ekranında göstermesi lazım idi değil mi?

http://www.sanalmarketim.com/urun/0b5649c2c7117c2ab34591f4a6d86af8/SAMSUNG-HD103SJ-Spinpoint-F3-1TB-7200Rpm-SATA2-32MB-HDD

• Eksenden almıştım valla.Gelmesini bekliyorum şuan

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Vatan bazı zamanlarda Axess ve Bonus karta 5-10 taksit e %25 indirim yapıyor bu indirimde bu HDD 180 TL ye falan geliyor çoğu parçada ucuza geliyor tabi kartınız varsa..

Ürün bugün elime geldi,Taktım açtım başlat çubuğunda gördü başarılı ile yüklendi dedi.Neyse bilgisayarımda gözükmüyordu ama.Aygıt yöneticisine baktım normal çalışıyor diyordu.Bende SSD için sataları ahci moduna aldığım aklıma geldi.Kapatım pcyi.HDD'yi sata 5'e.SSD'yi sata 1 e taktım.Biosda sata 1-4 arasını Ahci,sata 5-6 arasını normal yaptım.Kapadım açtım.Sonuç yine aynı.Neden olduğunu bilen var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.