Şimdi Ara

HDD Caddy Pc Kapanırken Anında Güç Kesilme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Geçen gün bir HDD caddy aldım ve 120gb lık ssd aldım işletim sistemini ssd'ye kuracağım için bilgisayardaki harddiski çıkartarak yerlerini değiştirdim ve harddiski harddisk yuvasına takarak ikinci depolama alanı yaptım ancak bilgisayarı kapatınca harddisk'te bir anda güç kesiliyor ve ses geliyor internette araştırdım park sorunu oluyormuş bunun dvd için tasarlandığından dolayı gücün anlık kesildiğini düşünüyorlar ancak kimse kesin bir açıklama yapmamış bilgisi olan ve yapabileceğim bir durum var ise yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim.



  • Lütfen Yardım Edin...
  • HDD Caddy içerisine koyulan harddisk kullanılmadığında da elektrik kesintisi gibi ses çıkarır. Motor başlığını kenara çekiyor. Uykuya alıyor.

    HDD Caddy çok sağlıklıdır ya da değildir demek için uzun süre test etmek gerek.

    Eski bilgisayarımda 240 GB Silicon Power SSD + 750 GB HDD CADDY kullanıyordum. Benden alan arkadaşımda öyle kullanıyor sorun yok halen.

    Dvd Rom için üretildiği için olayı için ise şunu söyleyebilirim. Çok eski bilgisayarlarda karşılaşılan yanılmıyorsam adı "hdd bay" olarak geçiyordu. Buna özel firmalar kutuyuda satıyordu (HP). O tarz özel bir üretim durumu eskiden belki olabilirdi o "hddbay" ürün farkını ortaya koymak için ama şuan güç yönetimi olarak öyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.