Şimdi Ara

Hayatım 1 daire etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda şuan yeni yapılan 3+1 daire 10 milyon civarı benim hayatım çalışmam 1 daire etmiyor boşa yaşıyorum karın tokluğuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 daire almak için aynanda 3 işte calismaniz gerek hocam  

• kişisel gelişimcinin biri gelir şimdi çok çalışın çalışmayana ev yok der.

etrafınıza bakın. ev araba sahibi, aile kurup çocuk yapmış adamların alayı (yüzde doksanı) tembel ve insanlığa faydasız kişilerdir. gerçekten bişey başarıp hayatını değiştiren çok az kişi var.

çoğu kişi doğuyo, herhangi bi çaba göstermeden büyüyo ve kendiliğinden ev araba sahibi oluyo, kendiliğinden evleniyo.

kız arkadaş bulmak için hiç çaba sarf etmiyo. ev araba almak için çaba sarf etmiyo çünkü babası peşinat desteği çıkıyo. iş bulmak için bile çaba sarf etmiyo çünkü baban seni küçük yaştan ona göre eğitirse zaten sen çalışkan olmasan bile kolayca sana çizilmiş yolu takip edip işine kavuşuyosun.

sonra da kız bulamayan çirkin, diplomasız, babadan torpilsiz, babadan fasfakir, babadan özgüvensiz erkek gidiyo 35 yaşına kadar ağırlık kaldırıyo salonda, düşük maaşlı işinde 6 gün çalışıp müdür azarı yiyip 40 bin maaşla hayatta kalmaya çalışırken kişisel gelişim videosu izliyo.

ben mezun oldum, ilk işimde benim gibi yeni mezun erkekler daha ilk yıl hemen araba alıp evlendiler ve sonra hemen ev aldılar. hepsi baba desteği ile yaptı ama bugün gidip sorsan "kendini geliştir" yalanını söylerler. tırnaklarımızla kazıdık yalanını söylerler.

aptal bi dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Mayıs 2025; 12:42:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 evi ve 1 arabası olan arkadaşım var, hiçbirine beş kuruş ödemedi. hepsini babası alıp buna verdi.

bu eşşek ise ömür boyu tüm maaşını gezip tozmaya harcadı. hatta son yıllarda bütün parasını kripto'da kaybetti.

bu eleman katı bi kişisel gelişim savunucusu. çalışmazsan hiçbir şey elde edemezsin diyo. kendisi hiç çalışmadan inanılmaz konforlu bi yaşama sahip. kendi yaşamı ile kendi ağzından çıkan sözler %100 çelişiyo. memur zaten bi iş yaptığı yok. masa başı goygoycu bi işi var.

eleman yıllarca Almanya, Avusturya tarzı ülkelere hafta sonu kayak yapmaya gitti. hiç çalışmadan. bu zengin çocuğu gidiyo fakir çocuklarına öğüt veriyo ÇOK ÇALIŞIN LAN ÇALIŞMAYANA HAYAT YOK diye yalan uyduruyo.

Türkiye'de asıl çalışana hayat yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.