Şimdi Ara

Hayat 25 yaş sonrasında bitiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha 25 olmadın nasıl bu kanıya vardın başo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'İnsan 16 yaşındayken dünyayı değiştireceğini düşünür. 18 olduğunda düşünceleri sert bir kayaya çarpar. 20 yaşına geldiğinde hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini anlar 25 yaşına geldiğinde ise dünyanın onu değiştirdiğini fark eder. Ve insan 25 yaşında ölür 75 yaşında gömülür.' Tarkovski

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yoo, nerede bitiyor? yaş 26. 25de yaşadığım aksiyonları hiçbir yıl yaşamadım.

Dümdüz bir lise hayatınız varsa o zaman sonrasında da aksiyon almanız çok zorlaşıyor. Net. Liseyi iyi seçeceksin/seçtireceksin.

• hayat yok

• abeth kullanıcısına yanıt
    3-4 yılımı zeck ala ala geçirmeliyim

• Zevk aldığın bir işte çalışmazsan bildiğin kölelik. Bu hüzden madem 25-65 arası yani 40 yıl mecbur çalışacaksın, hoşuna giden bir iş bul ve kendini bu yönde geliştir.

• Hayat bu ülkede hiçbir pok yapmadan bitiyor, durum bundan ibaret. Yapacak ne durum oluyor nede yardım eden insan oluyor, Kaldık bu maymun suratlı yobaz sürüsüne. Sürekli avcıyı kollayan geyik gibi ordan oraya dolanıyoruz mkkkk.

• 30-33 ten sonra tekrar başlıyor.

30 yaş tükenmişlik sendromu vs vs. o yaşlarda bir iş tutturamazsan hayat bitmiş gibi hissediyorsun. sonra işini kurup para kazanmaya başladığın zaman bitmemiş diyorsun.

• ykpnrgz y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. İnternetteki, kişisel gelişim sözleri' sadece gaz veriyor insanlara. Kısa süreli motivasyon sağlıyor o kadar. Bende eskiden gelecekte çok şahane bir hayatım olacak diye düşünürdüm. Yaşım 26 oldu elde var sıfır. Evet belki hala şansın var diyebiliriz ama bu yaşlarda bişey yapamazsan ileride daha da zor herşey. Vasıfsız işlerde calismak ise berbat bir durum.

• Sylisyum kullanıcısına yanıt
    Endüstri meslek te okumak= amelelik. İstisnalar olabilir hatta bu yoruma karşı çıkanlar da olabilir ama gerçek budur. Boş beleş tiplerle okuyorsun genellikle. Kız ortamı zaten olmuyor okulda toplasan 5 10 kız oluyor. Hocalar aşağılık gözle bakıyor. Sizden bişey olmaz zaten diyorlar ve hiç cekinmiyorlar..

• themann41 t kullanıcısına yanıt

Düzgün bir Endüstri meslek okumak aslında iyi, çünkü adamın üni de öğreneceği şeylere sen lisede başlıyorsun. Ama toplumumuzda önyargı çok fazla. Belki aralarında gerçekten bir yerlere gelecek kişiler olacak.

• Ben katilmiyorum 30 dan sorna pek biseyi takmamayi ogreniyorsun evrim geciriyorsun daha kolay mutlu olabiliyorsun. Bence 30 lu 40li yaslar erkek icin en guzel yaslar kendine bakmak kaydiyla.

• Tek Lider Atatürkk T kullanıcısına yanıt
    Reşit olmayan kızla ne yapacaksın hocam bu nasıl bi abazanlik

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Güzel bir evliliğin ve yuvan var ise olabilir.

• 40 yaşıma gelince kafama kurşun sıkıcam, uzun yaşamanın esprisi ne ki?

• Kardeş çok doğru söylüyorsun yaşım 44 cinsel hayatım bitti

• Hayat asıl 25 yaşından sonra başlıyor;

Gelecek kaygısı baş gösteriyor, iş bulma , beklentileri karşılama ailene yakışır bir evlat olma, askerlik, evlilik, düğün dernek, çeyiz Türkiye de yaşıyorsan bunlar bu ekonomide daha da zor, birini bulma evlenme aşamaları o kişiyle anlaşma , iş stresi , aile baskısı, başka kuzenlerin ile karşılaştırılma, Hayatın farkına vararak yaşıyorsun 25 inden sonra sorumluluk oluyor hayatım nasıl şekillenecek, nasıl yaşayacağım alacağım para bana yetecek mi? Borçları mı ödeyebilecek miyim? ....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.