10.1 olarak görünmesin sorun olmasa bile biz dx11 ciyiz bize yakışmaz öyle rakamlar
Sizde çalışıyor mu Heaven?
Heaven'ın sistem gereksinimleri kısmında Open AL,Net Framework 2.0 ve ekran kartının son sürücülerinin yüklü olması gerektiğinden bahsediyorr. Open AL sistem gereksinimlerinde niye var ki?Creative ses kartlarının kütüphanesinin Benchmark'ta gereği ne anlamadım? Ben X-FI Gamer ses kartı kullanıyorum ondan olmasın? Gerçi en son sürüm Open AL yüklü durumda ama.
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
quote:
Orijinalden alıntı: alito
10.1 olarak görünmesin sorun olmasa bile biz dx11 ciyiz bize yakışmaz öyle rakamlar
Heaven'ın sistem gereksinimleri kısmında Open AL,Net Framework 2.0 ve ekran kartının son sürücülerinin yüklü olması gerektiğinden bahsediyorr. Open AL sistem gereksinimlerinde niye var ki?Creative ses kartlarının kütüphanesinin Benchmark'ta gereği ne anlamadım? Ben X-FI Gamer ses kartı kullanıyorum ondan olmasın? Gerçi en son sürüm Open AL yüklü durumda ama.
bende heaven kurulu değil fakat o donanımlara ait driver problemleri olduğu kesin ama bence bu driverların kendisinden değil programın driverlar ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. indirip bi deniyicem bende.
quote:
Çözümü buldum hemen verdiğim adresteki hotfix i kurun sorun düzeliyor (Bütün platformlar ve diller için hotfiksleri göster (3) yazan yere tıklayarak win7 x86 yada x64 olanı seçin hotfix linki email adresinize gidiyor rar şifresi gelen emailin alt kısmında yazıyor olacak parola diye yazan rar şifresidir) BURADAN
NOT: RAR ŞİFRESİ HER MAİLDE SÜREKLİ DEĞİŞTİĞİ İÇİN DİREK LİNKİ VERMENİN ANLAMI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜM NİYE İNDİRME LİNKİNİ VERMEDİN DEMEYİN BELKİ O HER ŞİFREDE UYUYOR OLABİLİR AMA BENİM TESPİTİM BÖYLE EN İYİSİ SİZİN İNDİRMENİZ
Oldu vallaha oldu mutluyum. Dx11 diye ortalığı ayağa kaldırıp da arkasından hotfix yayınlayan MS' ye de teşekkürler...
quote:
quote:
quote:
bende heaven kurulu değil fakat o donanımlara ait driver problemleri olduğu kesin ama bence bu driverların kendisinden değil programın driverlar ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. indirip bi deniyicem bende.
denedim bendede aynısı oluyor dediğim gibi yazılımsal bir sorun bu
hotfixi bende denedim ancak bende guncellestirme sisteminiz icin gecerli degildir mesaji cikiyor. sistem win7 home premium, ekran karti 5870. neden boyle yapio acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: happy_warrior
hotfixi bende denedim ancak bende guncellestirme sisteminiz icin gecerli degildir mesaji cikiyor. sistem win7 home premium, ekran karti 5870. neden boyle yapio acaba.
x64 olanı kuracaksın sen x86 yı indirmissin
ok..
quote:
quote:
quote:
quote:
denedim bendede aynısı oluyor dediğim gibi yazılımsal bir sorun bu
İlginç. Sistem panelinize baktım X-FI kullanıyorsunuz sizde benim gibi.Nedense ses kartından dolayı sorun çıktığını hissediyorum. Open AL'nin sistem gereksinimlerind olması beni bu düşünceye sevk etti.Şimdi işim gücüm yok ses kartını söküp denemeyeceğim. Varsın Heaven olmasın.İçimde kaldı ama neyse.
Heaven'ı, X-Fi sökmeden de açabilirsiniz... Control Panel'den mode'u Entertainment'tan Gamer'a alınca herşey düzgün bir şekilde Heaven çalışıyor Tabi bulana kadar canım çıkmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: ugu-R
Heaven'ı, X-Fi sökmeden de açabilirsiniz... Control Panel'den mode'u Entertainment'tan Gamer'a alınca herşey düzgün bir şekilde Heaven çalışıyor Tabi bulana kadar canım çıkmıştı
Kendimden korktum şimdi harbiden ses kartındanmış. Ama senden de korkulur ha nasıl buldun Gamer da çalıştığını.
Herşeyi incik cıncık araştırıp öğrenmeyi sevdiğim için, onu da denedim oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ugu-R
Herşeyi incik cıncık araştırıp öğrenmeyi sevdiğim için, onu da denedim oldu
Ben de beter durumdayım.Ama bu durum harbiden çok özel.X-FI,Windows 7,DX11 hepsi bir PC de olacak ve o PC ye sahip olan senin benim gibi insanın Heaven ı test etmesi tutacak.Bir de tesadüf bu ya X-FI den Entertaiment Modu kullanımda olacak.
Ne diyim valla.Çok iyi yakalamışsın.Bravo. Yabancı sitelerden de birşey çıkaramamıştım.
İşin garip tarafı ben de o zaman araştırdığımda hiçbir bilgi bulamamıştım internette, araştırıp kurcalarken buldum... Yanlış hatırlamıyorsam(heaven kurrulu değil şuanda) heavenın verdiği hata DirectX ile ilgiliydi, e Windows 7'de DX ile problemli tek şüpheli ses kartı, dolayısıyla önce dx update ettim sonra da ses kartına giriştim ve buldum
İşine yaradıysa ne mutlu bana
Forumlar bunun için değilmidir zaten biz bulamayız başkası bulur onun bulamadığınıda bir başkası. akıl akıldan üstündür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme