Şimdi Ara

Hayata geç kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yıllık toplumdan izole bir yaşam. Travmalar, depresyon.

en kötüsü yaşlanmak. Yaş artık 32 oldu. Gerçi 25imde bile geç kaldığımı düşünüyordum. Ama bu sefer gerçekten geç kaldım.

en kötüsü insanın yaşamak isteyip yaşayamadığı şeyler. İçinde kalan ukteler. Cidden zor işler.

bu şarkı ruh halimi yansıtıyor şuan

youtube
    Geç Kaldım şarkısının yer aldığı Aşkın Izdırabını albümünü Spotify, Apple Music, Fizy ve Deezer’da dinlemek, iTunes ile arşivinize katmak için tıklayın: http...
    https://m.youtube.com/watch?v=vQo494HOryU&pp=ygUMR2XDpyBrYWxkxLFt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 24 Haziran 2024; 1:2:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumda hayattan istediğini alabilen kimse var mı?

Pakaji bile içindeki acı ve ezikliği bastirmak için parasını gozumuze gozumuze sokuyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye geç kaldın tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus00 -- 24 Haziran 2024; 1:51:33 >
  • Hocam geç kalmasan ne yapmak isterdin mesela?32 yaşinda 3 çocuklu aile babası mi olmak isterdin yoksa işinde kariyer yapmış 2-3 dil bilen biri mi?

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    instagram
    𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸 𝗕𝗮𝘁𝗲𝗺𝗮𝗻 on Instagram: "The industrial revolution and it's consequences... #tedkaczinski #tedkaczynskididnothingwrong #tedkaczynskiwasright #tedkaczynskimeme #industrialrevolution #theindustrialrevolutionanditsconsequenceshavebeenadisasterforthehumanrace #meme #joke #explore #intrusivethoughts"
    https://www.instagram.com/reel/C01wZUlossb/?igsh=M2EyaGxjdjBwOXR2

Endüstri devrimi insanlık özellikle erkekler icin bir kıyım olmuştur

Modernite giderek erkekleri yok ediyor babbbbaa

Kizlar en olmadı kocaya kaçıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sabah 10da kalkmisti

forumda son kalan 6 kişiye testestoronun önemini anlatıp ders veriyordu ve asla sizler gibi olmayacağım diye haykırıyordu alfa olacağım diyordu

gece 1 olmustu

uyumamisti , evet evet , hala forumdaydı ve hayata geç kalmak diye bir konu acmisti. gelen yorumları max 30 saniye sonra okuyacak ve etkilesim aldigi için mutlu olacaktı

peki kim mi bu şahis ? doğru bildiniz forumun en büyük alfası BF3 ten baskasi değil !!

• moruk geç kaldık kaldık güzel ifade ediyorsun duygularını..etkileşim alıp mutlu olmayı hak ediyorsun

umarım sigarayı da bırakırsın....en kötüsü insanın yaşamak isteyip yaşayamadığı şeyler. İçinde kalan ukteler. saklanıyorum onlardan ama, bilmem ne zamana kadar..Allah verdiği bu kıymetli vaktin de hesabını soracağını söylüyor, benim yüzüm yok....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.