Şimdi Ara

[SATILDI] Hazır Sistem, MSI Z790 Tomahawk, 13900K, 4090, 4TB Gen4 SSD, 1200W Platinum, 32Gb 7200Mhz CL34.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Hazır Sistem, MSI Z790 Tomahawk, 13900K, 4090, 4TB Gen4 SSD, 1200W Platinum, 32Gb 7200Mhz CL34.

Merhaba arkadaşlar. Kendime topladığım sistemimi satışa koyuyorum. Herşeyiyle çok özel ve özenerek topladım kasamı, açıkçası ziyadesiyle fazla geldiği için satıyorum. Parçaları aşağıya tek tek yazacağım, sistem henüz 1 aylık !.

Fiyat konusunda veya piyasadaki fiyatlar konusunda yorum yapmazsanız çok sevinirim (Pm olarak dilediğiniz gibi tartışabiliriz), şahsen bu fiyat bandın da bir pc alıcak olsam ve bu işten anlıyorsam kendim toplarım. Ne kadara mâl olur, kârmı edersiniz zararmı edersiniz bilmem. Vakti olmayanlar, uğraşmak istemeyenler için çok özel ve özenerek hazırlanmış bir sistem, tüm parçalar TR garantili ve faturalı. Kutuları ve aparatları ilk günkü gibi duruyor.

Anakart : MSI Z790 Tomahawk = Vatan Garantili Faturalı ve Kutulu.

CPU : Intel 13900K = Hepsiburada Garantili Faturalı ve Kutulu.

GPU : Pny XLR8 4090 = Incehesap Garantili Faturalı ve Kutulu.

Ram : Teamgroup T-Force 16x2 32GB 7200mhz CL34 = Incehesap Garantili Faturalı ve Kutulu.

SSD : Seagate Firecuda 530 4TB Gen4 (EK Heatsinkli) = Amazon TR Garantili Faturalı ve Kutulu.

PSU : FSP Hydro 1200w PTM Pro Platinum ATX 5.0 (4090 Direkt Bağlı, Dönüştürücü Yok) = QPbilisim Garantili Faturalı ve Kutulu.

CPU Cooler : Arctic LF 2 280mm (2 Adet 140mm Noctua NF-A14 Fanlı) = Hepsiburada Garantili Faturalı ve Kutulu.

CPU Contact Frame : Thermalright Contact Frame.

Kasa : Phanteks G500A Siyah = Coraxalpha Garantili Faturalı ve Kutulu.

Fanlar : 6 Adet Noctua NF-A14 chromax.black Fan mevcut. Önde 3 adet intake olarak, arkada 1 adet exhaust ve üst tarafta cpu cooler üzerinde 2 adet exhaust şeklinde konumlandırılmış durumda. Hepsi Amazon TR üzerinden Almanya satıcılı olarak alındı.

Thermal Paste : Thermal Grizzly Kryonaut.

Istanbul dan, Maltepe/Küçükyalı civarın dan elden teslim alabilirsiniz.

Fiyat : 92500 TL.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 92500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Üstad şunu satıldı yap ya gidip gelip bakıyorum içim acıyor :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt

:D.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.