Şimdi Ara

Hayattan hiç bir beklentim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20 yaşındayım ama bu yaşta hayattan bıktım vallaha bıktım. Hiç bir amacım, sorumluluğum yapacak hiç bir ama hiç birşey yok. Öle put gibi yaşıyorum. Gece 5de yatıyorum oglen 1-2 de kalkıyorum kahvaltı yapıp şu lanet olası pc nin başında akşama kadar oyun-forum-face üçlüsünden başımı kaldıramıyorum. Kaldırmak istiyorum ama yapacak hiç birşeyim yok boşum ya pasifim sıfırım. Artk düşünün yani sevglim var(dı) dün geceye kadar onunla bile ayrıldım o kadar yalnz kalmak istiyorum. Dışarı çıkıp sıcakta boş boş gezmektense eve hapsolmayı tercih ediyorum. Arkadaşım yokmu? tabiki var ama hepsi kendi halinde hepsinin kendine göre derdi tasası var. İnanın bazen o kadar sıkkınlık geliyor ki tutamıyorum ağlıyorum. İçimi dökmek istiyorum ama böle forum köşelerine, sanal aleme kimseye anlatmak istemiyorum. Hani diyorm keşke bişi olsa kaza falan acı çekmeden ölsem gitsem kurtulsam diyorm ama ailemide düşünüyorum tek oğulları benim annem yıkılır. Keşke bi beyin makinesi olsa bağlasalar beni 3 yıl önceye gitsem gene lise3ün o son yıllarından devam etsem nelerimi vermezdim İnanın geçen sene böle değildim. Elimden gelse tutup kalbimi yerinden sökcem Hepsi onun yüzünden o gitti benim hayatım alt üst oldu o gitti ben ağladım o gitti ben bittim

Allahından bulsun beni gene ağlattı

• İş bul bence
  • Atta kendini kişi başına düşen milli gelir artsın..
  • seni çok iyi anlıyorum dostum 16 yaşında biri olarak bence arkadaş mutlaka bulabilirsin zaten sosyalliğe bir kere alıştınmı bir daha bırakamazsın tabi durumun iyiyse kızı falan takma anca dert tasa bence yanlış anlama ama öyle bu işler :) yada bi spora yazılabilirsin yüzme özellikle cok rahatlatır negatif enerjini filan atarsın öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomberdıman

seni çok iyi anlıyorum dostum 16 yaşında biri olarak bence arkadaş mutlaka bulabilirsin zaten sosyalliğe bir kere alıştınmı bir daha bırakamazsın tabi durumun iyiyse kızı falan takma anca dert tasa bence yanlış anlama ama öyle bu işler :) yada bi spora yazılabilirsin yüzme özellikle cok rahatlatır negatif enerjini filan atarsın öyle işte

Çalışmayı düşünüyorum ama iş bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

İş bul bence

Resim-Mesaj uyumu
    Hocam Xenom haklı.Kendine bir iş bul çalış.Kimbilir belki çok gelişip Türkiye'nin yeni Acun'u olursun.Neden olmasın.Sonra forumda bir Ayberk vardı demişti dersin :D
    Edit:Allah'tan ümidini kesme,isyan etme dua et.Er yada geç bulursun.Beni böyle yazarken görenler ''Şakirt'' diyebilirler fakat ben en büyük huzuru ibadetde bulduğumdan insanlara bunlar hakkında tavsiye vermekten hiç çekinmem.[Ne yazık ki Namaz bile kılmıyorum fakat yapabildiğim kadar işte...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 2 Temmuz 2011; 23:41:55 >
  • madem öss yi kazanamamışsın 2 senedir evde oturuyor musun yani?
    Hazıt para yemek güzel bir şey değil 20 yaşında adamsın git iş bul mesela sinemada çalış müşterilere yer gösteren elemanlar var ya...
    Asgari ücret verirler ama eğlenceli meslektir vasıfsız bir eleman için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Hayattan hiç bir beklentim yok

öncelikle bunu yapmak zorundayım dostum bu konuya iyi gider çünkü

evet şimdi sorununa gelince. insan zaman zaman depresif dönemlerden geçer. hiç bitmeyecek diye düşünür böyle durumlarda insan. tıpkı bir kıza aşık olup elde edemediğinde "abi bitti gitti bi daha böylesini buulamam" gibi bir yanılgıya düşmesi gibi. ben 22 yaşındayım inan çok kötü günler geçirdim 2.5 sene önce her g ün ağlıyordum. sigara manyağı olmuştum. ha şimdi güllük gülistanlık değil tabi ama o günlerden bin kat iyi çok şükür

son olarak

"kötü olan hiçbirşey sonsuza kadar kötü, iyi olan hiçbirşey de sonsuza kadar iyi olarak devam etmez"

• spora başla, elektro gitar calmaya başla, film indir, işe gir, online fifa pes oyna xD, bence bunların yardımı dokunabilir.sen seç hangilerini istediğini

bunların dışında bi psikiyatrla 10 dakika sohbet etmen,kendini anlatman seni rahatlatacaktır.Unutma ki yalnız değilsin, hepimiz böyle şeyler dönemler yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

