Şimdi Ara

Hayatta Her Şey Paraya Bakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi size 2 tane gezginin hayatindan başlıktaki veciz sözümü ispat edeceğim

Bakin bu alttaki parası olan gezgin
    instagram
    gilly on Instagram: "Travel To Europe With Me 🚐🌍 #vanlife #travel #camper"
    https://www.instagram.com/reel/C8kklbWM2bQ/?igsh=aGdsOGxmZWN0ZGgz

Adamın ailesi ingiliz baba para var baba gez baba dolas baba fransada ingilterede ne kadar güzel yer varsa hepsinde miss gibi geze geze hayatini geciriyor forumdaki kimsenin ulasamayacagi inanilmaz bir hayat dededen amcadan belli hayatlari gayet orta üst seviyede ingiliz sulalesi

Digeri de bu ablamiz
    instagram
    Patrick Botticelli on Instagram: "ZeZe lives in her car full time. Check out her no build setup. @zeze.desire #carcamping #vanlife #camping #nomadlife"
    https://www.instagram.com/reel/C6B6iC_OVXD/?igsh=bWpsNGJ6c2o5ZHZp

Muhtemelen berbat cahil ve fakir bir ailede doğdu ve bu hale düştü

Yani abicim neymis kapitalist sistemde baba paran varsa yaşarsın paran yoksa iskence çekersin surunursun bir omur boyu

Bu nedenle paranin değil emegin esitligin oldugu bir dünyaya gecmek dileği ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum bitmis

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    cırcır böcekleri ötüyo

• daha önce forumda defalarca kez yazdım, sosyal medyadaki yüksek aboneli sahte guruların söyledikleri: "risk al" olayı tamamen yalandır.

parasız kalınca güçleneceksin diyen yüksek abone sayısına sahip hödüklere bakıyorum, alayı zengi çocuğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Temmuz 2024; 17:19:20 >
    Aynen öyle

• Hani bir söz var
    Babanızın fakir olması sizin suçunuz değildir ama kayınpederin fakir olması sizin suçunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trubetzkoy kullanıcısına yanıt
    Zengin kiz fakir oğlana anca keloglan masalinda bakar knk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi dengi dengine. İçim başka diyor ele avuca bakıyorum bir başka oluyor bakalım mücadeleye devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    iki-üç youtuber'a denk geldim böyle, millete: "risk alın, istifa edin, işsiz kalmak sizi güçlendirecek" diye martaval okuyan. alayı 80'lerde 90'larda baba parasıyla yurt dışında gezip tozan, zengin bebesi.

hatta bunlardan biri ömür boyu sigortalı işe girmeden baba parasıyla en kral şekilde yaşamış birisi. 600 bin abonesine masal anlatıyo: "işsiz kalın, işsiz kaldım güçlendim, memurluktan istifa edin" diye. ulan eşşek herif, millet senin gibi baba parasıyla 90'lı yıllarda yabancı sevgilisiyle yurt dışında tatile gidebiliyor olsaydı zaten çalışmazlardı aynen senin yaptığın gibi yatardı. salak mıyız biz. babadan beş kuruş gelmediği ve gelmeyeceği için çalışıyoz.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bide Titanik masalında bakar. malum Titanik gibi normalde erkeklere hitap edecek olan filmlerde gişe hasılatı artsın diye %100 kadınlara hitap eden romantik masallar ekliyorlar.

Titanik masalında Jack ölmeyip kurtulsaydı, kız kısa süre eğlenip sonra Jack'i bırakıp zengin elemana dönerdi. zengin eleman bu kızı geri almadığında başka zengin enayi bulurdu. hatta evlenecek zengin bulduktan sonra Jack'le bi kez daha gizlice buluşup gece çiftleşirdi sonra düğünü yapıp bebeği zengin elemana büyüttürürdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.