Şimdi Ara

Hayatımda düzen denen şeyden eser yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır böyleyim.bi gece 2 de bi gece 3 te bi gece 4 te yatıyorum.genelde 2 den sonra uyuyorum yani.sabahda 10 gibi kalkıyorum.kahvaltı nedir unuttum.bazen arkadaşla avm gittiğimizde kahvaltıyı hamburger+cola ile yaparım.dışarı cıkmadığım günlerde cips kola ile.

şu zamana kadar asitli içecekleri kesmiştim ama bu aralar yine tavan yaptı.içtiğim kolanın haddi hesabı yok.akşamları güzel yerim ama.2 haftaya üni başlayacak.ne yapsam bilmiyorum.
    hayatımda ne uyku ne yemek düzeni kaldı.genelde hergün veya en azından 2 günde bir dışarı çıkarım asosyal değilim belirtiyim dedim.

• Liseliyim, tatil başladığından beri ben de o şekildeyim en erken 2'de yatıyorum, 11 gibi kalkıyorum. Kahvaltıyı kıymalı pide+kola veya lahmacun+kola gibi şeylerle yaptığım oldu. Okullar açılınca normale dönecek her şey. Sen de gece yaptığın çok önemli şeyler yoksa yat uyu yani gece 12'den sonra ne yapıyorsun bilgisayar başında mı geçiriyorsun veya gereksiz işler mi yapıyorsun hepsini bırak yat uyu. Sabah erkenden kalk ekmeğini kızart üstüne tereyağı reçel sür ye peynirini çıkart çayını demle. Tabi üşengeç birisi değilsen.

Edit: Üniversite başlayınca sınavlara çalışırken yeteri kadar sabahlarsın diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empennage -- 5 Eylül 2012; 13:40:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

Liseliyim, tatil başladığından beri ben de o şekildeyim en erken 2'de yatıyorum, 11 gibi kalkıyorum. Kahvaltıyı kıymalı pide+kola veya lahmacun+kola gibi şeylerle yaptığım oldu. Okullar açılınca normale dönecek her şey. Sen de gece yaptığın çok önemli şeyler yoksa yat uyu yani gece 12'den sonra ne yapıyorsun bilgisayar başında mı geçiriyorsun veya gereksiz işler mi yapıyorsun hepsini bırak yat uyu. Sabah erkenden kalk ekmeğini kızart üstüne tereyağı reçel sür ye peynirini çıkart çayını demle. Tabi üşengeç birisi değilsen.

Edit: Üniversite başlayınca sınavlara çalışırken yeteri kadar sabahlarsın diye düşünüyorum

12 den sonra genelde pc de vakit geçiyor.12den öncede yatsamda uyuyamıyorum daha beter oluyor.matraxında etkisi olabilir tabi.12de yattığım zamanlarda 3 gibi anca uyuyabiliyorum.yorulmuyorum ondan olabilir diye düşünüyorum ama bayada yürüyorum geziyorum ediyorum sürekli evdede değilim yani.12de kafayı vurup 12:05 te uyumak istiyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

Liseliyim, tatil başladığından beri ben de o şekildeyim en erken 2'de yatıyorum, 11 gibi kalkıyorum. Kahvaltıyı kıymalı pide+kola veya lahmacun+kola gibi şeylerle yaptığım oldu. Okullar açılınca normale dönecek her şey. Sen de gece yaptığın çok önemli şeyler yoksa yat uyu yani gece 12'den sonra ne yapıyorsun bilgisayar başında mı geçiriyorsun veya gereksiz işler mi yapıyorsun hepsini bırak yat uyu. Sabah erkenden kalk ekmeğini kızart üstüne tereyağı reçel sür ye peynirini çıkart çayını demle. Tabi üşengeç birisi değilsen.

12 den sonra genelde pc de vakit geçiyor.12den öncede yatsamda uyuyamıyorum daha beter oluyor.matraxında etkisi olabilir tabi.12de yattığım zamanlarda 3 gibi anca uyuyabiliyorum.yorulmuyorum ondan olabilir diye düşünüyorum ama bayada yürüyorum geziyorum ediyorum sürekli evdede değilim yani.12de kafayı vurup 12:05 te uyumak istiyorum bende

Ha bak o kötüymüş ya Arada bana da oluyor yatınca 2-3 saat uyuyamamak. Sıcak duş alıp yatmayı dene belki gevşeyince uykun gelir ve güzelce uyursun.

• benimde sıkıntılarımdan birisi uyku

uyku + eğlence = başarısızlık
    çalışma + eğlence = uykusuzluk
    çalışma + uyku = asosyallik

birisinden fedakarlık yapıcaz genelde gençler olarak uyku seçiliyor tabi fakat bu bana çok koyuyor erken bile yatsam sabahın köründe kalkmak o kadar koyuyorki ve düzgün yemek bende yiyemiyorum evde düzgün akşam yemeği yeniliyor ama dışarıda olabiliyorum zaten kahvaltı öğlen yemeği hak getire

Okuldan o kadar nefret ediyorumki zaten duygularla anlatılmaz tabi bunlar vücud dengesinede koyuyor hem zihinsel hem bedensel olarak çok yoruluyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_62884014/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 5 Eylül 2012; 15:32:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.