Şimdi Ara

Hayal kirikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu actigim ikinci konu bu konu hakkinda ama bi turlu aklimdan cikaramiyorum 20k gelecek seviyede ygs kasmisken 117k gelmesi cok koyuyo calismayada basladim lysye ama calisirken hep aklima geliyo sinirleniyorum denemelerde sure arttirip cok dikkat hatasi yapmazken bu kadar kolay bir ygsde neden boyle sıkintılar cektim anlamiyorum cildiricam

Gecen senede ygsme guvendim yine husran yine ayni sıkıntılar 176k gelmisti ama calismamistim cok koymadi mezuna kalicam dedim lysye dogru duzgun calismadim ve cok makul netlerle cekilebiliyormus aslinda dedim lys sonucum gelince 19mat 5.75 geo 41.75edb 16cog ile 44kya cekmistim lysye calismadigima pisman oldum hedef 5k mezuna kaldim tabi yine ozguven yuksek bir sekilde yaz tatilini dinlenerek gecirdim sure sikintisi ve geometri disinda hic sıkıntım yoktu cunku neyse ekimde dershaneyle hirlikte basladim calismaya ve dersimize giren geocu yuzunden yine geometrimi duzeltmedim tabi suc onun degildi ben ustune gitmedim ve baska cok buyuk bir hata yaptim gecen senemi goz onune alip dogru duzgun calismadan lysde biseyler yapacagimi dusundugum icin ygsden sonra hallederim dedim ve bakmadim seri denemelerle sureyide hallettim en azindan oyle saniyordum 110lara sabitlemistim netimi ve ygs sonucu yine husran 117k sinava girdigimden beri calismaya calisiyorum ama olmuyor cunku buyuk hayal kirikligi bir turlu cikaramiyorum aklimdan 5kdan vazgectim 10kya kadar dusurdum hedefi ama yok niye yapamadin hadi ygsyi gec niye lys calsmadin diye surekli kendime kiziyorum
    Bana 3. sene yolu gozuktu hic degilse seneye girecek arkadaslar ben ilk seneden dersimi cikaramamisim ama siz belki bu hikayeden kendinize ders cikarirsiniz yaz tatilinde bile biter ygs sonra lys asilin
    Ve mezuna kalmayi dusunen arkadaslar bende elimden geleni yapacagim yine sizde birakmayin bakin iste gordugunuz gibi herkesin yapabilecegi netlerle 176dan 44e(isteyen varsa ss atabilirim) cektim bi arkadasim 400den 90a cekti yilmayin calisin bende bir an once bu halinden cikip baslayacagim calismaya umudunuzu yitirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene çekemeyeceğini düşündüğün için bıraktığını ve sonra pişman olduğunu söylüyorsun. Şimdi aynısını tekrar yapıyorsun. Bence geç odana otur mantıklı bir şekilde düşün ne yaptığını ve bundan sonra ne yapman gerektiğini.

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Geçen sene çekemeyeceğini düşündüğün için bıraktığını ve sonra pişman olduğunu söylüyorsun. Şimdi aynısını tekrar yapıyorsun. Bence geç odana otur mantıklı bir şekilde düşün ne yaptığını ve bundan sonra ne yapman gerektiğini.

Sanirim pek acik yazamamisim
    biliyorum pes etmeyecegim sadece su dusunceleri aklimdan cikarmaya calisiyorum programimida yaptim simdi 2ayda konulari bitirip 1 ay deneme seklinde ama 117k nere 5k nere hedefimden cok uzagim giden bir senenin hayal kirikligi var salak gibi sirf ygs calismis olmanin pismanligi var

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Gerçekten dediğin gibi 176 k dan 40 k ya çekebildiysen 10 k olmasada güzel bir yere çekebilirsin. Moralini hiçbir zaman bozma,aynen devam.

İnsallah kardesim ama koyanda o zaten birak iki seneyi 1 senede yapabilecegimi gercekten biliyorum o siralamyi ama 3. Seneye kalmak istemiyorum o yuzden elimden geleni yapacagim 10k olmazsada hayallere veda edip nere gelirse artik

• hocam sana şöyle söyliyim geçen sene 45k yaparak sınıfta en iyi ben olmuştum. bir arkadaşımda benle aynı 45kda idi ben boun istediğim için saldım pek ders çalışmadım rahat rahat itu ekonomi falan girerim diyordum sonuç geçen sene 45k dan 30k ya çekmek oldu düşün yani ne kadar kötü yapmışım lysde benle aynı olan arkadaşım 1,5 oldu evet 1,5k ankara hukuğa gitti 60klık arkadaşlarım hep hukuğa psikolojiye gittiler 120klardan 13kya çeken bile vardı. bu sene 43k geldi sıralamam sadece 2k ileri gitmişti ama şu an 43knın hiçbir şey ifade etmediğini kendim gözlemledim istersem ilk 1000e bile girebilirim. sakın umudunu kaybetme hele bu sene hiç kaybetme efsane çekişler olacak

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukisteyenmezun06

Hangi bolumu istiyosun

Ayni bolumu istiyoruz :)

Hemen hemen ayniyiz bnde 120 k puan benim hedef ygs de 60 70 arasiydi ama salak sacma sosyal yuzunsen boyle oldu tr ve mat kurtardi ama uzulmuyorum cunku 70k daki adamla aramda 3 4 tane mat 2 netine tekabul eden bir fark var ki kesinlikle kapatilabilecek bi fark yani anlayacaginak koyun kara koyun lys de belli olacak suan ikimizinde adamakilli bir lys ile hukuk kazanmamiz hic zor degil

Hemen hemen ayniyiz bnde 120 k puan benim hedef ygs de 60 70 arasiydi ama salak sacma sosyal yuzunsen boyle oldu tr ve mat kurtardi ama uzulmuyorum cunku 70k daki adamla aramda 3 4 tane mat 2 netine tekabul eden bir fark var ki kesinlikle kapatilabilecek bi fark yani anlayacaginak koyun kara koyun lys de belli olacak suan ikimizinde adamakilli bir lys ile hukuk kazanmamiz hic zor degil

haklısın kardeşim ama ygs süresince lys çalışmadığım için korkuyorum yinede elimizden geleni yapalım forumdanda uzaklaşacağım sosyal hayatı sıfırlayacağım hayvan gibi çalışacağım :D olduğu kadar
    konularda nerdesin bir iki konu bitirdim ben program yaptım 2 aylık atayım istersen sanada

Knki edebiyatta cumhuriyetteyim deftere yazarak gidiyorum matta da krmasik sayidayim ama limit turev integral disinda temel var bakalim
    . Hayvan gibi calisacaaaz

senin durum iyiymiş
    3 ay sonra güzel haberlerini alırım inşallah
    başarılar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.