Şimdi Ara

HD UYDU ALICI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Evimde Lg 55lw5500 modeli tv var.Bluray oynaticisindan ses sistemine her turlu duzenek mevcut ama sadece yayin yok. daha once dsmart kullandim ama her ay para vermek zoruma gittigi icin iptal ettirdim. simdi uydu alicisi almak istiyorum. bu konulardan pek anlamadigim icin sizlere bi danisayim dedim. goruntu kalitesi iyi olan, kanallarin frekansi degistigi zaman veya yeni kanallar ciktigi zaman otomatik olarak bulan. kanal gecislerinde donma yapmayan ve hd yayin destegi olan bi reciever almak istiyorum. sizce ne secmeliyim. biraz once nextin 18000hd modelini aliyordum az kalsin 175tl ye, sonradan bi arastirma yapiyimde oyle alayim diyip vazgectim. Bu model hakkindaki goruslerinizide bildirirseniz sevinirim. Ek olarak tavsiyelerinizede acigim. bi yardimci olun lutfen. simdiden tesekkur ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Merhaba. Evimde Lg 55lw5500 modeli tv var.Bluray oynaticisindan ses sistemine her turlu duzenek mevcut ama sadece yayin yok. daha once dsmart kullandim ama her ay para vermek zoruma gittigi icin iptal ettirdim. simdi uydu alicisi almak istiyorum. bu konulardan pek anlamadigim icin sizlere bi danisayim dedim. goruntu kalitesi iyi olan, kanallarin frekansi degistigi zaman veya yeni kanallar ciktigi zaman otomatik olarak bulan. kanal gecislerinde donma yapmayan ve hd yayin destegi olan bi reciever almak istiyorum. sizce ne secmeliyim. biraz once nextin 18000hd modelini aliyordum az kalsin 175tl ye, sonradan bi arastirma yapiyimde oyle alayim diyip vazgectim. Bu model hakkindaki goruslerinizide bildirirseniz sevinirim. Ek olarak tavsiyelerinizede acigim. bi yardimci olun lutfen. simdiden tesekkur ederim..

    Selam,

    Neta 6400HD cihaz kriterlerinizi karşılar. Uydudaki frekans değişimlerinde, ilgili frekansları kendiniz taramalısınız.

    İlaveten, belirtmiş olduğunuz diğer kriterlerinizide karşılar.

    Kolay gelsin.




  • Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

    Şimdi ben bu cihazı eve götürüp taktığımda, otomatik olarak bütün kanalları bulup yerleştiriyomu tam olarak anlayamadım.
    Birde söylemeyi unutmusum şimdi ekleyeyim. Modül girişininde olmasını istiyorum.

    Teşekkürler tekrardan..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

    Şimdi ben bu cihazı eve götürüp taktığımda, otomatik olarak bütün kanalları bulup yerleştiriyomu tam olarak anlayamadım.
    Birde söylemeyi unutmusum şimdi ekleyeyim. Modül girişininde olmasını istiyorum.

    Teşekkürler tekrardan..

    Modül girişli bir cihaz istiyorsanız, NETA 6000 HD almalısınız.

    Kanalların otomatik bulunma işlemi, uyduda mevcut bir frekansı cihazınıza girip, tarama yaptığınız zaman bütün kanaları bulacaktır. Bu özellik uydu operatörünün sağladığı bir destektir.

    Yine kanalları otomatik olarak bulmanın bir diğer yöntemi, cihazı otomati tarama seçeneğinde, şebeke açık olarak taratmaktır.

    Yine bir diğer yöntem ise, cihazda bulunan kör tarama seçeneği ile taratmaktır.

    Her üç yöntemide tavsiye etmiyorum. Zira cihazın transponder hafızasını gereksiz frekanslarla doldurmaktadır. Bu durum ise, cihazların kararsız çalışabilmesine yol açmaktadır.

    En sağlıklı yöntem;

    Buradan;www.flysat.com 'dan izlemek istediğiniz kanallara ait frekansları tek tek cihazınıza girip, şebeke kapalı olarak taratmalısınız.

