Yazdıklarımızdan para kazanıyorlar birde üzerine ban atıyorlar. Adam bendeki mousetan alacakmış bendekini satayım dedim ban yedim. |
Hayatımda technopat kadar berbat bir forum görmedim
-
-
DH'nin en sevdiğim yanı özgür olması hiçbir admin gelip durduk yere konuları kaldırmıyor. Eğer kaldırıyorsa da yemişimdir bir halt.
-
Değil mi Recep?
-
Birde buranın yaş kitlesi de epey büyük. Ben velette olsam yaşıtlarım aleyna tilki dinlerken neşet ertaş dinliyorum biraz farklıyım galiba.
-
Valla ben birkaç ay Technopat'ta takıldım da gerçekten yaş kitlesi çok düşük oranın. Zekâ ortalamaları bildiğin orangutanlarla yarışır düzeydeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 21 Şubat 2023; 0:10:51 > -
Yaşları küçükte o kadar demedik öldürdün iyice. Kitlesi twitterın sjw kitlesine benzememesi gayet iyi ama kızlarsoruyor, dh veya ekşi gibi kendine has bir atmosferi yok oranın. Bir sürü teknoloji forumu çıktığından artık pek olayları kalmadı.
-
14 hocam yaş ortalaması. 11 yaşında çocuklar falan konular açıyor orada, takılmadıysan bilmezsin
-
Eski bir üyeyle tartışıyorsan çok saygılı olsan ve hiçbir forum kuralını bozmasan bile birkaç saat ban atabiliyorlar, tahminim mod arkadaşları var bazılarının. İki kere bi üyenin söylediği şeyin yanlış olduğunu kanıtladığımda başıma geldi.
Bir tanesinde yazım yanlışı yaptığımı soyleyip ban attılar. TDK linki atıp doğru yazdığımı söyledim, açmadılar yine de bitene kadar.
Teknoloji forumunda yazım yanlışından ban atma konusunda zaten söylenecek bir şey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Technopat komünist bir forum fikir özgürlüğü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hojam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben orayı burayı bilmem.
Ama tespit gibi tespit olan bu tespiti alkışlıyorum.
-
Diğer forumlardan ban yedikten sonra bu tarafa konu açmanın anlamı yok. Hep bu forum için benzer konular açılıyor, farklı ve katı kuralları var, kabul etmiyorsanız üye olmayın. 12 senedir DH forumda üyeliğim var ama o foruma üye olmayı dahi düşünmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
buradaki adminler ego'larından arınmış, Allah yolunda sevabına hizmet yapıyorlar.
bu dünyayı olmasa da ahiret olan asıl öteki dünya için çalışmalarını kula kulpa kapağa itimat ederek tamamlıyorlar.
DH'nin admini, üyenin banlanmasından bir gün sonra yedinci güne kadar kolayına gelen şeyi fakirlere sadaka vererek sevabını banlanan üyeye bağışlamalıdır. Bu, bir sünnettir.
Buna gücü yetmezse, iki rekat namaz kılarak sevabını üyelere bağışlamalıdır.
Banlanan üyenin komşularının veya uzak akrabasının yemek hazırlayarak DH adminlerine ikram etmeleri ve yemelerine ısrarda bulunmaları müstehabdır.
Çünkü DH üst yönetimi kendileri için yemek hazırlayamayacak bir halde bulunabilirler.
-
Siz birde technopatta imla zorunlulugu olmadigini dusunun o zamam yas ortalamasi yerlere inerdi. Gerci yapilmisi var donanimarsivi diye bir site 10 yas ortalamasiyla gercekten iq nuzu emen bir site.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her forumun kendine özgü dinamikleri var. Bu forumda şu an tarihinin en kalitesiz halini yaşıyor. Daha geçen hafta 4 sayfaya ulaşmış sorunlu alışveriş konumu sildiler. Sizler şu an sorun yaşadığım kişiyi bu sayede bilemeyip o kişilerden tekrar alışveriş yaptığınızda dolandırılacaksınız. Hem de tek kişide değil, çete halinde forumdalar. Birbirlerine destek olup dolandırıyorlar forumdaki kullanıcıları. Ben 4 bine yakın paramı zor kurtardım. O kişiler ifşa olunca hemen konu komple silindi. O nedenle sizlerden kim denk gelir ise dolandırılmaya mahkum kalacak. Burası da böyle forum.
Teknoloji anlamında sorun yaşayıp google 'a sorduğunuzda en işe yarar cevaplar Technopat Sosyal'de çıkıyor.
Bu forumda sadece 2 konu çok güzel. Onlarda "MühendisMurat" isimli kullanıcının yönettiği Windows 10 ve Windows 11 ana konuları. Onun dışında bu forum patates oldu artık.
-
zamanında üye olmuştum. bilgisayarımda çok ciddi bir sorun vardı. konuyu açtım. bir kişi yardım etmek için mesaj yazdı. aynı sorunu oda yaşamış düzeltmiş. tam derdimi anlatıyordum ki ban lanmışım. sebebini öğrendiğim de noktalama işaretini yanlış kullanmışım. yemin ederim çıldırmıştım ozaman. bunların amacı da arkadaşlar asus dan ve diğer markalardan bedava ürünleri alalım Türk net den bedava neti alalım sponsor anlaşması yapalım üye olan kullanıcıyı da alakasız sebeplerden banlı yalım. budur technopat.
-
donanımhaber çöptür technopat kullanın | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Technopatta böyle bir konu açtırmazlar mesela.
-
Yok sizinle anlaşabilmek gerçekten çok güç.
Önemli de değil.
"Hem de tek kişide değil, çete halinde forumdalar."
"Birbirlerine destek olup dolandırıyorlar forumdaki kullanıcıları."
Bu asılsız isnat ve iftiralarınız için bizatihi cezai işlem talep edeceğim. Cezanız bitince bundan sonra mücadeleci ruhunuzu şahsıma vakfedebilirsiniz.
-
Lütfen üstünüze alınmayın. Burada size yada yönetime atanmış en ufak kelime yok.
-
Bir dönem ülke de para değerli iken herkesin özellikle elektroniğin en iyisini almaya paraları yettiği dönemler burada dönen teknoloji konuları mükemmel idi.
Sonra ülke fakirleştikçe konular en az parayla hangi en iyi donanımı alırıma döndü.
Daha sonra alım gücü daha dibe indikçe burada konular siyasete döndü.
Daha da sonra cinsel sağlık köşesi açıldı ve fantaziler yazılır oldu.
Gerçekten forumun 10 yıl öncesi çok değerlidir. Çok müthiş insanlar vardı burada önderlik eden. Ben o zamanlar özellikle fotoğraf konularını takip ediyordum. Öyle bilgiler verenler vardı ki, kursa gitmeden nasıl daha iyi fotoğraf çekiliri öğrettiler. Hepsi çok değerli kişilerdi. Sonra forumu bıraktı hepsi, başka forumlara geçtiler. Oralardan takip ediyoruz artık onları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla ben birkaç ay Technopat'ta takıldım da gerçekten yaş kitlesi çok düşük oranın. Zekâ ortalamaları bildiğin orangutanlarla yarışır düzeydeydi |
Benzer içerikler
- yenge hikaye
- evde küçük böcek
- rus batağı nasıl oynanır
- araba nasıl vurdurulur
- karıma ilk doğum günü hediyesi
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X