Evet arkadaşlar |
Hayatınızda hiç toplu taşıma aracında şoförle tartıştınız mı

-
-
Zamanın birinde belediye otobüsünde cep telefonum çalmıştı. O dönemlerde cahil halk telefon çalarsa aracın frenlerinin tutmayacağına inanıyordu. İşte telefon çalınca, şoför hızla frene basıp, el frenini çekti. Otobüs istop etti. "Bak gördün mü otobüsü bozdun" dedi. Cahil İstanbul halkı otobüsün içinde bana karşı bir nevi linç kumpanyası başlattı. Mecburen ses etmedim. Cahillerle cahil olmamalıydım.
Sonra cahil halkı üzerime kışkırtan şoför kontağı çevirdi ve bozuldu dediği otobüs çalıştı. Yolumuza devam ettik.
-
Ben hatırlamıyorum ama bir dönem o muhabbet varmış cep telefonu fren sistemini bozar diye, ciddi ciddi herkes inanmış
Hangi yıl yaşadınız bu olayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olay biraz eski. Sanırım 20-21 sene oldu. :)
-
Çok ettim. 2-3 kez BİMER'e şikayet ettim ama şikayetlerim saçma sapan cevaplarla kapatıldı. Çünkü İETT bir ara malum partinin vasıfsızlarının iş kapısıydı, şuan ne durumdadır bilemiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2000lerin ortalarında bile vardı bu olay hatırlıyorum
genelde taksiyle gidiyorum. karşıya da geçeceksem kısa mesafe de gideceksem genelde taksi.
toplu taşımaya bineceksem ya gitmiyorum eğer şansım varsa, ya da binince olabildiğince çabuk inmek için dakika sayıyorum kulaklık takıp. kimseyle tartışmakla uğraşmak istemem.
-
Kimseyle asla kavga etmem. Laf dalaşına girmem. Kimin ne olduğu belli değil hele kalabalık şehirlerde. Çıkarır bıçağı 2 tane saplar. Hayatım kararır , ne gereği var ?
Azıcık erkek ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç defa tartıştım, en son olanı anlatıyım.
Bu yaz, elimde ağır bir sırt çantasıyla şehir içi otobüsüne biniyordum;bir elimde çanta, ötekinde öğrenci kartım vardı. Maskeyi takmayı unutup koluma geçirmiştim. Adımımı otobüse atar atmaz şoför kaba bir sesle "maskeni tak" dedi. Tamam abi, diye karşılık verdim. Şoför yine üst perdeden bir sesle "maskeni tak, kartı okutma" diye yine böğürdü. Neyse kartı okuttum, maskeyi taktım ama bir sürü yolcunun içerisinde böyle azarlanmak içime oturdu. Olayın üstünden bir dakika geçmedi ki "Her yolcuya mı böyle bağırıyorsun" dedim. Adamla bir iki dakika laf dalaşına girdik. Aniden otobüsü sağa çekip in aşağı dedi. İnersin inmem falan derken, bende şartel att;istersen gel sen indir, dedim. Sonra adamla olası bir kavga yaşamanın pek de yararıma olmayacağını düşünerek taktik değiştirdim. "Kameralar ortada, istersen polisi arıyım, kim haklı kim haksız hep beraber görelim" deyince yoluna devam etti.
Bazen ne kadar sakin kalsanız da bu tarz denyolar çıkabiliyor. Yine de şimdi aynı olayı yaşasam daha sakin olmaya çalışırdım. Kavga dövüş ilkelliktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 25 Aralık 2021; 21:47:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kavga etmek erkeklikse ben almayım.
Bu muhabbet İstanbul'da Mercedes otobüslerin yaygınlaşmasıyla yaşandı.
Eski Körüklü Macar Ikarus'lar artık tarihe karışıyordu, hidrolik kapılı ve süspansiyonlu
bu yeşil Mercedeslerin içindeki camlarda telefonla konuşmayın etiketleri vardı.
Hatta telefonu açıp otobüs içinde kulaklık olmadan müzik dinleyen kıroların nesli de burada
başlamıştı.
Neyse, insanlar otobüste telefonla konuşmanın aracın fren sistemini kilitlediğini falan iddia edip
korona döneminde maske takmayan insanlara nazaran daha fazla tepki gösterip tartışıyorlardı.
O işaretler meğer kalp pili olan insanların hayatının tehlikeye girmemesi içinmiş.
Şöförler araca verdiği her zararı telefonla konuşanlara bağlıyordu, agresif hayvanzo dayılar ölmöğ üsdömüyöz diyip
tölöfönöğözö göpöyön falan diyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Temmuz 2022; 2:7:15 > -
Azıcık "mağara adamı" ol demek istediniz herhalde.
Azıcık erkek ol diyen klavye delikanlısını keşke gerçek hayatta görsek.
-
Bıçağı çıkardığı zaman kaçacak delik ararsın burada delikanlılık yapma
sürekli koltukta yana kay diyen minibüs şöförüne dayanamayıp bi tepki vermiştim ben burda oturuyom kardeşim diye, o da bi cevap vermişti ama dinlemeyeceğimi görünce pes etişti, onun dışında tartışma diyebileceğim pek bişey olmadı.
ama şöförlere klimayı aç, kapıyı açmayı unuttun vs gibi seslenmek zorunda kaldığım çok olmuştur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kimseyle asla kavga etmem. Laf dalaşına girmem. Kimin ne olduğu belli değil hele kalabalık şehirlerde. Çıkarır bıçağı 2 tane saplar. Hayatım kararır , ne gereği var ?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X