Pek matah bir şey değil ama hiç yoktan iyidir diyenler faydalanabilir. Uygulamada LCW fişi yükleyene 100 TL market fişi yükleyene 50 TL veriliyor. Hepsini birleştirip yüzey temiz havlusu filan bedavaya getirilebilir.
Nasıl katılırım?
Katılım koşulları nelerdir?
|
Hayat Finanslı Olanlara 200 TL

-
-
2 gün önce 500 tl yazıyordu müşteri olduk 200 e mi düşürmüş uyanıklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdydm -- 21 Temmuz 2024; 18:52:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem iki uygulamana aynı anda üye olunacak hem de sattığın bir paket tuvalet kağıdının ücretinden daha az miktar olan 200 TL hediye edeceksin.
Çok cimrisin Hayat Kimya!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
goruntulu gorusmede ne soruyorlar arkadaslar?
-
Birşey sordukları yok bir kaç fotoğraf çekiyor kimliği gosteriyorsun falan bir dakikalik iş. Ne sorabilir ki hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat finans tam amatörlük
Şimdi düzeltmişlerse ne alâ.
2024 Ağustosta 200 lira mokuna bir katılayım dedim tam bir macera
Hayat finans ile görüntülü görüşmem tam bir fecaâtti
Görüntülü görüşme yapacak bayan uzaktaydı ve sesi gelmiyordu ne dediğini anlamak çok zordu benden elimde kimlik kartımla kulağımdan kafamdan her türlü yan koy dik koy her türlü palyaçomatik hareket yaptırdılar kabir azabı sanki her türlü bilgim ellerinde "ne yapalım prosedür böyle bbdk filan.." diyorlar
zaten NFC kimlik doğrulama telefon arkasına nasıl ne şekilde yapışacak belli değil en başta çok zordu bir dakikada tamam denilecek bir saati geçti sinirden stres oldum
poco c65 telefondan belki ama nfc yapma çok sıkıntılıydı zaten Hayat finansında görüntülü görüşme altyapısı çok amatörceydi
hadi güç bela nfc'yi geçtim görüntülü görüşme rezillikti ondan bu yana bir daha Hayat finansı açıp ne para çektim ne uğraştım
ayrıca Hayat paya 200 lirayı aldım ama bu paranın hiçbir bereketi de olmadı uygulamada sattıkları bingo Molfix vs ürünler zaten çok pahalı ve kazık kargo ödettiriyorlar mı o da belli değil
Market fiş okutma olayı çok berbat 5 puan 5 puan 1000 puan ölme eşşeğim ölme hep reddediliyor hiç gerek yok ameleliğe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 5 Ocak 2025; 0:54:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Geçen Kuveyt'e kredi kartı için başvurmuştum 10-12 dk civarı surmustu gorusme. Tabi kredi kartı oldugu icin normal sanırım.
Onun dışında Nays, N Kolay gibi yerler dedigin gibi iki dakika surmuyo. O yuzden sorayım dedim uzun surecekse hic ugrasmayayım zira yorumlar pek olumlu degil.
-
Hadi ya. O 200 lirayı çekemiyoruz yani. Hiç ugrasmayayım o zaman. Degmez
-
QR ile market vb yerlerde harcama yapılıyor ama değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karttan ve qr vs harcama yapılıyor normal nakit 200 veriyor sadece çekemiyorsun istediğin yerde harcayabilirsin.
-
İlk başladığında ilk hafta 500 lira veriyorlardı.
500 lirayı aldım onunla Bingo ürünleri aldım.
Bir nanesi yok. Şu an uygulamada fiş çekiminde çoğu fişi reddettiği için o işten de pes ettim.
Uygulamada kupon kodu verdiklerinde zaten sen giremeden bir kişi 10-15 hesaptan girip kodları alıp nette satıyor vs.
-
ben markette qr ödeme yaparak 200 tl kullandım İlla uygulamadan alınması gerekmiyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Hem iki uygulamana aynı anda üye olunacak hem de sattığın bir paket tuvalet kağıdının ücretinden daha az miktar olan 200 TL hediye edeceksin.
Çok cimrisin Hayat Kimya! |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X