    Buraya kadar olan açıklamaları yapmamın nedeni, kanalları uydudan kendi kendine bulması, mahsurları olan bir işlemdir. Dolayısı ile de, uydu cihazlarında aranması gereken bir özellik değildir.

    Kolay gelsin.




  • Bu neta 6000hd hosuma gitti. simdi birkac sorum daha olucak. su anda idareten bi uydu alicisi kullaniyorum. 50-60tl civarlarinda en alt seviye recieverlardan biri. Bazi kanallarda sifre sikintisi cekiyorum.frekansi falan giriyorum ama bulundugunuz kanal sifreli diyor ve gostermiyor. bu netanin 6000hd modelinde boyle birseyle karsilasirmiyim. Birde forumda gordum bazi uydu alicilari sd yayinlari hd kalitesinde gosteriyormus. bu modeldede var heralde bu ozellik dimi? Bu ozelliklerde mevcutsa bu modelden almayi dusunuyorum. nerde bulabilirim bu urunu ben?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Bu neta 6000hd hosuma gitti. simdi birkac sorum daha olucak. su anda idareten bi uydu alicisi kullaniyorum. 50-60tl civarlarinda en alt seviye recieverlardan biri. Bazi kanallarda sifre sikintisi cekiyorum.frekansi falan giriyorum ama bulundugunuz kanal sifreli diyor ve gostermiyor. bu netanin 6000hd modelinde boyle birseyle karsilasirmiyim. Birde forumda gordum bazi uydu alicilari sd yayinlari hd kalitesinde gosteriyormus. bu modeldede var heralde bu ozellik dimi? Bu ozelliklerde mevcutsa bu modelden almayi dusunuyorum. nerde bulabilirim bu urunu ben?

    NETA 6000 HD cihazda da şifre desteği var. Şifre giriş ve benzeri işlemleri net'ten araştırınız. Zira ben ilk sırada cihazların görüntü kalitesi ile ilgilenirim. Ürününün satıcılarını google'dan araştırınız.

    Diğer bahsettiğiniz husus şehir efsanesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 30 Ocak 2012; 11:19:46 >




  • Hocam bu urune iyice isindim alicam sanirim ama bisey kafama takildi. bu dreambox denen cihazlarla benim alacagim urun arasinda ne gibi farkliliklari var. arada en az 300tl falan bi oynama oluyo. bu paraya gercekten degermi ozellikleri. Biraz inceledim ama bu konularla ilgili pek bilgim olmadigi icin bisey anlayamadim. Bu konuyla ilgilide bana yardimci olabilirseniz sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandorria

    Hocam bu urune iyice isindim alicam sanirim ama bisey kafama takildi. bu dreambox denen cihazlarla benim alacagim urun arasinda ne gibi farkliliklari var. arada en az 300tl falan bi oynama oluyo. bu paraya gercekten degermi ozellikleri. Biraz inceledim ama bu konularla ilgili pek bilgim olmadigi icin bisey anlayamadim. Bu konuyla ilgilide bana yardimci olabilirseniz sevinirim..

    Dreambox almak istiyorsanız, önceliğiniz tabiki dreambox olmalı... Fark hacı murat ile mercedes kadar fark var dersek abartmış olmayız.

    Dreambox 800HD almak isterseniz, 300 - 350 TL aralığında edinebilirsiniz.

    Dreambox 800HD "se" almak isterseniz, iç piyasada 700 - 750 TL arasında bulabilirsiniz. Çin'den kendiniz getirtirseniz, 450 TL'ye maledebilirsiniz.

    İki cihaz arasında işlemci hızı yönünden fark vardır. Diğer özellikleri hemen hemen aynı sayılır.

    İkinci el almak isterseniz, ilkini 200 - 250 TL aralığında, ikincisini 600 TL civarında bulabilirsiniz.

    Google'dan araştırınız.

    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.