Şimdi Ara

Hayabusa'yı SS sananlar var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayabusa supersportun reisidir be sen neyin kafasındasın
  • suzuki kendi web sitesinde supersport segmentinde gösteriyor daha ötesi var mı lan? çok merak ediyorsanız adamlara mail atsanıza be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

quote:

Orijinalden alıntı: ferrmass

quote:

motosiklet nette kalın kafalı biri ile tartışmıştım motordan anladığını sanan mahluk dalga geçmişti hayabusa pizzacı motoru falan diye buradada anlatayım hayabusa cbr 1100 xx black bird adlı motosiklete ve benzeri motosikletlere rakip olarak çıkarılmıştır ve ondan(1100den) daha üstün bir motosiklettir klasmanıda sport touring dir.
    zaten cbr 1100 de sport touring bir motosiklettir.hayabusanın bu ağırlık bu kalıpla safkan bir ss motosiklet olması beklenilemez.

ayrıca yukarıda 340 350 km civarını gören 2 tane motor vardır diyen arkadaş BMW s1000rr Suzuki gsxr 1000 l0 üstü hatta eskilerden kawasaki zx12r vs.vs. bu motorlara bir bak sonra gel ahkam kes

http://www.hayabusa.org/forum/attachments/general-bike-related-topics/162647d1255726512-next-bike-sport-touring-1300-sh8bag_356s.jpg
    http://s195.photobucket.com/user/jkind58/media/SANY0041.jpg.html
    http://www.hayabusa.org/forum/attachments/busa-mods/192964d1277619298-heavily-modified-sport-touring-busa-picture-001.jpg

bak arkadaşım, saydıgın motorların hepsine bindim, bindim derken arkadaşımın degil kendime aitti sadece s 1000rr dışında, ahkam kesme falan yazmısın ama beni boş boş sagdan soldan duyma laflarla yorum yapanlardan sandın ama sert kayaya çarptın

r1, gsx r1000,zx10, cbr 1000 gibi motorların 310 gibi hızlarda kalıyor öteye geçmez standart üretim, bazı binici arkadaşlar meydan boş oldugundan 299 da kalıyo ama 330 340 yapıyor diye sallıyorlar nasıl olsa ölçülecek bi alet yok salla gitsin hatta eski 1000rr lar 299 u bile görmüyordu bırak 330 u

zzr 1400 ve hayabusa var şu an o hızlara cıkan, üretilmeyen motorlardan bahsetmedim konu günümüzle alakalı

birde hayabusa agır makina süpersport degilde sport turing yazmısın önce bu işlerin kilo ile alakası olmadıgını diyeyim eski sport makinalar hayabusadanda agır onlar nasıl oldu

onu geçtimde üreten firma süpersport diye satışa sunarken sana ne oluyorda sport turing diye ahkam kesiyorsun onu çözemedim ben

yazılanı anlamayı öğren öyle gel,ben ne sert kayalar kırdım hala bilmeden ahkam kesiyorsun sen gibi üyeler yüzünden devamlı ceza alıyorum sıkıldım artık

ben yukarıdaki mesajımda (seninde alıntıladığın mesajda) r1,gsxr1000,zx10r,cbr1000rr gibi bişey yazmışmıyım bir bak bakalım

benim yazdığım motorlar s 1000 rr zx 12r ve gsxr 1000 L0 ve üstü yazdım yani son kasa gsxr dan baas ediyorum ama laf yetiştirme telaşıyla yanan kavrulan birisi olarak anlamadan atmış sıkılamışsın

