Şimdi Ara

HDD arıza tespit ve onarım programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Beyler bana bi program lazım öyle ki hddyi takıtığımda atıyorum baştan yüzde 10 u arızalı diskin o yüzde 10 luk dilimi iptal edecek ve geri kalan % 90 lık kısmı kullanabilecem. %10 luk kısmı devredışı bırakacak böyle bir program var mı bilen kullanan ???

Ayrıca birde sistem kurulmayan ama harici olarak yada 2. disk olarak kullanılan diskler var bu disklerdeki sorun nedir ? bu sorunu çözecek ayrı bi program varmıdır.

bu istediğim 2 programı bilen kullanan var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

hdd regenerator bu işini görür yalnız çok uzun sürer taraması bu tür durumlarda garanti olmaz tabi düzeltebilir de düzelmeyebilir de programla alakalı arama yaparsan kullanımı ile alakalı anlatımlar var .

Orijinalden alıntı: kara duman

http://www.dposoft.net/hdd.html
    hdd regenerator bu işini görür yalnız çok uzun sürer taraması bu tür durumlarda garanti olmaz tabi düzeltebilir de düzelmeyebilir de programla alakalı arama yaparsan kullanımı ile alakalı anlatımlar var .

teşekkürler deneyelim bakalım başka önersi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
  • Selamın aleykum önce test yapın ama takip edin hangi böümlerde ve kaçıncı kısıma kadar bad sector var o kısmı format atarken diyelim 20 gb kadar bad var yeni bölüm olustur garanti olsun sen 25 gb de ama aktif etme o bölümü sonra istediğin kadar bölüm olusturup sistemini kurabilirsiniz o 25 gb lı bad sectorlu kıısım o şekilde duracak formattan sonra o kısım tekrar gözükürse yönetimsel araçlar disk yönetiminden sürücü harfini kaldır bilgisayarımda gözükmez kaba taslak anlatmaya çalıştım ama umarım anlatabilmişimdir
    Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol YILDIZ

Selamın aleykum önce test yapın ama takip edin hangi böümlerde ve kaçıncı kısıma kadar bad sector var o kısmı format atarken diyelim 20 gb kadar bad var yeni bölüm olustur garanti olsun sen 25 gb de ama aktif etme o bölümü sonra istediğin kadar bölüm olusturup sistemini kurabilirsiniz o 25 gb lı bad sectorlu kıısım o şekilde duracak formattan sonra o kısım tekrar gözükürse yönetimsel araçlar disk yönetiminden sürücü harfini kaldır bilgisayarımda gözükmez kaba taslak anlatmaya çalıştım ama umarım anlatabilmişimdir

Evet anladım teşekkür ederim ama bana iişte o baştaki 20 gblık kısımda bad sector olduğunu gösterecek program lazım....
    Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.