Şimdi Ara

Hayat hikayenizi yazin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
13
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam inan forumda kazanmasını canı gönülden istediğim kişilerden birisin. Umarım bu yıl emeğinin karşılığını alırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    54 yaşındamı ölücek adam? güzel tespit
  • Bütün hikayeleri okudum cidden ne zorluklar geçirenler var aramızda benim hikayemde pek öyle şeyler görmeyeceksiniz ama ben gene de anlatayım.
    Öncelikle kendimden bahsedeyim 11. sınıfım 490 puanlık fen lisesinde okuyorum 9. sınıfta sadece dersi dinlemiştim hiç çalışmamıştım 10. sınıfta biraz çalıştım 10 un sonlarına doğru bir mat denemesi çözeyim dedim ygs endemik net hatırlıyorum 28 doğru yapmıştım düşündüm sadece dersi dinleyerek yapiyorsam hallederim diye ygs karekök matematik sb aldım 10. sinifin yazinda onu çözdüm son 1 ay da dershane başladı az çok fen ve türkçe ygs dersi aldım ygs denemesinde 90 net falan yapıyordum 11 başladı hocalar da diyordu 11 i hallet ygs yi yazin calisirsin diye sonra tyt olayı gündeme geldi ben mat yaparım hallederim diyordum soru sayisi azalinca bi çalışmaya başladım 11 konularının yanında tyt de calistim şuan 11 in bitmesine 1 ay kaldı 11 konularini nerdeyse bitirdim tyt 105 civari ayt 50 felan yapıyorum . Hep ders okul bahsettim ama napayım okul etüt başka bi yer gördüğüm de yok neyse uzattım baya benim hikayem de bu :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkokulu ilk 3 içerisinde 95 ortalama ile bitiren iyi bir öğrenciydim
    lise de böyle olur zannettim işte her şey bu yanılgıyla başladı ilk tercihimden yakın çevremin en iyi lisesini tutturdum okul çok baskıcıydı ve zorluyordu ben tembel bir insandım olmadı ilk hafta direk nakil aldırıp başka semtte bir liseye geçtim ilk hafta hiç alışamadım sonradan açıldım ki ne açılmak internet kafeler lol turnuvaları csgo turnuvaları vs vs her dönem izin kağıtlarıyla yırtmaya çalışırken 11 e kadar geldim artık kendime söz vermeye başladım okula düzenli şekilde gidip ders çalışacaktım olmadı yapamadım arkadaş ortamı bırakmadı bende yapmak istemedim 11 de lay lay lom geçirdik (1400 küsür ranked game csgo supreme felan çıktım) okulda bayağı popülerite kazanıyordum ki (hiç bir poka yaramıyo) 12 yazına geçince çoğu arkadaşım temel liselere dershanelere yazıldı ki hepsi böyle kurumlara karşı olan insanlardı ben de okul kursuyla idare ederiz ya ne kadar zor olabilrki diye okuldan ayrılmadım işte ilk 2 ay efsane gidiyordu denemeler netler sonra bana bir bıkkınlık hissi geldi okula gidiyordum ama hiç bir şey yapmadan geri dönüyordum evde boş boş oturuyordum tüm online oyunları vs bırakmıştım telefonla bile ilgilenmiyordum bir boşluğa düşmüştüm tek yaptığım şey matematik çalışmaktı işte ygs lys girdik çıktık olmadı tabi ki batırmıştım tüm o lise arkadaşlıkları vs çöpe gitti ben mezuna kaldım şuan düzenli bir şekilde çalışıyorum her şey iyi gidiyor bıkkınlık yok sıkılma yok çünkü tüm kredilerimi saçma sapan insanlarla oyun oynayarak bitirdim.Kendime ve aileme söz verdim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağıma.Bu da eski bir oyun bağımlısı öğrencinin dramı.Allah herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah.
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam,insaallah sen de basarili olur hedefine ulasirsin.Benim de forumda basarili olmasini istedigim kisilerden birisin hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kısaca hayatımdan bahsediyim ben meslek lisesi mezunuyum lise 1-2-3 dönemler hep laylaylom hobbidik hubidik geçti lise 4e geldik ve ben ygs lys olduğunu yavaş yavaş çözüyordum Lise 4de işte bir dershaneye gittik ordada başarısızdım dershanede sözel bölümdeydik okulda zaten pek başarılı birisi olduğum söylenemez (OBP:72) gel zaman git zaman ygs geldi ygsde 500bin olmuştum evet tam tamına 500 bin biraz çalışmayla felan fıstık derken lysde 80 bine çektim ve özel bir üniversitede Reklamcılık bölümünü kazandım 1.sene daha okul açılır açılmaz ben burda olmıcağını düşünmeye başladım hemen kendime meslek arıyordum (nasihat veriyim:Bilmediğiniz bölüme gitmeyin) böylece ben okuldan iyice soğumuştum ve gerçekten okul çekilmez olmuştu dedim olmıcak böyle 1 kere daha denedim gene olmadı iyi bi sıralama elde edemiyordum üniversite 2 ye geldik bir daha denedim olmadı şimdi 3.sınıfım ve bu sene bidaha deniyorum ama bu sene olucak Ben kendime inandım şuan gayet iyi gidiyor her şey ve bu sene TIP FAKÜLTESİ KAZANILACAK !
  • Gilfoyle kullanıcısına yanıt
    ortalama bir insan ömrü 60-70 sene ve buna göre büyük ihtimal hayatının 3de 1 ine yakınını bitirdi, ben bunu yazarken de ölebilir fakat insanlığa genellendiğinde ortalama yaşam 60-70 arası benim çevremdekiler öyle yaşıyor. keşke böyle şeylere takılmasan
  • biraz benziyor hikayelerimiz ben de bu sene matematiği çalıştım (12.sınıf) 12.sınıfa gelene kadar bilgisayar oyunlarıyla geçirdim vs. ve şuan mezuna kalıyorum kazanırız umarım
  • ozkan439 O kullanıcısına yanıt
    hocam geçen sene kaç bine girdiniz?
  • Bu bilgisayar oyunlarını bıraktım 3 sene önce.Aynı zamanda androiddeki oyunları da bıraktım.



