Şimdi Ara

hdd den ssd ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim lenovo y500sli notebookum var ve icindeki hdd de d bolumunde recoveryim var. Simdi ssd almak istiyorum fakat notebooktaki windows orjinal oldugu icin kaybetmek istemiyorum . Acaba hddnin d bolumundeki recovery i ssd ye atsam ve lenovonun yaninda recovery tusu var o sekilde calistirsam olurmu ? ... olmaz ise nasil ssd ye orjinal windows u saglikli bir sekilde kurabilirim . TEŞEKKÜRLER ...

• Acronis home u indirip sistem yedegi al, sonra lenovo recoveryden sistemi ilk haline getir, sonra onun da ayrıca yedegini al, sonra da ssd ye istedigin yedegi kur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde buna benzer bi sorum var bende sony vaio laptop var içindeki hdd de fabrika çıkışş recovery si var 18 gb bende bu yedeği nasıl boş blu ray e atabilirim?
  • Acronisle yedek aldiktan sonra yedeği klasoruyle bluray e normal dosya gibi yazdirin, ya da acronisde boot ozellikli olarak yazdirma vardir ama acronis bluray e yazar mi bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acronis Boot CD indirin. Onu CD ye yazın programın tam sürümüne lüzum yok sadece Boot CD hem yedek alır hem yedekten restore yapar. Boot CD yi iso olarak netten indirebilirsiniz CD ye yazabilirsiniz. CD yi takıp sistemi açın. Komple yedek alıp bunu tib dosyası olarak harici USB HDD ye yazın. HDD yi çıkartın SSD yi takın. USB HDD yi bağlayın Acronis Boot CD ile sistemi açıp tib dosyasını programa tanıtarak restore yapın hepsi bu kadar. Ben PC bilgisayarımda bu yöntemi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 19 Eylül 2014; 13:24:49 >
  • emre ve xtreme sağ olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.