|
Bildirim

1 Mobil
|
Bu CHP kadar rezil bir parti yok. Nerede topluma insana zarar veren birşey var, nerede gereksiz bir iş var bu CHP orada.
Sokakta köpek sürüleri varken gecenin köründe o noktadan geçmek çok tehlikeli bir olaydır. İnsanların can guvenliğini hiç ettiniz, sokakları köpek dışkısı ile doldurdunuz, Türkiyeyi ilkellikte Hindistan seviyesine getirdiniz. Hala daha yasam standartlarımuzı düşürmek için çabalıyorsunuz. Sana sittin sene oy falan yok CHP ne zaman gercek insanların sorunlarına eğilirsin ne zaman ayakların yere basar o zaman tekrar degerlendiririz ama hiç umudum yok. |
|
Bu köpekçi tayfa öyle sayko ki aklınızı kaçırırsınız. İnsan öldüren köpeği savunanı gördü bu gözler. Gerçekten inanamıyorum feministlerle kapisir bağnazliklari
|
|
Bir tane uygar ulkede, medeni ülkede bu rezillik var mı? Sokaklar dışkı, yiyecek kedi köpek sürüleri dolu.
Daha gecen bir kedi sokakta ezilmiş 30 tane araba geçti oradan yolun sagında 20 tane solunda 20 tane kedi dolaşıyor. Psikolojik sorunları olan arkadaslar psikoloğa gidin sokaklara yiyecek dökmeyin, kendi rahatsızlığınız topluma yüklemeyin |
|
Ben anlamadım zarar vermek isteyen için sokakta köpek bulmak zor olmasa gerek. Bu app olmasa bulamayacaklar mı yani
|
|
Niye gelişmiş ülke sokaklarında köpek yok? Mama firmaları ve dernekleri neden bu kadar fazla, bunları bir düşünün,
1 köpek günde 1$ lık yem yiyor, yılda 365 Dolar, Türkiye'de 10 milyon başıboş köpek var, yıllık rant toplam 3,6 Milyar Dolar civarındadır şimdi anladınız mı? |
|
Eeeee ölen çocuklar ve hayatının sonuna kadar sakat kalan çocuklar için niye bir şey yapmıyorsunuz?? tipik sjw boş işler partisi. İki üç köpektaparın oyunu kazandınız tebrikler.
Edit:köpektaparlarımızda gelmiş hemen :) Edit2: ağlayan köpektaparları ekşiye alalım |
|
Erişim engeli getirilmesine sebep olanlar umarım bir gün başıboş köpeklerin arasına düşerler. |
|
2 sene evvel kayseride 13 yaşında çocuğu öldürdü sokak köpekleri. Hayvan severleri bizim mahalleye davet ediyorum. Götünüz yiyorsa saat akşam 23 te gelin sokakta gezin. Hayvan sevginizi de sizi de mezara soksunlar. Hayvan severim ama sokakta köpek olmaz.
|
|
Köpeklere ulasmak icin uygulamaya ihtiyac yok. Adim basi dolu zaten. Iktidari ne ki muhalefeti ne olsun. Menapoza girmis 3-5 köpektaparin oy’unu garantilediler.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Ağustos 2022; 16:48:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binary06 -- 22 Ağustos 2022; 22:2:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ment -- 22 Ağustos 2022; 17:30:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Paris Rat Infestation Worse Than New York Evident in Video https://www.youtube.com/shorts/g3Kt9WQmKwoAynen knk gelişmiş ülkelerin sokaklarında kedi köpek yok. |
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
|
Erişim engeli getirilmesine sebep olanlar umarım bir gün başıboş köpeklerin arasına düşerler. |
|