Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa çaresizlikten ağladım.(Edit 2 geldi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • moralim çok bozuk şuanda ağlıyorum allah affetsin kurtulmak istiyorum bu illetten hepsi kendimi eve kapatıp sınavlara çalışmak yüzünden oldu canım sıkılıncada yapmaya başladım sigarayı bıraktım daha da yapmaya başladım ama artık istemeden yanlız kaldığım zaman hemen yapasın geliyor yaptım açtım izledim o lanet şeyi yaptım , şimdi de ağlıyorum ben ne çirkin bir insan oldum diye kurtulmak istiyorum ne yapabilirim hafıza kaybı yorgunluk halsizlik yaşıyorum neler yapabilirim yardımlarınız için çok teşekürler...(*orno izleme hastalığı )

Edit 1 ; evet arkadaşlar bugün 4.gün hiç namaz kılmadım arkadaşın direk adliyesine gittim sonra eve geldim tatrıldım kilo aldığımı gördüm 15 kilo almışım yine yıkıldım resmen sonra tekrar zorno izledim şuanda ölmek istiyorum ama yılmıcam yarından itibaren diyete başlıyorum şuanda güncel kilom 107,7 dir bakalım kaç kilo vericez ve aynı zamanda bu pişmanlıktan kurtulabilecek miyiz ? namaz kılmadım diye hepsi böyle oldu daha da beş vakit kılacam artık.

edit 2 ; abiler bugün yine şeytana uydum ve çok pişmanım 2 kez mast yaptım ve zorno , çok kötü hissediyorum kendimi çok pişmanım ama kafaya taktım sigaradan kurtulduğum gibi bundan kurtulucam evde durmucam artık namaz kılmaya daha da özen göstericem çok pişmanım birdaha ne olursa olrsun kendimi eve kitlemicem.kilo aldım mast yüzünden ve dengesiz beslendim şuanda 117 kg oldum p90x başlıyorum bu hafta dvd gelsin bakalım inşallah eski halime dönerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 2 Mayıs 2016; 18:44:23 >

• Hep mutsuz hissdiyorum ve artık fazla yapmıcam tavsiyeleriniz için teşekür ederim sigarayıda bırakırım ama gerçekten çok çirkinleştiğimi hissediyorum bu davranış bana çok ters geliyor ama sanki biri zorluyormuş gibi hemen patlayıveriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey sigarayı bıraktığımdan sonra oldu kilo aldım daha çok halsizlendim tamam bazılarınız sigarayı unutamadığımdan diyor ama yemin ederim ondan değil canım sigara dahi istemiyor ama bıraktıktan sonra bu başıma gelenler nedir neden geçmiyor neden normalleşmiyorum bir türlü ?

• Hocam senin durumundaydım gittim bir gün gusul abdesti aldıktan sonra namaza başladım namaz uzun sürmedi ama bırakabildim bu belayı ilk 2 hafta çok zor geçti sonra alıştım arada bastırsa da tutuyorum

Hayatım da ilk defa araba aldım.
    11 yıl önce açıldı
    Başıma bu da geldi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Depresif hale sokmasının sebebi seratonin tükenmesi olabilir vücutta , bende de oluyor.Ekstazi sonrası düşüş gibi düşün , tabi daha küçük çaplı. Yaptığın şey de illet falan değil abartma. Dünya erkeklerinin %70'inin yaptığı bir şey ne kadar illet olabilir.Gayet genel ve normal bir durum sakin ol.

• Bu konu özelinde birkaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle konuyu açan arkadaşın çok şanslı birisi olduğunu düşünüyorum. Belli ki ahlaklı bir ailede yetişmiş ve bu kendisini tabiri caizze otokontrol sistemiyle donatmış. Yani bu arkadaşımız ne yaparsa yapsın ,yaptığı şeyin yanlış olduğunu bildiği için rahatsız olacağı için yine doğru olduğunu bilidiği yola gelecektir.

Gelelim bu tür video veya filmlere. Sakın size bunu izlemenin normal olduğunu , herhangi bir mahsuru olduğunu söyleyen insanlara kanmayın ve onlara söylediklerinin yanlış olduğunu söylemekten çekinmeyin.

Bu tür videoları izlemek çok ciddi anlamda problemlere yol açmaktadır. Her defasında başka insanların videolarını izlemek, insanı devamlı olarak farklı arayışa itmektedir ve artık istesenizde istemesenizde cinsel ilişkiden daha fazla bu ilişkiyi izlemekten zevk alan birine dönüşürsünüz. Bu tür alışkanlığı olupta evlenenler , maalesef cinsellikten umduğunu bulamamaktadırlar. Her defasında birbirinden farklı ,vucut ölçüleri yerli yerinde olan insanların cinsel ilişkisini izlemek ve dönüp tek bir kişiyle aynı hayatı yaşadığını görmek ve üstelik filmlerde izlediği kadar bir cazibesinin olmadığını düşünen ve eşi dururken gece gizlice bu filmleri izleyen ve eşine yanaşmayan böylece yıllar geçiren çok sayıda insan var. Bu yüzden yıkılan yuvalar harap olan insanlar var.

İslam alimleri ,aşırıya kaçmamak üzere mastırbasyon yoluyla rahatlamanın sakıncalı olmadığını belirtmektedirler. Fakat burada da çok dikkat edilmesi gereken konu aşırıya veya alışkanlığa kaçmaması. Eğer böyle olursa yine gerçek cinsel ilişkiye tercih edilir bir noktaya ulaşır ve bu ilerde yine sıkıntı olabilir.

• mihl M kullanıcısına yanıt
    çok teşekürler şuanda 3 gün herşey çok iyi gidiyor 5 vakit kılamıyorum ama abdest alıyorum sürekli sabah istek geldi ama hemen abdest aldım soğuuk su ile şokladım kenndiimi inşallah kurtulucam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.