Şimdi Ara

Hayatınızı yaşayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşamak güzel şey be kardeşim!

21 yaşındayım.

Uzun zamandır nadiren de olsa nörolojik sorunlar yaşıyordum. Ta ki son 1 aya kadar.

Vucudumda seğirmeler oluyordu. E bu zaten senelerdir olan bir şey fakat pek de umursadigim bir şey değil. Sadece bu yaz biraz daha artış oldu sıklığında. E tamam hacı sorun yok devam. Derkennnn... eylülün ilk günü sağ elimde güçsüzlük hissetmeye başladım. Bir şeyleri tutmakta zorlanmak, popoyu silmek için peçete alırken bile tuhaf hissetmek. Derkeeennn. İnternetten seğirmeydi güçsüzlüktü diye aratınca hoppp google baba bize verdi 2 ila 5 sene arası ömür. İlk gördüğümde dehşete düştüm. 1 hafta yemek yiyemedim. Yataktan çıkamadım. Sağ elimdeki baş parmak ile işaret parmağım arasındaki kas günden güne eridiğini fark ettim. Resmen yok'a yakın sola bakaraktan sağ elimdeki parmaklar tam bükülemiyor bile. Yürumemde de tuhaflik fark ettikten sonra Nörolojiye aktık apar topar. Ncs testi yapıldı ama güç testi yapmadi adamin basi kalabalikti aga zaten. Gittik elimize ayagimiza elektrik carpttirdik. Ki sinir iletim sonuçları normal. E kardesm tm ne sikinti var ki la diceksin. Var. Çünkü aklımdaki o mâlum hastalık için iğneli emg yapilmali. Ve ncs dediğim mevzu temiz çıkarsa yavaş yavaş teşhise doğru gidiliyor demek. Anlayacağınız sıkıntıdayım 1 aydır. Bir sonraki nöroloji randevumu, doktorun bana çaresizlikle öleceğimi söyleyeceğine kendimi hazırlıyorum.

Gelelim en sonuca

Bu dünyaya tesadüfen geldin. Milyarlarca ihtimal dahilinde. Ve bir gün hepimiz toprağa karışacağız. Hayatını yaşa kardeşim.

Manita mı terk etti ? Boşver olm sağliğin varsa hayatini yaşa

Fenerbahçe ikili averajda şampiyonluk mu kaybetti ? Salla olum hayatini yaşa

Tavuk dönerle ayranı aynı anda bitiremedin mi ?
    Tamam tamam... dozu kaçırmayacağım.

Erken yaşta hayata göz yumma ihtimalim var. Hayallerim vardı. Subay olucaktım. Üniversitem bitiyordu bu yıl. Seneye imtihanlara giricektim.
    Anladim ki bazen endişelendiğimiz gelecekte belki de olamayacağız. Gururlandirmam gereken aslan bir babam vardı. Dün ilk defa annemle baş başa kafeye oturduk. Ben istedim. Nadir ve ölümcül bir hastalığım olduğuna kısmen eminim. Onlara bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum. Benimle ilgili gelecek hayali kuruyorlar ve bu bana çok koyuyor çünkü ben olmayacağım. Ve bu sebepten ailemle daha fazla vakit geçirmeye calisiyorum. Sevgili forum. Size bahşedilen hayatın kıymetini bilin. Sevdiklerinizle mutlaka vakit geçirin. Onlara değer verin. Sevgilerle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gecmis olsun, allah acil sifa versin. Ölmeyecek olsanız bile cok parlak bir hayat yasamayacagınızı ongorebiliyorum. Gene de beterin beteri var. Anın tadını cıkartma konusunda size katılıyorum. İnsan doyumsuz. 80yıl yasasa neden 100 olmadı, 1 gun gibi gecti diyecektir. Hatta bazı insanlar bu dunyayı o kadar yetersiz goruyor ki öldükten sonra hayat sonsuza dek yasam gibi dusunceleri var. Yanı anlamak güç. Yaşa geç işte kimler geldi gecti bu dunyaya biz mi geçmeyecegiz. Her gun yurudugumuz yollarda, gittiginiz kurumlarda çok degil 50 yıl once bambaska insanlar yürüyor bambaşka insanlar çalışıyordu. 50 yıl sonra da bambaşkaları olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.