Şimdi Ara

Hayatı kafaya takmamak ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl başarılır arkadaşlar bu bilen var mı acaba. Hastalıktır sağlıktır arkadaşlıktır ilişkidir her şeyi çok dert ediyorum ve bu sürekli anımı yaşamamı engelliyor. Öyle ölümü düşünmeden anasını satıyım öleceksem ölürüm diyerekten sevgiliyle iyi gitsin gitmesin ne yapayım yani diyebilmeyi başararaktan . Kısacası hiçbir şeyin sonunu başını ortasını düşünmeden sadece güzelliklere odaklanarak yaşadığın andan keyif almaya çalışarak yaşamak mümkün mü sizce. Bunu başarabilen var mı . Veya bunun için önerileriniz var mı ?

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • Müzik iyi motive ediyo insanı bu konuda.
  • Ben kurtulmaya çalışıyorum siz başıma gelsin diyorsunuz. Tavsiye etmem insanlardan çok tepki geliyor sonra niye dikkate almıyorsun diye. Fazlası zarar ama bu sevgili durumlarında dikkate almamak lazımmış forumdan anladım bunu .
  • bahsettiğin takındı herşeyi dert ediyorsun . hayattan hiç keyif alamadım zaten olamaz hiçbirşey düşündemen yaşayamazsın umursamazsan birsüre sonra boşlukta hissedersin kendini ve bum , intihar edersin.

Orijinalden alıntı: Manstein

bahsettiğin takındı herşeyi dert ediyorsun . hayattan hiç keyif alamadım zaten olamaz hiçbirşey düşündemen yaşayamazsın umursamazsan birsüre sonra boşlukta hissedersin kendini ve bum , intihar edersin.

hiçbir şeyi düşünmeden yaşamak değil benimkisi tabi ki de kendime nasıl yaşadığıma dikkat edicem. Her şeyi doğru dürüst yapıcam ama yani çok fazla sorun ediyorum her şeyi dostum anlatabiliyor muyum . Benim tek başarmak istediğim bazı şeylere " amaan bir şey olmaz, koyver gitsin, ne olacak ki, boşverdim gitti " diyebilmek.

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • aslında dertlerim içimde olsada. dışarıya karşı çok umursamazım. geçenlerde mahalleye özel harekat girmiş. tüfekli bi adamı vurmuş. abimde beni uyandırmaya çalışmış. demişki:emre kalk lan mahalleye özel tim girdi.
    ben: bana ne lan. bana mı girdi?

demişim. uyku sersemiydim o yüzden mişli-mışlı anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsan Çakması -- 10 Eylül 2012; 3:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

bahsettiğin takındı herşeyi dert ediyorsun . hayattan hiç keyif alamadım zaten olamaz hiçbirşey düşündemen yaşayamazsın umursamazsan birsüre sonra boşlukta hissedersin kendini ve bum , intihar edersin.

hiçbir şeyi düşünmeden yaşamak değil benimkisi tabi ki de kendime nasıl yaşadığıma dikkat edicem. Her şeyi doğru dürüst yapıcam ama yani çok fazla sorun ediyorum her şeyi dostum anlatabiliyor muyum . Benim tek başarmak istediğim bazı şeylere " amaan bir şey olmaz, koyver gitsin, ne olacak ki, boşverdim gitti " diyebilmek.

umursadığın konular hakkın da (kişiler olaylar yaşamlar vs) hepsi çabaladığın amacın tersine sonuçlanmaya başladığı zaman yenilerinde umursamıycaksın merak etme. dilerim hiç gerçekleşmez. bom bok bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eve gitmek istiyorum

aslında dertlerim içimde olsada. dışarıya karşı çok umursamazım. geçenlerde mahalleye özel harekat girmiş. tüfekli bi adamı vurmuş. abimde beni uyandırmaya çalışmış. demişki:emre kalk lan mahalleye özel tim girdi.
    ben: bana ne lan. bana mı girdi?

demişim. uyku sersemiydim o yüzden mişli-mışlı anlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bana sorarsan doğuştan olmuyor bu. En vurdumduymaz denilen kişinin bile temelinde bir sebebi vardır. Bende yaklaşık 8 ay önce bir aşk kazığı yedim 2 yıllık sevgilimden. Ben birde herşeyde aşırı ince düşünürdüm sadece kız değil tüm arkadaşlarımda filan ama kimseye güvenmemem gerektiğini anlayınca, yani gerçekten belli bir olgunluğa ulaşana kadar kimseyi adam gibi takmamak gerektiğini anlayınca yani olgunluk dediğim 22-23 yaşına kadar böyle vurdumduymaz oldum. Aslında bu vurdumduymazlık artık tepkisizlik gibi bişe istesende olayları takmıyorsun tepki vermiyorsun çünkü eskinin yorgunluğu var ben böyle düşünüyorum.

*Douglas Noel
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

Nasıl başarılır arkadaşlar bu bilen var mı acaba. Hastalıktır sağlıktır arkadaşlıktır ilişkidir her şeyi çok dert ediyorum ve bu sürekli anımı yaşamamı engelliyor. Öyle ölümü düşünmeden anasını satıyım öleceksem ölürüm diyerekten sevgiliyle iyi gitsin gitmesin ne yapayım yani diyebilmeyi başararaktan . Kısacası hiçbir şeyin sonunu başını ortasını düşünmeden sadece güzelliklere odaklanarak yaşadığın andan keyif almaya çalışarak yaşamak mümkün mü sizce. Bunu başarabilen var mı . Veya bunun için önerileriniz var mı ?

Aynı sorun bendede var.En ufak şeyi kafaya takıyorum her şeyden emin olmak şansa bırakmamak istiyorum.Hayırlısı be gülüm demek istiyorum bende

• bende ondan nefret ediyorum ya,çok rahat olmak hiç iyi değil maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 10 Eylül 2012; 22:12:58 >

Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.

1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.