Merhaba. Çok uzatmadan anlatayım durumumu, Küçükken dindar şekilde yetiştirildim. O zamanlar yakındığım bir çok konu vardı. Tipsiz, güçsüz, zayıf, asosyal, beceriksiz bla Bla. Çok zaman geçti kendimi geliştirdim. Her anlamda istediğim şeye ulaştım. (zengin olamadım ama rahat durumdayım diyelim) velhasıl kelam dini inancım zayıfladı. Sorgulamarım sonuçlanmadı. Boşlukta kaldım bir nevi. Yıllardır bu durumdayım. Hayatta hiçbir şeyden zevk almıyorum. Spor yapıyorum, düzgün besleniyorum fiziksel olarak hiç bir sorunum yok. Ama mental olarak depresyonda gibiyim. İşin kötüsü içten içe böyle olsam da dışarda her şey yolunda gözüküyor. Bir çok kişi buna benzer şeyler yaşıyordur eminim. Benim durumumda ise artık hayattan soğuyacak raddeye geldim. Buradan bir çözüm bulabileceğimi de sanmıyorum ama yine de içimi dökmek istedim. Belki birisi bir şekilde yönlendirip rahatlamam sağlayabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayatın anlamını bulamıyorum

-
-
Geri dön diyor, daha ne yapsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maneviyat haricinde her gün mutlaka bol bol yumurta tüket. Mutluluk hormonu salgılatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşama gelme amacımız Tanrının Adem ve Havva isimli iki İnsanı yaratmasıyla başladı.Sonra 120 milyar insan Adem ve Havvanın soyundan türediler.Dünyaya yayıldılar.
peki Adem ile havva nereye indi ?
Mezopotamya ve Arap yarımadasında dolaştılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 15 Ekim 2024; 21:36:26 > -
Vücuduna iyi bakıp beslemişsin. Cüzdanın da şişkin. Doyuma ulaşmışsın ama manevi açlık çekiyorsun. Bu da seni depresyona itmiş. Çünkü ruhun açlıktan kıvranıyor. Bedenin gıdasını verdiğin gibi, ruhun da gıdasını veresin ki, bu ağır depresyondan kurtulasın.
Bu konuda sana yardımcı olacak 2 şeye ihtiyacın var:
- Hakiki bir din kitabı
- Hakiki din kitaplarından nakil yoluyla bilgiler veren bir site
Ehl-i Sünnet alimlerinin yazmış olduğu hakiki, doğru din kitapları burda ücretsiz indirilebilir:
Ehl-i Sünnet alimlerinin yazmış olduğu hakiki, doğru din kitaplarından nakledilmiş bilgiler ihtiva eden ve soru cevap formatında konuların da mevcut olduğu site:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Ekim 2024; 22:27:42 >
-
Kendinizi hayatın amacını bulmaya adayın. Bulmanız kolaylaşır. Ben de böyle yola çıktım ve buldum, oradan biliyorum. :)
-
Freud'a göre hayatın anlamını sorgulayan kişi hasta kabul edilmelidir. Ödül reseptörlerini hep aynı şekilde dolduramazsın. Hayatında bir şeyleri değiştirmen lazım.
-
Hayatın kendinde bi anlamı yok zaten. Hayata anlamı sen verirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X