Şimdi Ara

Hayatınızı başarısız kılan en önemli etmen: Utangaçlık [Birbirimize destek oluyoruz] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
15
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • utangaç doğduk biz.
    5-6 yaşlarındaki zamanlarımı hatırlıyorum da o zaman da utangaçtım çekingendim hala utangacım çekingenim.
    milletin kızanları doğuştan girişken, hiperaktif. Olamadık öyle. İmreniyorum milletin kızanlarına:DDD
  • pilotolmakistiyom kullanıcısına yanıt
    buldum :))https://youtu.be/GNxcP4h428w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G-Rexha

    Bende bu aralar yaşadıklarımı anlatıyım hem içim biraz rahatlar hem de birşeyler önerirsiniz, çünkü bu tarz şeyleri kimseye anlatamıyorum beyler en yakın arkadaşıma bile diyemiyorum şu kızdan hoşlanıyorum diye, acaba ne der diye, acaba o kızmı lan falan der diye hiçbirşey yapamıyorum. Neyse ya başlıyım ben anlatmaya.

    Üniversiteye yeni başladım ve daha hazırlıktayım, o bana daha ilk günden bir alımlı gelmişti hani çekici Vs. Değil bu alımlılık; Tatlılık... Biraz konuşmaya başladık hani sırf onunla değil sınıfça kaynaşıyoruz tabii, ortamlar yavaş kurulmaya başlamış insanlar birbirlerine sıfat takmaya çalışma aşamasında daha. Sınıf sıra düzeni u şeklinde ben de ortada oturuyorum o ise sağ tarafta arada bakıyorum falan bilirsiniz dalıyorum falan sonra bi anda bana bakıyo hop kafayı çeviriyorum :) Gel zaman git zaman bu olaylar böyle devam etti, sonra solundaki arkadaşım dedi ki "ben şu köşeye geçicem ordan daha iyi ders dinlenir" bende tamam dedim ve solumdaki sıradan köşeye geçti. Ve o bir sonraki gün yanıma oturdu :o yani çok şaşırmıştım anlam veremiyodum anlayacağınız üzere. Baya bir kaynaştık ondan sonra resmen ilk adımı o atmış oldu fakat hala anlamadığım birşey var, acaba benden hoşlanıyor mu yoksa friendzone mu? Arkadaş olarak gerçekten iyiyiz muazzam muhabbetimiz var gizlimiz sakalımız yok ama acaba böyle kalmamız daha mı iyi yoksa açılmalı mıyım kıza sıkıntı burada zaten çok arayayım beyler yardım edin ya. Açılırsam ya benden uzaklaşırsa? Bunu kaldıramam :(

    Açıldın mı kıza.Son durum ne?




  • aga ben son bir kaç aydır çok yüzsüz takılıyom pişkin pişkin geniş geniş vallahi karşı cinsten bi sürü kız tavladım. böyle olmak gerekiyomus. sessiz sakin olmakla bi cacık olmuyo ( yakışıklı bile olsanız ) hatta zengin.

    konuşkan olcan abi. :))))))))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 19 Nisan 2019; 6:22:1 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.