Şimdi Ara

Silinsin (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.327
Cevap
8
Favori
245.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Buna akp liler itiraz etmiyor. Sizinkiler itiraz ediyor. Onlara soracaksın mühür basılmazken nerdeydiniz diye? Bu arada saadet partisinden de üye vardı onuda ekleyelim.
  • Biz oyları çalarlar zannedip sandıkları terketmedik. Herifler YSK'yı çaldı.
  • Yahu anayasada mühürsüz olan oy pusulası veya zarflar geçersiz sayılır yazıyor bitti bu bu kadar , ysk nın kendi yorumu olamaz , kanuna uymak zorundadır. O sandıklarda tekrar seçim yapılacak bu kadar basit işte, evet veya hayır çıksın bu şekilde tamam . Hayır çıksa siz zannediyor mudunuz ki mühürsüz oylar geçerli sayılacaktı ? Tamamen akp'nin isteğine göre yasayı çiğniyorlar , nasıl bir hukuksuz devlet olduk biz böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harun1661


    quote:

    Orijinalden alıntı: Relative Minors


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harun1661

    Duyan da zannedecek ki 2.5 milyon oyun tamamı evet oyları ;) o geçersiz olması gereken oylar içerisinde Çankaya da bile verilen oylar var. Çankaya dan yüzde 70 in üzerinde hayır çıktı mesela. 2.5 milyon oy tespit edilsin ve iptal edilmesi durumunda sonucun değişmeyeceğini herkes görsün. Sizi bu galeyena getiren kişilerden hesap sorun derim.

    AA'nın manipülasyonu ile bu olayı birleştirince her şeyi anlaman gerekir.

    2.5 milyon oyu manipüle eden hemen net bir şekilde sayım dahi bitmeden 2.5 milyon oy saibeli diyebilecek kadar kesin bilgiye nasıl varılıyor bana bunu aciklasin birisi baska bir şey istemiyorum. AA ya ilişkin hiç bir şey demedim ki bugüne kadar kendi halinde yandaş medya işte fakat CHP nin sisteme girdiği oylardan kendi tutanaklarından farklı bir sonuç mı çıkarmış? Örnek vermek gerekirse 1234 numaralı sandıktan çıkan evet oyları 100 Ken 200 mı demiş ? Aradaki fark 5 milyon olsa Kılıçdaroğlu çıkar derdi ki oy çaldılar 8 milyon oy saibeli. Kimse kusura bakmasın ben bugüne kadar sadece 7 hazıran secimlerinden sonra hile lafı duymadım onun dışında hemen hemen her seçimde oy calindi diye ağlayan bir grup var. Ben görmedim görmediğim için çalındı demiyorum ama ispat edilirse de inanmam demiyirum. Benim gibi düşünen insanların güvenini kazanmak için her seçimden sonra ağlamayı bırakıp somut deliller sunmak lazım. Yalanci çobana dönen bir grup var ortada doğru söylediğiniz zaman kimse inanmıyor ise kendinizi sorgulayın. Neden diye ?

    2.5 milyon oy mühürsüz ise şaibelidir. Bu kadar basit evet çıkmış hayır çıkmış farketmez. Şaibelidir. Mühürsüz ise şaibelidir.




  • 160000 chp sandık görevlisi mi var?

    Chp Genel Başkan yardımcısı seni yalanlamış: 300.000 üzerinde sandık görevlimiz var demiş...

    http://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2017/04/14/chpden-sandik-guvenligi-icin-yeni-onlemler/

    2.500.000 oya evet mührünü matbaada makine ile basmaya kalksan 1 hafta sürer...

    Öyle saçma ki; bunlara göre, pusulalar hazırlanıyor, zarflar hazırlanıyor sahtekarlık için, oylar da evetlerle değiştiriliyor, bütün bunları yapıyorlar akp'liler fakat çakılmasın diye bunlara önceden mühür vurmayı unutuyorlar...





  • 2.500.000 mühürsüz oy olduğunu kim söyledi size, kaynınızmı?
    Kaynak???
  • Ortada bir şaibe varsa kasten mühür vurmayanlardan kaynaklıdır.

    YSK doğrusunu yaptı, seçim yenilense netice mi değişecek? Haybeye ülkeye ekonomik zarar verilecek başka birşey değil.

    Hem 2,5 milyon oyun hepsi evet oyu mudur? Hemen direk evetçilerin toplamından düşülüyor? Ve 2,5 milyon sayısı nereden hesaplanıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Ortada bir şaibe varsa kasten mühür vurmayanlardan kaynaklıdır.

    YSK doğrusunu yaptı, seçim yenilense netice mi değişecek? Haybeye ülkeye ekonomik zarar verilecek başka birşey değil.

    Hem 2,5 milyon oyun hepsi evet oyu mudur? Hemen direk evetçilerin toplamından düşülüyor? Ve 2,5 milyon sayısı nereden hesaplanıyor?



    Daha önce böyle bir şey yaşanmadı, şimdi yaşanıyorsa ortada bir şaibe vardır. Kimin yaptığı önemsiz.

