Şimdi Ara

Hayatım Yıkılmış Gibi. Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün bir olay yaşadım. Hayatımdaki son 4 yılın bir oyun gibi olduğunu hissettim. Çok ciddi söylüyorum. Sanki son 4 yılı boşa yaşamış gibiyim. Gerçek sandığım bazı şeyler aslında bir hayal ya da yalanmış.

Kimsem ölmedi çok şükür. Ama şu anki hissim bir yakını ölen insan gibi. Sadece bedensel bir kayıp yok. Düşünce olarak birini kaybettim. Sanki ölmüş gibi hissediyorum. Sanki hayatımda büyük bir boşluk var. Bir daha doldurulamaz gibi. Boşa yaşamışım ve boşa yaşayacağım bundan sonraki ömrümü, gibi. Hiçbir inancım hiçbir isteğim, dileğim,arzum, sevincim, heyecanım, duygum kalmadı. Yaşayan bir ölü gibiyim sanki. Boşa doğup büyümüşüm gibi. Geçici bir şey olacak gibi görmüyorum. Ömrüm boyunca hissedeceğim bir şey gibi. Kimseye inancım kalmadı.

Boş boş oturuyorum. Yemek yiyemiyorum karnımın acıktığını hissediyorum ama midem almıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ama yapmayınca da dayanamıyorum ölecek gibi oluyorum.

Böyle bir duruma düşmüş ve kurtulmuş kişiler varsa lütfen bir şey söylesinler.
    Dalga geçecek olan olursa şikayet falan etmeyeceğim. Ama dalga geçmekle elinize bir şey geçmez ama bir öneride bulunursanız belki iyi olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamak nedir,gülmek nedir,sevinmek nedir,üzülmek nedir?Doğrusunu isterseniz ben hatırlamıyorum.Silindi artık herşey hayatımdan 1 tane dostum bile kalmadı.Robot gidiyim.Bu lanet şehirde 20 milyon kişinin arasında yanlızım.Yani bunun bir çaresi yok,aynı durumdayız alışmaya çalış.

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi değilim de, aşk acısı çekiyorum şu an, çok fena vuruldum birine, dertleşebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatamam arkadaşlar. Anlatamıyorum. Kendime bile ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum olmuyor. Ancak bu kadarını söyleyebiliyorum

Ya bir insan hayal ettim. Birinin üstüne kıyafet gibi diktim şimdi gerçeği gördüm.
    Ya da bir insan tanıdım. Oyle bir evrim geçirdi ki şimdi yok. Bambaşka biri oldu. Öldü. Ben ölmüş olmasını diliyorum. Çünkü hiç olmadıysa tamamı kendi hikayemse kendimi öldürmek isterim.
    Öyle bir insan tanımış olmayı ve sonradan ölmüş olmasını istiyorum. Çünkü öyle birini tanımak isterdim. Ömrümün sonuna kadar onu unutmazdım. Hiç yok olmasından iyidir. Sonraki kötü halini hatırlamadan ilk halini hatırlardım. Ama hiç olmadıysa gerçekten 4 yılım bir yalan dolan içinde geçmiştir.

Şu an ensemde bir sıcaklık hissediyorum. Boynum yanıyor. Bir de boğazım ağrıyor. Ağlayamıyorum da.
    Hiçbir arkadaşıma bir şey anlatmadım. Burda yazıyorum çünkü yüzyüze konuşamıyorum kimseyle. Ölü bir adam gibiyim. Hiçbir amacım yok şu hayatta. Yani sanki her şey bir oyun.

• Aga olayı anlatsaydın biz de belki olayın çözümü için bi kaç yorum getirebilirdik..

• anlatamıyorum. Gizli saklı olduğundan değil. Yani gerçek olduğuna inanmak istemiyorum yaşadığımın. O ölen kişi diyorum keşke gelse. Bana öyle bir konuşsa ki tüm dertlerim bitse. Öyle bir anlatsa ki her şeyi unutsam. Ama bunu yapamayacağını biliyorum.
    Olayı kendi kendime bile anlatmak istemiyorum. Düşündükçe ruhum sıkılıyor. İçime batıyor. Nefret edemiyorum kimseden. Sinirlenemiyorum. Boşluğa düştüm resmen. Sizden gizlediğimden anlatmıyo değilim.

İnsanlığımdan utanıyorum. Kimin adına utanayım onu da bilmiyorum. Hani insanın önünde iki ihtimal olur. Bi acı gerçek bi de mutlu son.
    İnsan acı gerçek ihtimalinden korkar ya. Ben o acı gerçeği yaşamamak için ömür boyu mutlu olmadan bilinmezlik içinde yaşayabilirdim. O acı gerçekle yüzleşmemek için kaçtım durdum. Ama en sonunda yüzleştim. Keşke beni kandırsa mutlu bir son çizse diyorum ama olmaz.

Uyuyamıyorum. Uyansam yeni bir gün olacak şimdi. O 24 saat nasıl gececek bilmiyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum. Evde oturmak istemiyorum. Yatmak uyumak istemiyorum. Bildiğiniz yok olmak buhar olmak istiyorum.

• Tam buraya göre bir laf var Joe ;

Kendime "Onda ne bulmuştum?" diye sorduğumda onda bulduğum şeyin, sadece benim hayal gücümün bir ürünü olduğunu farkettim.

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Tam buraya göre bir laf var Joe ;

Kendime "Onda ne bulmuştum?" diye sorduğumda onda bulduğum şeyin, sadece benim hayal gücümün bir ürünü olduğunu farkettim.

böyle olmasın diye yalvarıyorum ya. Keşke değişmiş olsa. Keşke benim bir hatam olsa düzeltme imkanım olsa. Benim yüzümden değişmiş olsa. Ama hep boyle olmasa. Hep böyleymiş demesem. Benim hayal gücüm olmasa
    [
  • En yakın arkadaşlarının yanına git. Ama öyle samimi olduğun filan değil, canını emanet edebileceğin arkadaşlarının yanına. Bırak kendini sonra. Kasma kendini, kendin ol. Ölü gibiysen ölü gibi kal. Onlar teselli eder seni. Bir şey anlatmana da gerek yok. Kötü hissediyorum filan de.
    Eğer ciddi anlamda dediğin gibi olsaydın şu an burada yazamıyor olurdun. Kandırma kendini, neşelenmeye çalış.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • hocam senin bir an önce psikologa gitmen lazım başka türlü atlatamazsın bunu...

Orijinalden alıntı: umutum9

OKUMAYIN

Ya bir gidin siz de her konuya damlamayın.

Adam yardım istiyor!!

Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• psikolog tavsiyesi verenlere teşekkür ederim. Daha çıkamazsam bu halden gideceğim.
    Ama o da fayda eder mi bilmiyorum. cunku iyileşmek istemediğimi hissediyorum. Sanki iyi olmak bu acıyı unutmak istemiyorum gibi. Niye böyle bilmiyorum. Yavaş yavaş delirmeye başladım galiba. Ne olacak halim bilmiyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.