Bildirim
Hayata son tutunuş +18 (ss+video)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen de bunu yedin ha ? çantayla hiç skate yapılır mı ? tabiki yapılmaz fake and gay _____________________________ 20. katta seni dilediğim kadar izleyebilceğim günü bekliyorum
hepimiz biçiz
-------------------
10.02.13 tarihi itaberi ile foruma 1 yıl ara vermiş bulunmaktayım. 2014 yılında görüşmek üzere :( -
_____________________________ -
5 metre yok ora gebermezdi _____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
yav he he _____________________________
Dog Face (no space) -
fake _____________________________
'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var!Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
-
+18? _____________________________ -
bence gerçek !!! fake diyenler neden fake dedikleri açıklarsa sevinirim ... _____________________________ Bilgi Güçtür .. | | -
BEYLER ÇOK KORKTUM 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İZLEMESİN BEN 18 YAŞINDA OLDUĞUM HALDE FENA TIRSTIM YANİ FENA +18 İÇERİR _____________________________ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
küçükler izlemesin psikoljileri bozulmasın diye o ibareyi koydum herkeste ona takıldı
_____________________________ Bilgi Güçtür .. | | -
la herif bilerek atlıyor oraya apaçık belli daha neyi tartışıyorsunuz hayata son tutuşmuş +18 miş
-
ben fake diyenlere katılmıyorum .. _____________________________ Bilgi Güçtür .. | | -
Bu videoyu yapmak zor bişe değilki, gerekli malzemeler, el kamerası, sony vegas pro11, bir adet kaykay, bir adet sefa adında kaykaycı ve sefanın kankası kameraman. hepsi bu kadar, herkez yapabilr. _____________________________ -
Yıl olmuş 2012, hala bunu gerçek sanan var..
_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -
fake diyenler yapılır diyenler yapında izleyelim .. anca üflüyorsunuz
_____________________________ Bilgi Güçtür .. | | -
21. yy dayız. Bu videoya inananları direk toplayıp gaz odasına atmak lazım, turnusol kağıdı görevi görüyo.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
peki sizin dediğiniz olsun .. ne diyim zorla mı inadırcam ya
_____________________________ Bilgi Güçtür .. | |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler