Şimdi Ara

Hdd ışığı sürekli yanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde power düğmesi mavi yanıyorken 1 hafta önce bilgisayarı açtım ve mavinin yanında kırmızı ışık yanıp sönüyordu ve açılırken DEL ESC basma yeri yaklaşık 1 dk duruyor. eskiden 15sn açılan pc şimdi en az 1dk sürüyor. ama açıldığında hiçbir kasma olmuyor. fakat açıldıktan sonra internette gezinirsem, dosya açarsam ya da hiçbirşey yapmassam 3-5 dk sonra kendisini resliyor ve tekrar 1-2dk aynı ekranda durup açılıyor bu döngü hep devam ediyor. Eğer "lol" açarsam ( heralde hdd'yi kullanmam yetiyor tam anlayamadım) ben kapatana kadar hiç kapanmıyor. Şuanda bile kırmızı ışık yanıyor eset ile tarattım bilgisayardaki gereksiz dosyaları sildim 1-2 haftada bir ccleaner ile de temziliyor fakat düzeldi. pc dışarıdan bir darbe almadı. bu hataların hiçbiri yokken çok nadir hafta 1 kez açınca nerden geldiğini anlamadığım bir ses verdi heralde power supplyden geliyordu. ve açılmıyor ekran fln gelmiyordu bende tekrar düğmesine basıp kapatıyordum ve fanları biraz temizleyip fişleri çekip takınca düzeliyordu. Az önceye kadar bu sorun pek önemli değildi fakat oyunu silip yüklemeyi denediğimde hata vermeye başladı hdd den olabileceğini düşünüyorum.
    not: görev yöneticisine baktım aşırı ram-bellek vb. harcayan birşey yok.

• İlk Başta Temiz bir format ve bütün driverlerı kurmanızı öneririm sorununuz yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ögreniriz anakartın üstünde bir kırmızı ışık vardır sürekli yanıyorsa veya yanıp sönüyorsa bir yerde sorun oldugunu gösterir açılış hariç bakarmısınız

edit: o usb bozukmuş başka usbyi biçimlendirebildim.
    edit2: usbden format atmanın bir zararı olur mu netteki win7 lerde virüs olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvinDelisiBaris -- 8 Nisan 2016; 22:20:26 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.