Arkadaşlar 20 yaşındayım ama bu yaşta hayattan bıktım vallaha bıktım. Hiç bir amacım, sorumluluğum yapacak hiç bir ama hiç birşey yok. Öle put gibi yaşıyorum. Gece 5de yatıyorum oglen 1-2 de kalkıyorum kahvaltı yapıp şu lanet olası pc nin başında akşama kadar oyun-forum-face üçlüsünden başımı kaldıramıyorum. Kaldırmak istiyorum ama yapacak hiç birşeyim yok boşum ya pasifim sıfırım. Artk düşünün yani sevglim var(dı) dün geceye kadar onunla bile ayrıldım o kadar yalnz kalmak istiyorum. Dışarı çıkıp sıcakta boş boş gezmektense eve hapsolmayı tercih ediyorum. Arkadaşım yokmu? tabiki var ama hepsi kendi halinde hepsinin kendine göre derdi tasası var. İnanın bazen o kadar sıkkınlık geliyor ki tutamıyorum ağlıyorum. İçimi dökmek istiyorum ama böle forum köşelerine, sanal aleme kimseye anlatmak istemiyorum. Hani diyorm keşke bişi olsa kaza falan acı çekmeden ölsem gitsem kurtulsam diyorm ama ailemide düşünüyorum tek oğulları benim annem yıkılır. Keşke bi beyin makinesi olsa bağlasalar beni 3 yıl önceye gitsem gene lise3ün o son yıllarından devam etsem nelerimi vermezdim İnanın geçen sene böle değildim. Elimden gelse tutup kalbimi yerinden sökcem Hepsi onun yüzünden o gitti benim hayatım alt üst oldu o gitti ben ağladım o gitti ben bittim

....

• Yukarı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

İş bul bence

Resim-Mesaj uyumu
    Hocam Xenom haklı.Kendine bir iş bul çalış.Kimbilir belki çok gelişip Türkiye'nin yeni Acun'u olursun.Neden olmasın.Sonra forumda bir Ayberk vardı demişti dersin :D
    Edit:Allah'tan ümidini kesme,isyan etme dua et.Er yada geç bulursun.Beni böyle yazarken görenler ''Şakirt'' diyebilirler fakat ben en büyük huzuru ibadetde bulduğumdan insanlara bunlar hakkında tavsiye vermekten hiç çekinmem.[Ne yazık ki Namaz bile kılmıyorum fakat yapabildiğim kadar işte...]

nick-mesaj uyumsuzluğu.

illuminati ve ibadet ha??? iyiymiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

spora başla, elektro gitar calmaya başla, film indir, işe gir, online fifa pes oyna xD, bence bunların yardımı dokunabilir.sen seç hangilerini istediğini

bunların dışında bi psikiyatrla 10 dakika sohbet etmen,kendini anlatman seni rahatlatacaktır.Unutma ki yalnız değilsin, hepimiz böyle şeyler dönemler yaşıyoruz

hocam adam deli değil niye psikiyatr'a gitsinki psikolog olmasın o bu arada gitarı ve sosyalleşmeyi bende tavsiye ederim... hobi edin biraz yavaşça açılırsın

• Benim de yok.
  • Gülmek için beklentim yok ölmek için seçildim
  • Üniversiteye gidiyor musun ? Gitmiyorsan oturup ders çalış . Canın sıkılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

Arkadaşlar 20 yaşındayım ama bu yaşta hayattan bıktım vallaha bıktım. Hiç bir amacım, sorumluluğum yapacak hiç bir ama hiç birşey yok. Öle put gibi yaşıyorum. Gece 5de yatıyorum oglen 1-2 de kalkıyorum kahvaltı yapıp şu lanet olası pc nin başında akşama kadar oyun-forum-face üçlüsünden başımı kaldıramıyorum. Kaldırmak istiyorum ama yapacak hiç birşeyim yok boşum ya pasifim sıfırım. Artk düşünün yani sevglim var(dı) dün geceye kadar onunla bile ayrıldım o kadar yalnz kalmak istiyorum. Dışarı çıkıp sıcakta boş boş gezmektense eve hapsolmayı tercih ediyorum. Arkadaşım yokmu? tabiki var ama hepsi kendi halinde hepsinin kendine göre derdi tasası var. İnanın bazen o kadar sıkkınlık geliyor ki tutamıyorum ağlıyorum. İçimi dökmek istiyorum ama böle forum köşelerine, sanal aleme kimseye anlatmak istemiyorum. Hani diyorm keşke bişi olsa kaza falan acı çekmeden ölsem gitsem kurtulsam diyorm ama ailemide düşünüyorum tek oğulları benim annem yıkılır. Keşke bi beyin makinesi olsa bağlasalar beni 3 yıl önceye gitsem gene lise3ün o son yıllarından devam etsem nelerimi vermezdim İnanın geçen sene böle değildim. Elimden gelse tutup kalbimi yerinden sökcem Hepsi onun yüzünden o gitti benim hayatım alt üst oldu o gitti ben ağladım o gitti ben bittim

Artık silemeyeceksin diğer konudan gelenlere referans olur.

• Şizofrenizm almış başını gidiyor
  • model helıkopter al ınsana yaşama arzusu gelıo
  • quote:

İş bul bence

senle aynı durumdayken staj vardı benim .Kim gidecek ugrasacak felan diyordum. Bi gittin bir cok insanla tanıstım cevrem genişledi. Benim seven insanların oldugunu görmek beni mutlu ediyor. Kimisi yat kalk işe git sosyal hayatım yok der. Benimde tek sosyal yönün işim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.