Şimdi Ara

HD5750-HD5770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 2 karttan birini alıcam ama %5-%10 artış olucağı yazıyor forumumuzda.Ben fermiyi bekliyecektim ama fiyatın düşmesi için şuanda almalımıyım ?

Casper teknik servisinde çalıştığım için 250 tl'ye filan gelicek bana.Eğer al derseniz pazartesi alıcam ama alma bekle derseniz fermiye kadar beklicem.Ne yapmalıyım lütfen yardım edin

• Fermiyi bekleme,hep fiyat düşüşü olacak diyorlar ama pek sanmıyorum ufak oynamalar olur,o oynamalarında olması için baya bir süre geçmesi lazım.

Kart konusuna gelince birisi GTS250-HD4850 ile eşit,diğerde HD4870-GTX260 ile.Hangisini istiyorsan.Arada çok fiyat farkı yoksa HD5770 al,eğer etkileyici fiyat farkı varsa HD5750 al.
  • Ferminin neyini bekleyeceksin ki, orta seviye ürünler en az mayıs ayında cıkar o da yinede 5770'den pahalı olur.

5770 alabilirsin. %10'dan da daha fazla fark var.
  • HD5770'te 250 TL'ye geliyorsa direk al bekleme...
  • 5770 casperın fiyat listesinde bulunmuyor.Gelicek olan &750'de şansa gelicek.Yani def. tasarım olarak da gelebilir.Exa'dan sipariş edersek bayii olarak %10 civarında indirim var.Yani bi kart 320 tl'ye geliyorsa ben 290tl ye alabilirim.

HD5770'i mecbur karttan çekicem ama HD5750'yi peşin alıcam.Ne yapmalıyım bi yardım edin.

Thermaltake tr2 420w psum var eğer bu kart alırsam kaldırırmı ? Diğer birleşenler sistem'de yazıyor
  • Arada can yakacak bir fark yok bence sen tabi daha iyi bilirsin bütçeni fakat bir kere alacaksın kullanacaksın zaten çok max hızlı kartlar değil fermi gelsede üretimde verimlilikte sıkıntı oldugu için fiyatlar düşmeyecek zaten kart bulunmuyor farkındaysan etrafta çok fazla.Senin Güç kaynağıda rahat kaldırır dedigin kartları sıkıntın olmaz.5770 Max 108W min 18W tüketiyor güç ;) Şahsi tavsiyem 5770 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

5770 casperın fiyat listesinde bulunmuyor.Gelicek olan &750'de şansa gelicek.Yani def. tasarım olarak da gelebilir.Exa'dan sipariş edersek bayii olarak %10 civarında indirim var.Yani bi kart 320 tl'ye geliyorsa ben 290tl ye alabilirim.

HD5770'i mecbur karttan çekicem ama HD5750'yi peşin alıcam.Ne yapmalıyım bi yardım edin.

Thermaltake tr2 420w psum var eğer bu kart alırsam kaldırırmı ? Diğer birleşenler sistem'de yazıyor

Exa bilgisayar'dan iki tane His 5770 aldım.İkisi de iCooler olan modeli geldi.İcooler olarak belirtmedikleri halde.Resmen süpriz oldu.Şuan için çok memnunum.Onu da ilave edeyim.

• 8800GT amp kartın varsa en az 5770 al. 5750 neymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

quote:

5770 casperın fiyat listesinde bulunmuyor.Gelicek olan &750'de şansa gelicek.Yani def. tasarım olarak da gelebilir.Exa'dan sipariş edersek bayii olarak %10 civarında indirim var.Yani bi kart 320 tl'ye geliyorsa ben 290tl ye alabilirim.

Exa bilgisayar'dan iki tane His 5770 aldım.İkisi de iCooler olan modeli geldi.İcooler olarak belirtmedikleri halde.Resmen süpriz oldu.Şuan için çok memnunum.Onu da ilave edeyim.

Çok aşırı ısınan kartlar deüil zaten özel soğutucuya gerek yok ama def. fiyatına bunun olması tabiki biz tüketiciler iyi sevindirici bir olay fakat özel sogutma sistemi yoksada çok problem teşkil etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: suhaksk

quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

quote:

Çok aşırı ısınan kartlar deüil zaten özel soğutucuya gerek yok ama def. fiyatına bunun olması tabiki biz tüketiciler iyi sevindirici bir olay fakat özel sogutma sistemi yoksada çok problem teşkil etmez

Referans tasarıma hiç lafım yok.Asla da öyle birşey demedim ve hissettirmedim.Sadece daha serin ve ne de olsa özel tasarım bir versiyon gönderdikleri hakkında bilgi vermek istedim.Yoksa en ufak bir ısı sorunu yok referans tasarımda.

• Dediğim gibi casperdan gelecek kart ref. tasarımda olabilir icooler modelide olabilir.8800gt amp! kartım var bunu 2. el olarak satıp HD5750 yada 5770 alıcam.5770 alırsam kendim seçebilicem.Çok kararsız kaldım yardım edin...
  • Neyinde kararsısz kalıyorsun ki 5750 alırsan 8800GT AMP ile aradaki farkı göremeyeceksin aslında 5770'e de geçmeye değmez fakat kötünün iyisi olarak onu almak zorundasın.
  • quote:

Dediğim gibi casperdan gelecek kart ref. tasarımda olabilir icooler modelide olabilir.8800gt amp! kartım var bunu 2. el olarak satıp HD5750 yada 5770 alıcam.5770 alırsam kendim seçebilicem.Çok kararsız kaldım yardım edin...

Dostum kendi imzamda testlerim var kartla ilgili.Hatta Crossfire Club'te CF ile ilgili sürekli test koyuyoruz.Kartın performansı belli.Crossfire durumunda çok çok başarılı.
  • up
  • 5770 ile cok fazla fark göremezsin ancak alırsanda pişman olacagını zannetmem...
  • 5750 Almayın.5770 iyi bir seçim olur.
  • 5770 kullananlara bir soru (: Gpu ve ram voltajı program sayesinde (msi afterburner) arttırılıyormu ? Arttırılıyorsa hangi markalar destek veriyor hangileri destek vermiyor ?
  • 5770
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

5770 ile cok fazla fark göremezsin ancak alırsanda pişman olacagını zannetmem...

Dalga mı geçiyorsun?

Far Cry 2 %116
    Crysis Warhead %54
    World in Conflict %20
    DMC 4: sahne 1 %18; sahne 2 %30; sahne 3 %32; sahne 4 %18
    Company of Hereos %52
    Assasian Creed %20

oranlarında fark atıyor.Ki diğer yeni özelliklerinden hiç bahsetmiyorum.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Çok komik oluyor.

Not:Testler DH ekran kartları bölümünden alınmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 27 Şubat 2010; 22:01:02 >
  • 5750 alma parana yazık fark görmek istiyorsan 5770 al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.