Şimdi Ara

hayvan gibi çalışıp yine de sıfır olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya varya çok çalıştım 3d acil 345 bilgi sarmal her yerden turev çözdüm ve bugün sınava girdim türevden, sadece turev konularının olduğu quiz tarzı sınavdi, şimdi aldığım puana bakıyorum bu kadar çözdüğüm sorular nereye gitti hacı, çok sinirlerim bozuldu ya gerçekten bıktım artik her şey boşa gidiyormus gibi hissediyorum tüm motivasyonum gitti olmayacak gibi hissetmekten ve bu hissi yok edememekten bıktım kusana kadar turev çözdüm izledim ve sonuç... tüm test kitaplarimi kendimle beraber imha etmek istiyorum

( kaç aldın diye sormazsaniz güzel olur çünkü iyi bir not olsaydı bunlari yazmazdim )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka o sorulari nasil cozdugun de onemli.kendini kandiriyor olabilir misin

cok calismakla verimli calismak arasinda ucurum kadar fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorular zordur, sıralamaya bak

• Çok çalışıp 0 san aslında -1 sin demek :(

• umarım moralin bozukken birileri gelir ve aynı cümleyi sana kurar. olmuyorsa en baştan çalışırım, işte eksi birsindir diye kimseye tavsiye verilmez. morali bozuk bir insana gelip bunu söylemek, kalp meselesi.

• henrywotton H kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsiniz ya bunu düşüneceğim çok teşekkür ederim

• kanka belki yanlış çalışıyorsundur ezbercisindir olabilir yani. mantık kurmaya çalis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fonksiyonda veya limitte sıkıntıların kalmış olabilir, konuya yanlış yaklaşıyor olabilirsin. Uzaktan sıkıntıyı anlayıp tavsiye vermek zor hocam. Tek denecek şey kolay gelsin.

• soru tipleri ezberliyor olabilirsin ilk sınav senemde yaptığım hataydı sorunun mantığını ögrenmen lazım türev için mesela analitik mantığını öğrenmen gerekiyor direkt soruyu gördüğünde bu zormuş yerine neler biliyorum ve bildiklerimle mutlaka çıkacak bu sorular diye düşünmen lazım. bir sınav sonucunu baz alarak da kendine yüklenme, bu aralar herkes stresli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.