Arkadaşlar şu son dönemdeki oyunları orta ayarlarda oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum, çok bilgim olmadığı için size sormak istedim HD6850 iyi mi sizce ?
Sistemim;
Core i5 3.2 GHz
4 GB Ram
Not: Büyük ihtimal PSU'da almam gerekecek.
yanlış yerde, neyse bütçenizi söylerseniz sevinirim. monitörünüz full hd ise hd6850 tatmin etmeyebilir bazen, fps takıntınız yoksa pek hissetmezsiniz gerçi
kardeş ben kullanıyorum zaten imzada görmüşündür. bf3 gta4 cod4 nfs mostwanted 2 sniper2 gibi oyunları fulhd çözünürlükte gayet akıcı bir şekilde oynuyorum tavsiye ederim. fps sıkıntısı yaşamadım.şuana kadar sadece cryisis 3 tüm ayarlar fullde biraz sıkıntı yaşadım.
silliusblack
kullanıcısına yanıt
crysis 3ü full ayarda açmıyor çünkü kart 900pde açmıyorsa 1080p çözünürlükte 5 fps verir herhalde
HD7770 daha iyidir. Daha düşük enerji tüketimi ve performans konusunda.
quote:
Orijinalden alıntı: erdem277
HD7770 daha iyidir. Daha düşük enerji tüketimi ve performans konusunda.
hd 6850 ile hd 7770 arasında çok aşırı bir fark yok çok az bir fark var nerdeyse yok gibi. hatta bazı incelemelerde hd 7770'in hd 6850'den daha düşük bir performansı olduğu söylenmiş. ama güç tüketimi konusunda ise hd 7770 daha iyi.
arkadaş biraz yanlış bilgilendirmiş deneyen biri olarak söylüyorum 7770 gtx460a denk bi kart hd6850 o tiera denk değil.Güç tüketimi yüzünden eski teknoloji gözüyle bakılıyor.O yüzden bu zamanda 7770 alıp overclock yaparak kullanmak daha mantıklı
arkadaş biraz yanlış bilgilendirmiş deneyen biri olarak söylüyorum 7770 gtx460a denk bi kart hd6850 o tiera denk değil.Güç tüketimi yüzünden eski teknoloji gözüyle bakılıyor.O yüzden bu zamanda 7770 alıp overclock yaparak kullanmak daha mantıklı
arkadaş? kim ben mi erdem 277 mi?
erdem277 6850 o kartlara göre daha performanslı çalışıyor arkadaşıma burdan önerildiği için 7770 almıştık benden daha düşük performans alıyordu oyunlarda sistemi benimkinnden iyi olmasına rağmen 7770 daha iyi oc oluyor ama o bi gerçek
quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
erdem277 6850 o kartlara göre daha performanslı çalışıyor arkadaşıma burdan önerildiği için 7770 almıştık benden daha düşük performans alıyordu oyunlarda sistemi benimkinnden iyi olmasına rağmen 7770 daha iyi oc oluyor ama o bi gerçek
7770 yeni bir gpu mimarisi kullandığı için bir de 28 nm gpu var ondan dolayı daha iyi oc oluyordur.
öyle zaten?
quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
öyle zaten?
tamam hocam ben size bir sorunuzun karşılığında bir cevap olarak yazmadım sadece daha iyi oc olmasının sebebini yorumladım.
Şimdi söyle bir olay var. 6850 eski teknoloji artık. 2011'de fp kralıydı. Almaya niyetlenip alamadığım karttı. Ama şuan her ne kadar 7770 ten iyi performans verse de 7770 düük voltaj, serin çalışma ve yüksek ovc kapasitesi ile alınası bir kart. keşke 7770 e biraz daha paralel işlemci transistör vs koyup 6850 üstü 7850 altı bir kart yapsalarmış. Ama %20 lik bir ovc voltaj vermeden yapılır 7770'e. Çok kolay geçilir 6850 nin önüne.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme