Şimdi Ara

Hayatımda ilk defa birisinden etkilendim veya hoşlandım sanırım ama onu hiç tanımıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
3
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt
    yo tabi üzülmekte haklısın belki kızın yaptığı sana ayıp gelmiştir ama o da haklı. İlkokuldan beri arkadaşı olanları bir erkek için satsa zaten ayıp olurdu ama tabi iki tarafta sevdiği halde olmayınca bir ilginç oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yig1tefe kullanıcısına yanıt

    Evet,o taraftan bakarsan haklı tabi,ben de o durumu aşmak zorundayım sanırım,ortak arkadaş olmaması benim için de dezavantaj


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki ay hocam iki yıl değil


    kız aklıma gelince yanlış yazmışım  

    konuşmuşluğumuz var ama selam merhabadan öteye gitmedi.

  • %99 olmaz o iş, ya bunu kabul et önüne bak ya da git red ye öyle önüne bak.


    olacağı olsa kız da sana sinyal verirdi, vermemiş belliki, o yüzden gerçekler acıdır ama 31'e devam  

  • Hocam fiziksel olarak bakması lazım anlamadım gitti ya.

    Otistik olduğum için mi oluyor bunlar 

  • Aslinda mumkun ama psikolojin elvermeyecek gibi gorunuyor. Whatsaapp numarasi varmis zaten sende. Kiza icinde afedersin olmayan ezilip bukulmeyen birseyler yazarsan kendine guvenli sekilde en azindan bir bulusma kahve icme koparirsin.

    Bir kiza cikma teklif edilmez, sil bunu kafandan. Kizi hirseyler icmeye bir yere davet edersin, muhabbet ilk bulusmada iyi ilerlerse ikinciyede bulusma koparirsin ve zamanla kendiliginden cikarsin. Illede adini koyman gerekmez bu isin hemen. Olunacaksa zamanla sevgili olunur.

    Ama saglikli bir iliski kurman icin kizi gozunde prenses veya yildiz yapmaman gerekir. Yaninda dogal olman gerekir. Dahada onemlisi yuzunde tebessum olmasi gerekir.

    Unutma afedersin, pardon yok. Kahve icmeye cagir bir bahane ile oyle bir sekilde yapki teklifi cagirdin diye sen degil gelmedi diye o kizarsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Nasil gelmedi diye kızartacak kahve bahanesi bulunur ki hocam. Birkac örnek ver bari


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gavuroglan kullanıcısına yanıt
    Mesela „gecen derste uyukluyordun sanki, ikimize birer kahve ismarlarsan felanca yerde, uyuklamazsin“ diyerek ornegin.

    Buna benzer birseey olabilir. Hem ezik degil, hem esprili hemde kahveyi ona ismarlatarak onu borclu etmis oluyorsun, olmaz dersede sozu cimri oldugundan acan laf vurmaya yer acarsin. Ama israr yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Heyt be turbo güzel taktikmiş

    Bir kızla tanışırsam deneyeceğim bunu, konuyu hortlatip sonucu yazarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ya iş hep dönüp dolaşıp bu lanet olası utangaçlığıma geliyor.Bu konuda farklı olmayı çok isterdim.Dersle ilgili bazı sorularım var mesela bunun üzerinden gitmeyi planlıyorum ancak cesaret edemiyorum.2 yıl daha var bitmesine aynı sınıf aynı okul,hakkım da şuna bak kendine bakmadan gibi laflar çıkmasını hiç istemiyorum.Bu arada zaten sadece tanımak istiyorum hemen çıkma vs.bunun gibi bir düşüncem yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letgome kullanıcısına yanıt

    Aynı bensin o zaman bu konuda.Neden hep zor olanı seçiyoruz bizler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bu arada sosyal medyada fazla takipçili olma,hesabın açık olması karakter özelliği gösterir mi,özellikle benim gibi aşırı gereksiz utangaç birisi ve çirkin birisi için ret ihtimalini arttırır mi?bu arada takip etmiyorum hanımefendiyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bir de dün,tepeden tırnağa pişti olduk giyim kusam olarak. Pantolon falan hep aynı renkti.bilekteki aksesuarlara kadar aynıydı.Gulme tuttu beni içten içe galiba manyağım dedim 😅😅😅😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt

    Utangacligin sen öylece beklerken gecmez. Hakkinda edindigin dusunceler ise konfor alaninin dar olmasi ve senin o alandan cikmamandan dolayi. Hayatta hicbirzaman birgun uyanacaksin ve tum sorunlarin asilmis olacak diye bir mucize yoktur. Öncelikle kendi hakkindaki dusunceleri degistirmen gerekir, bunun icinde harekete gecmen lazim. Sokakta tanimadigin kizlara birseyler sor, yol tarifi örnegin. Bu sekildeyavasca cekingenligini kirmaya basla. Insanlarla konus herhangi bir bahane ile. Bunlari yaptiktan sonra kizada ders hakkinda sorular sorarken gerilmezsin. Cikmak isteme diye birsey yoktur bana göre, bir kizi tanirsin uyum iyiyse bu tanisma devam ettirilip sureklilik alir ve hersey kendiliginden gelisir. Zor kiz yoktur, size zor gelen kafanizda olusturdugunuz engelleri asmaktir. Yukarda dedigim alistirmalari yap, korka korka titreye titreye tanimadigin guzel kizlara birseyler sor, birkac denemeden sorma artik korkun azalacak ve bir yerde bu korku son bulur. Sen korkunun uzerine gitmedikce o seni dahada kapana kistiracak. Düsün birgün ölüm yatagindasi ve hayatta sacma korkular yuzunden yapmadigin seyleri hatirladiginda bunlara guleceksin, ne kadarda herseyi abartmisim diyeceksin. Rededilmekten korkariz genellikle, bunuda yenmek icin reddedilmek gerekir. Reddedildikce artik bundanda korkmadiginda artik reddedilemez olursunuz. Alistirma yap.


    Zaten kizin WHATSAPP numarasi var sende napacaksin sosyal medyada. Orda 50-100 takipci arasinda kaybolacaksin. Eklesen bakalim insta sayfan nasil? Renksiz bir hayatin varsa bence instadan uzak dur. Kizin senin hakkinda ne dusundugune odaklanma, sen ne dusunuyorsun onu dusun. Sen baskasinin dusuncelerine odaklandigin icin korkuyorsun, onlara gereginden fazla deger veiyorsun ve o dusunceleri yönetmek senin elinde degil. Bunu yapma, kendi dusuncen ve kendin odakli ol. Bunlari yapamazsan zaten kizla tanissanda surduremezsin.





  • boş işler
    git dersine çalış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt

    O konuda sıkıntım yok zaten ya,onu hallediyorum.Uzdun beni neden boş iş olsun,elimde değil ne yapabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Çok güzel yazmışsınız ya, hak vermediğim bir yer yok doğrusu,deneyeceğim dediklerinizi çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Peki bir soru daha,hızlı bir şekilde değişmenin mümkün olmadığını düşünürsek ve şu anki özelliklerimi düşünürsek uzaktan mı konuşmalıyım yoksa yuzyuze mi konusmaliyim.Ayrica arkadaş çevresinde olmamam benim için sorunlar doğurur mu yoksa bunu yok etmekte mi benim elimde?Arkadaş çevresinin beni tanıdığını zannetmiyorum bunu da ekleyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt

    ilk mesajdan anladığım kadarıyla demek istediği şeyi temiz bir şekilde ifade edebilen birisin, bu büyük bir artı, konuşurken daha zor oluyor olabilir belki ama mesajda bunu başarıyor olman potansiyelini gösteriyor yani konuşmaya da yansıyacağı anlamına geliyor. ben turbo'nun taktiğine katılmıyorum hatta genel olarak bu işlerde taktiklere katılmıyorum, çünkü taktikler seni olmadığın birisi gibi yansıtabilir. düşünsene, az arkadaşı olan, diyaloglarını resmi ve politik kuran, çok kaynaşmadığı insanlara karşı yavşakça espritüelitede bulunmayan bir insansın. uyuyosun gel kahvelenelim uyumazsın gibi bi söylem senin kim olduğuna ne kadar uyumlu bir söylem? bunu bi düşün mesela. olduğum kişiye pek uygun değil diye düşünüyorsan zaten hak verebilirsin bana. tanımadığın, özel bir hoşlantının olmadığı sadece meraban olduğu bir insana böyle bir söylemde bulunur muydun mesela, bu soruya verdiğin evet ya da hayır turbonun taktiğine verdiğin evet ya da hayırı ortaya çıkarır.


    ben sana taktik değil ama fikir vermek istiyorum. kısaca her kim isen, farklı durumlarda benliğin o durumlara ne tepkiler verecekti ise, o tepkileri ver. yani kendin ol, ordan burdan alcağın "taktik"lerle yapma bu işi. demek istediğim; mesela çekingen misin, ama hoşlandın mı, bunu küt bir şekilde onun bunun dediğini yapmadan kendin ne demek istiyosan dolandırmadan ifade et. mesaj at mesela, "selam tekrar, benim için bu mesajı atmak biraz zor, doğrusu biraz da utanıyorum ama senden biraz hoşlanıyorum. bunu, pek deneyimlemediğim bir tecrübe olduğu için ne yalan söyliyim birisine yüz yüze söyleyebileceğim kadar cesur hissetmiyorum. Ama kul çıkışı müsait bi zamanda sana kahve ısmarlasam olur mu acaba?" varyantı bir mesaj örneğin. Bu mesajda kendini ne kadar buldun mesela, bulamadığın kadarını kendi hislerini göre şekillendir mesela. şu yanılgıya da düşme bu arada, bu sitelerde falan sana verilcek akıl hep "alfa görün, öne çık, kızlara bi sürü erkek yazar ama hepsinden farkın olmalı, hemcinslerinin önüne geçmek için onlardan önce davranman, herkesi geçmen, yenmen lazım hhahhAHaHA bizim yaratılışımız böyle adamım" benzeri şeyler olur. hey girl, kahve ısmarlasana bize, enerjini toplarız gibi hafif agresif ve tanımadığın birine yapılmış gereksizzzzz düzeyde atılgan bir söylemi aklı başında bir kız geri çevirir. zaten kabul etse bile sen sen olmadığın bir tutumla o kızı kahve içmeye davet ettiğin için senden yine o tutuma benzer şeyler bekleyecektir, kahve masasında buna devam edip kendin olmadığın bir profil yaratmaya da gerek yok, ne kadar güçlü bir ilişki kuracaksın kendi olmayacağın bir profilde. kendin olmadığın bir ilişkiye başlamak yerine kendin olduğun bir ilişkiye başlamaman daha iyi. win/win. şahsen o mesaj gibi bir kendin olacağın ihtimale daha çok ihtimal veriyorum. ve kabul etmezse de win/win dediğim gibi. işe yaramasa bile gel kız hhahha bi kahve ısmarla aslan hhahha'ya düşecek bi kızdan + kendini buna göre ayarlayıp bozacağın bi durumdan iyidir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 7 Aralık 2021; 17:14:15 >




  • KaptanUcube K kullanıcısına yanıt
    Uzaktan konusmak derken ne kastettin anlamadim? Ilk mubabbeti Whatsaapp tan kur sonu birsey icmeye cikan bir sohnet olsun. Fazla yazisip durma.

    Arkadas cevresinde olman olmamanin onemi yok, yine kiz odakli dusunuyorsun. Kendine odaklan. Ne sorusu doguracak zaten sende kizdan hoslaniyorsun bunun ocin bulusmak istiyorsun ( hoslandogini ona soyleme, o zazen bunu bilir). Hala kiz ne dusunur rezil olurmuyum diye dusunmektesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.