Şimdi Ara

HDD ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 3 günde HDD den cizirtı sesi geliyor. Ama mesela oyunlar bu hdd ye kurulu oyun oynarken yada pc ilk açıldığı zaman geliyor. Elimi hdd nin üzerine koyunca ses kesiliyor. HDD tune ve Hard Disk Sentinel sağlığa baktım %100 çıkıyor. Toshiba marka Ömrünü tamamlamış mı ?



  • Hard disc sentinel ve hdd tune programları bence kullanışsız, benim eski seagate hdddende ses geliyordu sağlık testi 100 gözüküyordu ne bad sector var ne birşey, bir süre sonra sesler iyice arttı ve hdd işlem yapamaz hale geldi yavaşlama donma vs bende değiştirdim. kafa atma sorunuydu sanıyorum. sende komple ölmeden icabına bak bence ben sesler başladıktan sonra 5-6 ay daha kullanabildim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan4292

    Hard disc sentinel ve hdd tune programları bence kullanışsız, benim eski seagate hdddende ses geliyordu sağlık testi 100 gözüküyordu ne bad sector var ne birşey, bir süre sonra sesler iyice arttı ve hdd işlem yapamaz hale geldi yavaşlama donma vs bende değiştirdim. kafa atma sorunuydu sanıyorum. sende komple ölmeden icabına bak bence ben sesler başladıktan sonra 5-6 ay daha kullanabildim.
    Böyle ses mi geliyordu benden böyle geliyor
    https://www.youtube.com/watch?v=YSwL26gzykg&feature=emb_title
  • Hayır benimki durup durup 2-3 saniyede bir tak tık ediyordu. Seninki sürekli cızırdıyor sanki aleti çiziyorlarmış demirle birşeyle gibi. Acaba döner plağa baskımı oluyor belkide ölmelik bir olayı yoktur kurtulabilir seninki göstersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan4292

    Hayır benimki durup durup 2-3 saniyede bir tak tık ediyordu. Seninki sürekli cızırdıyor sanki aleti çiziyorlarmış demirle birşeyle gibi. Acaba döner plağa baskımı oluyor belkide ölmelik bir olayı yoktur kurtulabilir seninki göstersen.
    Sürekli olmuyor bu videoyu örnek olarak attım benim değil. HDD devreye girince oluyor elimi koyuyorum hdd nin üzerine ses gidiyor :D
  • Hazırlıklı olun üzebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekleme yapayım o zaman teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.