Şimdi Ara

Hayatta yaşamaya değer bir şey bulmuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyu uyan, günlük monoton uy, toplum tarafından dayatılan hedefleri gerçekleştirmeye çalış...

Tamaman vakit kaybı. Keyif aldığım veya uğruna çabalamaya değer hiçbir şey bulamıyorum.

Depresyonda değilim tamamen rasyonel düşününce böyle bir sonuca varıyorum.

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMA SEN EVLİSİN -- 10 Aralık 2024; 19:28:26 >

Amac manevi doyum. Onun icin cocuk sahibi oluyorsun, veya kimsesiz cocuklara yardim ediyorsun, kimi sahipsiz hayvanlarla ilgileniyor, inancliysan ibadet ediyorsun falan. Ama bilincli olusun guzel 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu dünyadaki tüm problemlerin tek ve gerçek kaynağı bu. Entropik bir evrende hayat canlılığın idamesi olarak gelişmek zorunda. Yani kendi bakımını yapmak ve bozulduğunda tamir etmek için üretilmiş bir robot gibi. İnsan haricindeki canlılar için bu bir problem değil çünkü onlar özfarkındalığa sahip değil ve hepsi üstesinden gelebileceği hayatı yaşar. Diğer türlere karşı avantaj sağlamak için farkındalığı arttıran primat atalarımız şimdi bu entropik mok çukurunda iradesi dışında her gün kıçını taşımak zorunda olduğu gerçeğiyle yaşamak zorunda. Homo sapiens dünyanın en ileri zekalı gerisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 11 Aralık 2024; 2:25:57 >

• Valla ben ayda bir temizliyorum :) Mutfak ve holü 15 günde bir oraları temizlemeden olmuyor. Yatak yorgan değiştir, çamaşır yıka, bulaşık yıka, bitmiyor... Bir araştırmaya göre modern insanın hafta içi bir günde kendine ayırabildiği zaman üç buçuk 4 saat. Türkiye'de bu rakam çok daha aşağıda ayrıca bir de günün yorgunluğu var. Ilkel kabilede yaşayan bir bireyin psikolojisi ile modern hayat yaşayan bir bireyin psikolojisi karşı karşıya gelse modern hayat yaşayan ilkel hayat yaşayanın önünde diz çöker tövbe ister :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'de evden çalışmaya başladığımızda çok sevinmiştim ama sonradan şunu gördüm: evi kullanmanın da bi bedeli var. yemeği-temizliği bitmiyo.

Zero bazen sapitip rage atiyur ama onu da zaptetmeye calisioz o durumlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.