    YSK doğrusunu mu yaptı? Seçim yenilense belki sonuç değişmeyecek ama ortada bir hukuksuzluk ve şaibe, şüphe olmayacak. Haybeye ülke ekonomisi zarar etmeyecek seçimlerin sonuçlarında ki şüphe ve şaibe kalkacak, seçim meşrulaşacak... Haybeye ekonomi devlet imkanlarıyla her yerlere gereksiz afişlerle olur

    Bilmem benim düşüncem çoğunun evet oyu olduğu yönünde ama hayır varsa onlarında iptal olması gerekir adalet gereği, şuan böyle bir şey imkansız gibi duruyor videolarda izlediğimiz kadarıyla pek çok mühürsüz zarfa sonradan mühür vuruyorlardı. Seçim başında hesapladılar sanırım.




  • Sandık başkanı işini bilmeyen salağın teki ve oradaki 5 parti temsilcisi dikkatsizse kusura bakmayın ben oyumu iptal ettirmem. Başkasının ceremesini ben niye çekeyim. YSK nın kararı seçmeni koruyan yerinde bir karar olmuştur. oylarda sorun varsa bunu sandık başındaki parti temsilcileri tespit edecekti...
  • Seçim analizi…
    Arkadaşlar ben bir analiz yaptım ister katılın, ister katılmayın. Öncelikle mühürsüz pusulalardan başlayalım. Pusulaları mühürlemek sandık görevlilerinin görevi değil mi? Sandık görevlileri sadece iktidarın adamları mı? Kaldı ki zaten her partinin mübaşiri sandık başında mevcut. O zaman niye itiraz etmediler. YSK başkanı açıklama yaptığı zaman neden cılız tepki verdiniz de toplu olarak itiraz etmediniz? Çünkü bir ihtimal hayır çıkmasını umdunuz. Sonuçlar belli olunca (atı alan Üsküdar'ı geçince) hemen ortaya şaibe olayları atılıyor. Peki, hayır çıksaydı mühürsüz pusulalara itiraz edecek miydiniz? Hiç sanmam.
    Her vatandaş pusulanın mühürlü mühürsüz olmasına bakmaz. Sandık kurulunun yaptığı hata vatandaşa yüklenemez. O zaman o vatandaşta sandık kurulunun yaptığı hata yüzünden benim oyumu nasıl geçersiz sayarsın diye YSK’ya itiraz ederse ne olacak. Mühürsüz pusulalar geçersiz sayılacaksa o zaman muhalif sandık görevlileri evet olan yerlerde pusulalara ya da iktidara yakın olan sandık görevlileri bilerek mühür basmaz. o zaman İzmir'de tam tersi olurdu. (%70 evet) Kendinizi kandırmayın. Her seçim kaybediyorsunuz, kendinizi, partinizi, liderinizi, görüşlerinizi sorgulayacağınıza çamura yatıyorsunuz. Emin olun bu durumdan en hoşnut olan partilerinizin başındaki zatlardır. Onlar ortaya şaibe olayı atıyorlar, böylece kendi başarısızlıklarını gölgeliyorlar. Maalesef durum böyle…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 18 Nisan 2017; 15:28:33 >




  • seçim kazanan insanlar'ın suratları böyle muşmula gibi olmaz tayyip erdoğan'ın 2019'u unutmayın demesinin sebebi açık ve net bellidir.akp çok büyük oy kaybına uğramıştır.mhp ise devlet bahçeli ile seçime girerse muhtemelen baraj altında kalacaktır.tarihe not düşün zamanı gelince bu düşüşü kendi lehine kullanmak için milliyetçilere yönelik çalışma içerisine girecektir.evet diyen kardeşlerimize bir tavsiyem olacak ilk seçim 2.5 yıl sonra partilerini iyi izlesinler bu referandumun hangi sorunu çözdüğünü zamanı gelince bize anlatsınlar.tabi çözerse akp iktidarında defalarca seçim gördük ama böylesi ilk defa oldu ysk daha önce verdiği kararın bu sefer tam tersini yapmış anayasayı hiçe saymıştır.artık kimsenin yasa falan taktığı yok tam tersini düşünelim 2.5 milyom mühürsüz kabul edilen oylar bir chp'linin itirazı ile kabul edilebilir miydi?gelinen nokta çok vahimdir insanlar ayrışmış iki düşman millet gibi hareket etmeye başlamıştır.15 temmuz darbesinden sonra tayyip erdoğan bu allah'ın lutfu diyerek içindeki hainlerin gün yüzüne çıkmasına sevinmiştir.biz hayırcılar içinde bir lutuftur bizlerde zamanla içimizdeki atatürk düşmanlarının gün yüzüne çıkmasına sevinmekteyiz.evet oyları mum gibi erimeye başlayınca twitter'dan savaşa hazır olun diyen yandaş gazateci cem küçük sizler herkesi savaşa hazırlayıp kendiniz mi hazır olmadınız? illa bir savaşa girmek istiyosan adaları yunan'a eliyle verdiği için bu iktidarla savaşa gir ha onu beğenmediysen terörist başı ile pazarlığa oturanlarla savaşa gir bunu da beğenmediysen ülkemiz de kürdistan bayrağını göklere çekenlerle savaşa gir bu da olmadı mı? cani ışidcileri besleyen hastanaler'inde tedavi edenlerle savaşa gir.seçenek o kadar çok ki say babam say bitmez bu sistem de sizin bir başkanınız oldu tebrik ederiz.biz hayırcılar cumhuriyet'e inanan atatürk'çü insanlarız(gerçek atatürkçü'ler) kolay kolay bu ülkeyi kimseye parçalatmayız çünkü kolay kazanmadık.




