Şimdi Ara

HD D-smart ile ilgili bir soru? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dsmart aldım geçen hafta ama bendeki dsmart hd ye uyumlu değilmiş daha doğrusu sonradan öğrendim bugun aldığım kişiyle görüştüm istersen değiştiririz dedi bende düşüneyim dedim şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım war acaba değiştirsemmi değermiki. teşekkürler şimdiden

• değiştir dostum tabii hd yayını verebilen bi televizyonun varsa
  • war kardeş panasonıc 45py8 full hd plazma war
  • Benim tv de full hd ama dekoderin de hd olması gerekiyor. HD dekoderler de 600ytl den başlıyor. Karar senin. Ben gerek duymadım. Sonuçta her kanal hd yayın yapmayacak. İki üç kanal için değmez bence. Yani sen hd dekoder alsan bile en fazla 4-5 kanalda izleyebileceksin.
  • valla kardeşim bu işler bütçeye göre değişir hd destekli tv n olduğuna göre bence hd al derim çünki en azından şl hd yayınlanıyor.
  • bende hem normal hemde Hd smart var. Hiç düşünme bile hemen değiştir..

keskinlik max. kullanıyorum partikül bile görmüyorum normal kanallarda....

"hd smart kullanan varmı" yazılarımada bakabilirsin.

bütün yeni diziler ve showların bir kısmı Hd çeki,lip yayınlanıyor kananl d de...

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yessalih

bende hem normal hemde Hd smart var. Hiç düşünme bile hemen değiştir..

keskinlik max. kullanıyorum partikül bile görmüyorum normal kanallarda....

"hd smart kullanan varmı" yazılarımada bakabilirsin.

bütün yeni diziler ve showların bir kısmı Hd çeki,lip yayınlanıyor kananl d de...

selamlar

yani arkdaşım normal smart yayınla çokmu fark var görüntü kalitesi oalrak hd yayının ??
  • hd smart'ın 4 kanalı var hd yayın yapan hdtv ve discovery sürekli ingilizce yayın yapıyor(hdtv bazı avrupa maçlarını hd kalitesinde veriyor)
    1 ay kadar önce kanal d hd çıktı,yalnız bu kanal üzerindeki her program hd standartlarında yayınlanmıyor,yani hd görüntü standartı olan 16:9 formatında yAYIN değil bütün programları.
    bİR DE EUROSPORT VAR.o da kimi zaman ekranı bölümlendiriyor,tam ekran vermiyor bütün yayını.
    yalnız hdsmartın avantajı şu,hdmı kablo ile bağlantı yapıldığından görüntü kaybı min. düzeye iniyor.Günümüzün standartı olan yayınlar daha net şekilde sunuluyor.
    Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.Plazma ve doğal sonucu olan hd yayınlar,crt televizyon ve sd tv görüntü gerçekliğini yakalayabilmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aczimendi -- 26 Eylül 2008; 13:01:27 >
  • milleti kandırıyolaro zman basbaya ara tuzağı benim philips 29pt 95 21 hdmı girişli tüplü tv im var .süper gösteriyo normal d smart receiveriye . demekki para tuzagı hd muhabbetleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.