Bildirim
Hayvan Gibi Loss
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayvan gibi ne alaka? _____________________________ 
Nothing is true,Everything is permitted..
.:Altaïr ibn La-Ahad:. -
Supernatural'dan soğudum senin yüzünden. :( _____________________________ -
hayvanlara neden laf atıyorsun ? burada ırkçılık var _____________________________ -
Şu bölümde ki trollerin hepsi sosyal hayatında bir yere gelememiş ezik insanlar.Siz hayatınızda hiç sinirlenmediniz hiç bir zaman saçma sapan cümleler kurmadınız.Bir soru soruyorum alayınız troll.Sosyal hayatınızda hiç bir zaman bir yere gelemeyeceksiniz her zaman 2 elinize mahkumsunuz. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sammy Winchester
Şu bölümde ki trollerin hepsi sosyal hayatında bir yere gelememiş ezik insanlar.Siz hayatınızda hiç sinirlenmediniz hiç bir zaman saçma sapan cümleler kurmadınız.Bir soru soruyorum alayınız troll.Sosyal hayatınızda hiç bir zaman bir yere gelemeyeceksiniz her zaman 2 elinize mahkumsunuz.
biz iki elimize mahkumuzda sen bi el dene iki el büyük gelebilir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Belarius
quote:
Şu bölümde ki trollerin hepsi sosyal hayatında bir yere gelememiş ezik insanlar.Siz hayatınızda hiç sinirlenmediniz hiç bir zaman saçma sapan cümleler kurmadınız.Bir soru soruyorum alayınız troll.Sosyal hayatınızda hiç bir zaman bir yere gelemeyeceksiniz her zaman 2 elinize mahkumsunuz.
biz iki elimize mahkumuzda sen bi el dene iki el büyük gelebilir
troll arkadaşların gelir head shot yazar şimdi :)_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
troll arkadaşların gelir head shot yazar şimdi :)
HEAD SHOT..._____________________________ Nick : Cl4SsiCZxC
EU West
-
quote:
quote:
H.H.H.H.H.H.H.HEADSHOT_____________________________ -
Ping yüksekse çözüm yolları aramalısın buraya yazınca düşmüyor yani
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler