Şimdi Ara

Hdd' den ses geliyor ve pc açılmıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bilgisayarım oyun oynarken birden kapandı ve tekrar açmaya çalıştığım da hdd den tık tık diye ses gelerek şu uyarıyı verip açılmadı.

Bende uyarı ekranında yazılanlardan yola çıkarak hdd'yi söküp tekrar taktım olmadı.

Bilgisayardan da çok anlamıyorum malesef internetten araştırdığım kadarıyla hdd bozulmuş. Olası sorunlar ve Çözümleri hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
     Hdd' den ses geliyor ve pc açılmıyor ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olası çözüm yeni harddisk almak glbl görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama "hdd den tık tık" sesleri geliyorsa kurtarmanın iki yolu var.
    1) Aynı marke ve modele bir hdd alacaksın. bozuk hdd nin içindeki diski döküp yeni aldığın hdd nin içine takacaksın. ondna sonra kurtarabilirsin.
    2) Profesyonel veri kurtarma şirketleri.

Orijinalden alıntı: maxhacker

hdd kesin gitmiş. hdd den bilgileri %50 ihtimalle kurtarabilirsin. Hdd nin sektör yapısı bozulmamış ise kurtatılır.

Ama "hdd den tık tık" sesleri geliyorsa kurtarmanın iki yolu var.
    1) Aynı marke ve modele bir hdd alacaksın. bozuk hdd nin içindeki diski döküp yeni aldığın hdd nin içine takacaksın. ondna sonra kurtarabilirsin.
    2) Profesyonel veri kurtarma şirketleri.

Teşekkürler hocam bugün bilgisayarcıya götürdüm artık o da verileri kurtarabilirmiyim bi bakıcam dedi hdd değişecek ama Dediğiniz gibi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.