  • Mühür vurmayan kimseler cezalandırılsın.

    Muhalefet ile bağlantıları varsa muhalefet cezalandırılsın.

    Muhalefetin bu seçimde hileye ihtiyacı yok çünkü bunun parti meselesi olmadığını çok iyi anlattılar ve bu referandumu muhalefet kazandı.

    Sindiremeyip kıvırıyorlar şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca şaibeden sonra seçim iptal olmalı. Ysk yetkilileri görevden alınmalı. Tüm partilerin onayladığı bir ysk başkanı seçilmeli. Tam denetimli olarak şaibesiz olarak yenilenmeli.
  • Mühürü de geçtim. Gördünüz mü Ysk da mühendis olduğunu iddia eden biri Sistem bloke edilip manipüle edildi dedi. Hayırlar 9 puanla öndeyken bir de. İddiası bu yönde. Bu çok ama çok önemli bir iddia. Bu araştırılmazsa bu ülke bitmiştir resmi olarak. Ohal var şu var bizi bağlamaz kardeşim. Hukuk DEVLETİ ise burası bunu araştıracaksın. Sonuçları donduracaksın. Hoş neyi araştıracak Devletin kurumu yapmış hileyi Ysk hile yapmış. Allah böyle müslümanları yerle yeksan eylesin. En büyük acılarla sınasın. Hakkımızı gasp ediyorlar. Darbe de tiyatroydu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSK ya guvenen mi kaldi bosuna secim yapiyoruz.



    1)Evetler %70 ile basladi her dk dustu manipulasyon degilde ne

    2)Veri akisi kesildi ve onda hayirlar ondeydi

    3)Daha sonra ne olduysa birden hayirla evet arasinda fark minik minik kapanmaya basladi

    4)Koylerde hile yapmak cok kolay 2.5 m muhuru tek bir yerde basmiyorsun 400 kagit 15000 okulda basiyorlar gibi



    Sonuc olarak RTE kimin adami bilmiyorum ama bu adamda kesinlikle birsey var dini kullanarak geldi oyla falanda kesinlikle gitmeyecek alsin tepe tepe kullansin ulkeyi destekleyenlerde saksakciliga devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Trickle

    160000 chp sandık görevlisi mi var?

    Chp Genel Başkan yardımcısı seni yalanlamış: 300.000 üzerinde sandık görevlimiz var demiş...

    http://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2017/04/14/chpden-sandik-guvenligi-icin-yeni-onlemler/

    2.500.000 oya evet mührünü matbaada makine ile basmaya kalksan 1 hafta sürer...

    Öyle saçma ki; bunlara göre, pusulalar hazırlanıyor, zarflar hazırlanıyor sahtekarlık için, oylar da evetlerle değiştiriliyor, bütün bunları yapıyorlar akp'liler fakat çakılmasın diye bunlara önceden mühür vurmayı unutuyorlar...






    daha net açıklamışsın

    300k olduğunu bilmiyordum chp li tv de 160k dedi demek oda yalanmış




  • becozmy kullanıcısına yanıt
    güzel teselli takdir ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    YSK ya guvenen mi kaldi bosuna secim yapiyoruz.



    1)Evetler %70 ile basladi her dk dustu manipulasyon degilde ne

    2)Veri akisi kesildi ve onda hayirlar ondeydi

    3)Daha sonra ne olduysa birden hayirla evet arasinda fark minik minik kapanmaya basladi

    4)Koylerde hile yapmak cok kolay 2.5 m muhuru tek bir yerde basmiyorsun 400 kagit 15000 okulda basiyorlar gibi



    Sonuc olarak RTE kimin adami bilmiyorum ama bu adamda kesinlikle birsey var dini kullanarak geldi oyla falanda kesinlikle gitmeyecek alsin tepe tepe kullansin ulkeyi destekleyenlerde saksakciliga devam

    doğuda kaç m oy varki sen böyle basıyorsun azıcık matematik bilin el insaf

    ayrıca güneydoğu silme hayır çıktı

    nasıl doğuysa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 18 Nisan 2017; 16:23:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Trickle

    2.500.000 mühürsüz oy olduğunu kim söyledi size, kaynınızmı?
    Kaynak???

    kaynak bende

    aslında 5m varmış mühürsüz ve %100 hayır çıkmış bunlardan
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.