kızlar sevgililerine falan internet üzerinden müstehcen fotolar atıyor mu? atmalarinda benim için bi sorun yok fakat sunu merak ediyorum , eğer atıyorlarsa nasıl güveniyorlar? o ilişki belli bir süre sonra bitecek fakat senin attığın nude adamın elinde sonsuza kadar kalıcak . çok büyük bir olay değil mi? atmamalari lazım yani. hadi onu da geç bu adam o resmi alıp internette paylaşsa kızı ifşa etse falan kız için berbat olmayacak mı? bunlar cok buyuk sorunlar bence o yüzden tekrar soruya donuyorum kızlar gerçekten sevgililerine falan boyle fotolar atıyor mu? |
hayatın içinden bir soru

-
-
Bir forum var escobarvip forum diye geçer. Sorduğun sorunun cevabı orda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atıyorlar.
-
Yüzü gözükmüyorsa sorun olmaz sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amacım içeriklere ulasmak değil sadece kızların beyni bunu düşünemiycek kadar kucuk mu onu sorguluyorum , nasıl rahat rahat hayatlarına devam ediyorlar bunu yaptıktan sonra onu merak ediyorum :)
kızlar bizi seçmez ama ben yine oturdugum yerden onları düşünüyorum bu da ayri bi komedi ahahahahha
amaaaan ne halleri varsa gorsunler :D
-
Bir kadın elde etmek istediği ulaşmak istediği erkek için her şeyi yapar.
Hayatınızdaki kadın size sınırlar koyuyorsa, sizi istemiyordur.
Hatta örnek verelim
Sen nasıl ilgi duyduğun kadına ulaşmak için maddi gücünü kullanıp para saçıyorsan, seni isteyen kadın da sana vücudunu sunar, sunmak için çaba sarfeder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 17 Haziran 2024; 14:15:18 >
Bir de ilgi manyakları var, arzulanmaktan, istenmekten, beğenilmekten haz alırlar.
Bu tip gacıları da ortalama bir erkek konuşmasını biliyorsa kolayca istediği fotoğrafa ulaşabilir.
Hatta talepte bulunmana gerek kalmaz, bu tip kadınlar kendi isteğiyle o erkeğe sabah akşam fotoğraf paylaşmaktan haz alırlar.
ilişkiye lafım yok ama foto vs attığın an erkek onu tüm dünya ile paylaşabilir veya ilişki bittikten sonra da malzeme vermiş oluyosun adama . bana tuhaf gelen olay bu
yoksa her gün cinsel beraberlik yaşasınlar umrumda değil
düşün mesela birine her türlü fotoyu atıyosun 2 yıl sonra ayrılıyosun
kız düşünmez mi "ah beee bu adama da çok malzeme verdik, şerefsiz adamdan ayrıldım ama tüm çıplak fotolarım onda kaldı"
boyle düşününce çok büyük bi pişmanlık çökmez mi kadına ? bunları düşünmüyolar mı işte bunu yapmalarına şaşırıyorum
o yüzden hicbir sekilde kadının acik fotoları erkek elinde bulunmamali 10 yıllık sevgili olsalar bile
para yedirmek ile aynı şey değil bu
-
Bir kadın sevdiği istediği beğendiği erkeği kaybetmemek için her şeyi yapar.
Kaybetme korkusu insanı köpek yapar bu tür düşüncelerin hiçbir anlamı kalmaz düşünmezsin bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 17 Haziran 2024; 14:21:2 >
Para yedirmekle nasıl alakası yok ?
Bir erkek olarak sırf o kadının gönlünü hoş tutmak için olmadığın biri gibi görünür, bütçenden fazla ortamlara sokarsın o kadını. Sırf elinde tutabilmek için. Gereksiz yere borçlanırsın yarını düşünmezsin.
Kadının fotoğraf paylaşması da böyle durum yarını düşünmez onları paylaşırken anın verdiği haz başkadır
Erkekte İyi bir vücut
Kadının ruhuna dokunabilecek dil, cümleler = yetişkin sohbet o sohbeti sürdüren fotoğraflar
Nitelikli bir erkek için bir kadından fotoğraf almak zor bir şey değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 17 Haziran 2024; 14:25:23 >
s exonya blog der geçerim üyeliğe bile gerek yok
-
Orada göreceklerin gördüklerin bu forumdan çıkıyor zaten birinci kaynak orası
doğrudur, biri ya da birileri ifşaları toplayıp saxonya ilinden garibanlara dağıtıyor gibi, biz yapıyoruz bişeyler bakın görün demenin anonim hali, büyük bir aile olmalı mexkonya
-
Bu soru benim de aklıma gelmişti ama kızlar ilişkilerinin ömür boyu süreceğini ya da evliliğe dönüşeceğini sanaraktan bu fotoların akıbetini düşünmüyorlar...Ve çok sewdikleri erkeklerinin kendilerini internet alemnide ifşa edecek kadar ileri gideceklerini de kestiremiyorlar... "Benim erkekim böyle şeyler yapmaz " düşüncesinin etkisi...
Mesela çok kimse kavga ettikten sonra barışırlar.. Madem barışacaktın, o zaman niye kavga ettin diye sorarım. İşte kız da ilişkinin hep dewam edeceğini sanır.. İlişkinin biteceğini öngörse, o zaman madem ilişkin yakında bitecek, o zaman niye ilişkiye başlıyor, gönlünü bir adama bağlıyorsun diye sorarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Haziran 2024; 21:47:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X