evlenme daha iyi |
hayatta en anlamadığım şey çirkin kadınla evlenmek

-
-
İki gonul birbirini severse guzellik bombos biseydir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok çirkin birisinin gönlünü sevemezsin bunlar boş cümleler
-
Neden sevilmesin kardes
katılıyorum. Güzellik geçici bişi.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Isterse hizmetçi olsun , karakter önemli
hayatta anlamadığın çok şey var marazım, o yüzden ne işte ne aşkta bi şey başarabiliyon. selam ve dua ile
-
Bu tipi ve iq’yu ben seçmedim benim yapabileceğim bir şey yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen oyle
50456406406540604 milyon doları varsa düşünülebilir
-
Genetiğini beğendiğimiz bedenlere hastası olduğumuz karakterleri yerleştirip, içselleştirip hayatlarımızı çekilir kılmaya çalışmak ne kadar manalı?
-
Bazen hayattan daha çok hayaller yorar
Güzel kadın takıntısı, kadına doyamamış erkeklerde çok fazla var. Kadından beklentin vücutsa, haklısın. Ama vucüt ötesinde şeyler arıyorsan, o zaman buna çok takılmazsın. Ne diyor Müslüm Baba, güzelmiş çirkinmiş ne fark ederki, deli gibi sevmek ruhumuzda var. Yaşın kaç bilmiyorum ama eskinden beden ve görünüş bu kadar önemli değildi. İnsanlar sevdiğinin bir gülüşüne dünyayı yakardı. Zamanla toplumun beklentileri evrildi. Artık erkekte para, makam, mevki... kadında bakım, vucüt güzelliği ve cinsel hazzı yerine getirebilmeye bakılıyor. Klasiktir Mecnunun Leylasının 40 batman balla yenmez çirkin olması. Ama Mecnun sevmiş. Sevdalanmış. Olayı yatak odası seviyesine çekersen bir şey diyemem ama gönülle, aşkla bakarsan karşındakinin çirkinliği gözüne gelmez. Onun bir gülümsemesi, omzuna yaslanması, kokusu, nefesi seni alır başka diyarlara götürür. Diyelimki, güzel birisi ile evlendin, olduya kaza geçirdi yüzü yandı. Ne yapacaksın? Terk edeceksin. Ama öyle insanlar varki, felçli, yatalak yada yüzüne bakılmaycak derecede kötü durumda olan eşlerine son nefesine kadar bakıyorlar. O yüzden insan gezer alemi, bini görür, gönül biriyle olur diyor Neşet Ertaş. Sana tavsiyem gördüğün bin bir gün gelir çeker gider. Sen gönülün gördüğüne bak, onun elini tut. Güzellik geçicidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın zenginse olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çirkin kadın diye bir şey yoktur.
bakımsız,makyajsız ve estetiksiz kadın vardır
-
Çok güzel bir kadınla evlenmek çirkin diye tabir ettiğin bir kadınla evlenmekten daha sorunlu ve risklidir.
Güzel kadın daima kendinde fazladan bir güç ve hak görür ve durumu ne olursa olsun daima peşinde olacak sayısız yakışıklı erkek bulunacaktır.
Burada yazmak istemiyorum ama güzellerin büyük çoğunluğu da biraz şey olurlar! Neyse...
Hayat tecrübesi olmayan ve görsellere odaklı kişilerde güzel merakı olur ama yaşadıkça görüyorsun ki güzelin kahrı çekilmiyor.
Temiz olsun, anlayışlı ve uyumlu olsun. Al sana en güzeli.
En Beğenilen Yanıtlar

İki gonul birbirini severse guzellik bombos biseydir
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X