Şimdi Ara

HB den telefon aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo K5 note 32 gb telefon aldım herşey normaldi kutuyu açtım çoğu yerdr imei numarası vardı hatta telefonun üzerindeki jelatinde bile sanki değişim telefon gibi geldi böyle bişey olabilir mi? ölü piksel testi yaptım Gökkuşağı gibi bise var iade talebi başlattım göndericem sıkıntı olur mu

• olur, burası türkiye, senin memnuniyetin umurlarında değil önemli olan paranı bir kere onlara vermendi.
  • hat filan takma wifi de bağlanma iade et gitsin birşey diyemezler
  • AsTraLL A kullanıcısına yanıt
    3 gündür kullandım yeni fark ettim 14 günde iade hakkım varmış
  • SeniVarya kullanıcısına yanıt
    iade konusunda hatta telefon takılmamış ve wifi bağlanılmamış olması gerekiyor diye biliyorum öylede alıyorlarsa ver gitsin
  • SeniVarya kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz yaz S7 almıştım ve 2. el gelmişti ürün bildiğin Samsung müşteri hizmetleriyle konuşup duğrulattım bu durumu. İade etmiştim aynı gün direk.

Edit: Bazı arkadaşlar Wifi bağlanılmamış olması lazım demişte; böyle bir şart yok diye biliyorum tüketici haklarında veya hepsiburada iade kurallarında. Ben sorun yaşadığımda telefonda hem hat hemde wi fi bağlıydı. Androidin güvenlik sistemi devreye girip telefonu açamamıştım, orda ortaya çıkmıştı 2. el olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary07 -- 13 Ocak 2017; 18:54:15 >
  • Janissary07 J kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri iade için servis şart diyo böyle bişey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniVarya

Müşteri hizmetleri iade için servis şart diyo böyle bişey var mı

14 gün içerisinde kayıtsız şartsız alması lazım (özel bir şart koşulmamışsa bazı ürünlerdeki gibi) ne servisiymiş o ? Açıkcası hepsiburadayla hiç sorun hakkında konuşmadım ben.

Samsungdan ürünün 2. el olduğu bilgisini aldıktan sonra, sadece gönderme işlemini 5 e kadar yetiştirsem olur mu diye sormuştum. Konu hakkında hb ye bilgi vermedim telefonda o yüzden bilemeyeceğim. Yurtiçi kargoya hb sitesinde otomatik tanımlanan iade kodunu verdim iade işlemlerini başlatıp ve gönderdim. Vardıktan 1 gün sonra karta tutar iade edilmişti.

Mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi, servise gönderirsen 14 günü yüksek ihtimalle geçmiş olacaksın. Ayıplı malı satın alıp servis nasıl bir uygulama yaparsa göz yummuş olursun resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary07 -- 13 Ocak 2017; 19:11:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.