    Oyun oynarken en çok sevdiğim şey oyunun içini değiştirmek.Kendime özgü şeyler yapmak.Bu oyun oynamaktan daha çok zevk veriyordu.Yani tüketmek değil de üretmek.



    Oyun bağımlısı olan binlerce genç var.Bazıları kabullenmiyor bu olayı.Normal gibi geliyor.



    Bunun kötü olduğunu ispat edebilirim.Makaleler falan bulunur.Fakat fayda etmez çoğuna.Önce insan ben ne yapıyorum diye soracak kendisine.Durumunun farkında olacak.



    Bazı arkadaşlarım var öyle anlatıyorlar ki oyun oynamayan günah işliyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    doğru bir noktaya değinmişsin üretmek ile tüketmek arasindaki fark anlayana çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyorum hocan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam o kadar yazı okudum yukarıda hepsi az çok etkiledi fakat sizinki diğerlerinden farklıydı. Kesinlikle bu sene olmasa da 1 sene daha hazırlanıp istediğiniz TIP bölümünü kazanmalısınız.

    farklıydınız diyorum çünkü siz pes etmemişsiniz, kararsız kalmışsınız ama bunu geleceğiniz için yapmışsınız. İnşallah kazanırsınız okurken ufakdan titredim

    Edit: hocam pm yi neden kapattiniz? Sormak istedigim bir kaç şey vardi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreturk4 -- 1 Mayıs 2018; 22:19:33 >
  • Okumayın beyler içim daraldı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat hikayenizi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim değil de bi arkadaşımın var onu anlatıyım.Ilkokulda 6 iyi arkadaşız 3 kız 3 erkek bi tane Mehmet diye arkadaş var durumu bize göre biraz kötü. Biz 5 arkadaş aynı liseyi kazandık. Mehmette bi tane düz lise kazandı.Lisede de irtibatı bırakmadık ama bu Mehmet tam bir morondu böyle. Serseri futbol peşinde koşan sigara içen bi tipti.Son yıl özel okullar gelince aynı okula yazıldık.Okulda seviye belirleme sınavı yapıldı.Toplam 12 sınıf vardı biz 2 kişi 3.sınıf diğer 3 kız arkadaş 4.sinifa yavrum Mehmette 9.siniftaydi.Sonra yanlış hatırlamıyosam ekim sonu kasım başı gibiydi. Okulda deneme sınavı oldu.6 arkadaş buluşup , soru falan tartışıyoz bu arada bizim Mehmette o 3 kızdan birine aşık. Neyse önemli değil zaten.Bi tane soru vardı. Hala hatırlıyorum soruyu çarpanlara ayırma sorusuydu.Mehmettin sevdiği kız yanlış yapmıştı soruyu bizim yavru Mehmette soruyu yanlış yapmış kıza doğru yapmış gibi anlatıyo bizim öbür arkadaş Umut tam böyle gıcık, kendini beğenmişin biriydi.Bizim umut görünce memoyu lan sığır öyle değil zaten sen ne anlıcan tarzında bi laf etti.Zaten ikisinin arası iyi değildi o kadar.Daha dün gibi hatırlıyorum Memo öyle bi bozuldu ki gözünden yaş geldi.Sonra ergen gibi depar ata ata kaçtı gitti.Ariyoz açmıyor okulda yüzümüze bakmıyor küstü, hayır bana da küstüydü.Aradan 1 ay geçti böyle birgün işte annemgil yoktu memonun annesi beni aradı yemeğe gel diye.Ben de bayadir görmüyom memoyu diye gittim.Abi memonun odaya bi girdim ben şok her yerde not var bütün kitaplar dolu 50 kitap almış.Annesine sordum kaç saat çalışıyo diye dediği akşam 6 dan gece 2 ye kadar. Tabi ben inanmadım.Okulda sınav oldu 560 kişiden memo 147. Olduydu ta o zaman anladiydim patlacağını.Ygs ye 1 ay kala falan bizi de geçmeye başladı bu.Sımava girdik işte bizim umut 23 k memo 41 k ben 43 k.Lys ye girdik çıktık herkes şok memo 12 k biz mezuna kaldık xD.Yazin buluştuk bi gün bizim memo umuta teşekkür etti böyle her şeyi sana borçluyum anlamında. Sonuç su ki 1.milyonuncu olacak adam 12k oldu.Belki de en iyi basarı hikayesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat hikayeleri okuldan ibaret.Ulan ben anlatsam demek ki.Bizim dertler sorunmuymuş ya diyecekler 😂

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dertlerini söylüyordu.

    Ama acaba kaç kişi gerçekten başkalarının dertlerini dinliyor,kendi derdine deva arar gibi başkalarına,hatta yakınlarına bile, yardım ediyordu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.