Şimdi Ara

HD 6850 Yeni monitör fps düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanki montitörümden görsellik olarak pek memnun değilim 1440x900 çözünürlekte.Ben şimdi 1920x1080 monitör almayı düşünüyorum HDMI girişli oyunlarda fazla fps düşüşü yaşarmıyım ? Birde karta aşırı yüklenince ses çıkarıyor kart bu 1440x900 da çoğu oyunda ses sıfır bu alıcağım yeni monitörde ses çıkarmı ?Oynadığım oyunlar:World Of Warcraft,League of Legends,Diablo 3

Almayı düşündüğüm monitör:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s22a350h-215-s22a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 24 Mayıs 2012; 23:00:28 >

• girişin hdmi, dvi veya vga olması fpsyi etkilemez. ancak çözünürlük yükselince ekran kartına daha çok yük binecektir. bu da fpsnin düşmesine yol açabilir. ses konusu da kasa içi soğutmanızla alakalı bir durum. kasanın içi ne kadar serin olursa cpu ve vga fanı o kadar sessiz çalışır.

Orijinalden alıntı: rtsbora

girişin hdmi, dvi veya vga olması fpsyi etkilemez. ancak çözünürlük yükselince ekran kartına daha çok yük binecektir. bu da fpsnin düşmesine yol açabilir. ses konusu da kasa içi soğutmanızla alakalı bir durum. kasanın içi ne kadar serin olursa cpu ve vga fanı o kadar sessiz çalışır.

fazla düşermi oynadığım oyunlarıda yazdım zaten fazla efekt istemiyor.Sizin monitör falan bayağı büyük sizde fps durumları nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • bf3 gibi fps oyunlari oynasan anlarim tereddut etmeni ama oynadigin oyunlar su anda o cozunurlukte gereginden fazla yuksektir.wow ultra ayarda senin cozunurlukte 6850 ile 116 fps alirken 1920'de 83 fps almis gayet guzel.1920'ye gecmemen icin bir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 25 Mayıs 2012; 0:19:36 >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • _____________________________
  • 1920x1080 için o ekran kartı yetersiz kalır. Pek grafiksel bir fark hissetmezsin zaten.

GTX 1070 düşük fps sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

1920x1080 için o ekran kartı yetersiz kalır. Pek grafiksel bir fark hissetmezsin zaten.

Hmm o zaman almayayım diyorsunuz yani düşündümde hdmi falan fark ettirir belki :D

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

quote:

1920x1080 için o ekran kartı yetersiz kalır. Pek grafiksel bir fark hissetmezsin zaten.

Hmm o zaman almayayım diyorsunuz yani düşündümde hdmi falan fark ettirir belki :D

HDMI aynı zamanda yüksek kalite ses aktarabilir, yani PC kullanan birinde ses kartı ve monitörden bağımsız hoparlör olduğunu düşünürsek pek işinize yaramaz. Görüntü açısından HDMI ve DVI yanyana koysak bile aradaki farkı çoğu kişi anlayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 25 Mayıs 2012; 23:42:08 >

• quote:

quote:

quote:

HDMI aynı zamanda yüksek kalite ses aktarabilir, yani PC kullanan birinde ses kartı ve monitörden bağımsız hoparlör olduğunu düşünürsek pek işinize yaramaz. Görüntü açısından HDMI ve DVI yanyana koysak bile aradaki farkı çoğu kişi anlayamaz.

Bilgilendirme için çok teşekkürler o zaman playstation 3 alırım :)

• Ekran kartın ne acaba

birde zaten 1080p yani full hd goruntu cozunurluk arttıgından zaten dogal olarak sistemini zorlayacak ha sen sistemim guzel diyosan sogutmanıda arttırmanı tavsiye edrm

bide bu monitoru almanı tavsiye etmem
  • eğer şimdiki monitörün analog çıkışlıysa hdmi ile görüntüde iyileşme olur, ama dvi ise fazla fark olmaz. Bende s22b350h var ekran kartı sapphire hd6850 kasma falan yok bf3 ultrada oynuyorum fanı manual ayarlayıp sesi düşürebilirsin ama sıcaklık çok yükselmesin ona göre ayarlarsın

Orijinalden alıntı: Vanpir Gardaş

eğer şimdiki monitörün analog çıkışlıysa hdmi ile görüntüde iyileşme olur, ama dvi ise fazla fark olmaz. Bende s22b350h var ekran kartı sapphire hd6850 kasma falan yok bf3 ultrada oynuyorum fanı manual ayarlayıp sesi düşürebilirsin ama sıcaklık çok yükselmesin ona göre ayarlarsın

Yanlış bilgi.

Arada kalite farkı olmayan arayüzler DVI ile HDMI'dır. HDMI'la fark olur, ama DVI'la olmaz gibi birşey söz konusu değil.

Ya ikisinde birden fark olur, ya da hiçbirinde olmaz.

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

eğer şimdiki monitörün analog çıkışlıysa hdmi ile görüntüde iyileşme olur, ama dvi ise fazla fark olmaz. Bende s22b350h var ekran kartı sapphire hd6850 kasma falan yok bf3 ultrada oynuyorum fanı manual ayarlayıp sesi düşürebilirsin ama sıcaklık çok yükselmesin ona göre ayarlarsın

Yanlış bilgi.

Arada kalite farkı olmayan arayüzler DVI ile HDMI'dır. HDMI'la fark olur, ama DVI'la olmaz gibi birşey söz konusu değil.

tamam benim dediğim de aynı zaten? eğer şimdiki analog çıkışlı ise hdmi ya da dvi geçince fark olur, ama eğer zaten dvi ise hdmi geçtiğinde fark olmaz diyorum
    edit: galiba "hdmi ile görüntüde iyileşme olur" dediğim kısımda dvi eklemediğim için öyle düşündün ama alacağı monitörde dvi yok onun için söylemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 28 Mayıs 2012; 16:39:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Yanlış bilgi.

tamam benim dediğim de aynı zaten? eğer şimdiki analog çıkışlı ise hdmi ya da dvi geçince fark olur, ama eğer zaten dvi ise hdmi geçtiğinde fark olmaz diyorum
    edit: galiba "hdmi ile görüntüde iyileşme olur" dediğim kısımda dvi eklemediğim için öyle düşündün ama alacağı monitörde dvi yok onun için söylemedim

Ao, yanlış görmüşüm, artık nasıl becerdiysem.

"DVI ise" kısmını "DVI ile" şeklinde okumuşum. Yazdığınız bilgi doğru, kusura bakmayın.

• valla ben de 22inc fullhd monitör aldım. aşağıdaki sisteme. FPS düşüşü yaşadım doğal olarak. İşlemciyi 3.6'ya çektim biraz düzelir gibi oldu şimdi bir de ekran kartını yükseltecem birazcık voltajsız da korkuyorum bir şey olur diye.

Arkadaşlar şuanki montitörümden görsellik olarak pek memnun değilim 1440x900 çözünürlekte.Ben şimdi 1920x1080 monitör almayı düşünüyorum HDMI girişli oyunlarda fazla fps düşüşü yaşarmıyım ? Birde karta aşırı yüklenince ses çıkarıyor kart bu 1440x900 da çoğu oyunda ses sıfır bu alıcağım yeni monitörde ses çıkarmı ?Oynadığım oyunlar:World Of Warcraft,League of Legends,Diablo 3

Almayı düşündüğüm monitör:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s22a350h-215-s22a350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58907

Alabilirsin. O oyunlarda fps etkilenmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.