Şimdi Ara

Hayallerim var ama TR şartlarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl sınava girdim ve 200k yaptım.
    Bunu seneye 100k ya çekmek istiyorum. Tam motivasyonu yakaladım. Kafada kabaca planı yaptım 4+4 sisteminin saçmalığı karşıma çıktı. Hedeflerimde bir basamak olan bölüme 100k dan iyi bir sıralama yaparsam girebiliyorum. Kafam karışık. Destek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 8 Ağustos 2023; 0:44:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 4+4 sistemi 10 sene önce uygulamaya koyulmadı mı anlamadım ben sorun ne 

bu arada hedefiniz oyun geliştiriciliği diye yorumladım hocam yanılıyor muyum acaba 

• hocam hedefinizi büyütün yav çok daha iyisini yaparsınız hayvan gibi zaman var tabi işe gireceksiniz vs. gibi özel durumlarınız varsa bir şey diyemem ama gerçekten bence en azından şu kadar zamanda 30-40k en az hedef koyulmalı potansiyelinize yazık etmeyin kendinizi öyle kodlarsanız öyle sıralama yaparsınız

• Konu seneye +400k kişi girecek olması.

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Evet sotun da o zaten. 10 yıl önce uygulamaya konuldu. 1 nesil okula erken başladı. Bu yüzden seneye +400k falan kişi girecek.

Daha Fazla Göster
  • hocam ben anlamadım nasıl bir nesilin erken başladığını. eskiden 5+3 olarak ilerliyordu sistem. sonra beşinci sınıfın ismini ortaokul olarak değiştirdiler. anlamadığım kısım nerede acaba?

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Hocam 2006 doğumlular ile birlikte 2007 Ocak Şubat Mart Nisan doğumlular falan da var. 60 aylık muhabbeti vardı. Benim kardeşim öyle mesela 2007 doğumlu ama bu sene sınava girecek.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.