299 dan sonrasını nasıl ölçülecek alet yok istediğin motosiklete gps halk arasındaki adıyla navigasyon takarak bal gibide ölçülüyor hatta gösterge gibi sapma olmadan tam haliyle görülebiliyor hız

ayrıca eski 1000 rr lar 299 u görmüyor demişsin ilk 1000 rr modeli 2004 yılında çıktı al sana KABAK gibi 299 gören 2004 1000 rr videosu

sen çözemessin zaten gerçek motorcu adam hayabusanın ss olmadığını bilir zaten suzuki daha yeni ss kategorisinde göstermeye başladı hayabusayı daha önceleri st kategorsindeydi

zaten anlama yetenegin olsaydı ne dedigimi anlardın, onu dedin bunu dedin demedim piyasada olan 1000 cc makinalardan örnek verdim vaktin olursa bi araştır bakalım eski 1000 rr lar kaç yapar eder

o zaman hayabusaya bi çanta baglayalım olurmu senin dedigin gibiyse:))))suzukiden daha iyi biliyorsunya bu işleri

kaç motorda navigasyon var merak ediyorum daha takanınıda görmedim ya hiç ss,e birde navigasyon şaşmaz yazmısın dene bakalım bi şaşıyormu şaşmıyormu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrmass -- 21 Nisan 2013; 1:24:22 >

• quote:

R1 e çanta takacakmış tak tak çantayı y2k yada tak

/>

bağlarız problem değil aksesuarları mevcut
     Hayabusa'yı SS sananlar var
    biraz daha zorlanırsa 52 lik givi bile takılırmı sizce olmadı kuryelik bile yapılır hayabusa ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 21 Nisan 2013; 6:04:39 >

• motordan zerre kadar anlamayan ergenler bastı sayfayı hayatında piste çıkmamış ss nedir st nedir bilmeyenelerin olduğu bir yerde bişeyler anlatmak çok anlamsız ama alın bakın motosiklet nette ''boy'' nickli arkadaşın pist tecrübesi oldukça fazladır yazdıklarını bir okuyun bakalım,hatta dediğim gibi daha önce suzuki bile hayabusayı st şeklinde ifade ediyordu daha yeni değiştirdi diyorum yok verdiğim linkteki ''prometheus''adlı arkadaş linkini bile vermiş, karşıdakiler nato kafa nato mermer olunca ne desen boş biride 52 litre givi takacakmış tak tak ...........tak
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/10332-hayabusa-super-sport-mu-sport-touring-mi.html

kafasını ..... bebeside gelmiş neyin kafası bilmemne bişeyler yazmış ne denir klavyesi olan konuşuyor
    ha birde akıllının biri r1 videosu falan koymuş hey allahım öyle bir kaç kişinin çanta takıp video çekmesiyle olmaz o işler,ahh ahh anlayana sivrisinek saz anlamayan sazı ....... az.ne desek boş

...... lar forum kuralları sebebiyle öyledir isteyen istediği şekilde boşlukları doldurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 21 Nisan 2013; 9:47:38 >

• hahha bazı arkaşlara cevap vermiyim diyorum fakat ironiden anlamıyor(lar)m(u,ı)ş biz ne yapalım yani Allah hidayete erdirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motiongeneer -- 21 Nisan 2013; 10:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015 boş biride 52 litre givi takacakmış tak tak ...........tak
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/10332-hayabusa-super-sport-mu-sport-touring-mi.html

o fotoyu ironi olsun diye koydum sayın extrem
    hatta yukarıda ikisi arasında kaldığını yazmıştık hatırlıyorsam boş biri .. tak falan ayıp oluyor

neyse saygılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015 boş biride 52 litre givi takacakmış tak tak ...........tak

hatta yukarıda ikisi arasında kaldığını yazmıştık hatırlıyorsam boş biri .. tak falan ayıp oluyor

neyse saygılar dilerim

pardon saim hocam ergenlerin arasında karıştınız gittiniz,boş biri demedim imla kurallarına pek dikkat etmediğim için yanlış anladınız boşun sağında virgül olacak neyse yinede sizi kırdıysam özür dilerim kusura bakmayın,bir avuç motosikletle alakası olmayan insan arasında kalınca neyse zaten burda bişeyler anlatmaya çalışmakta boş gibi görünüyor

• quote:

quote:

quote:

neyse saygılar dilerim

pardon saim hocam ergenlerin arasında karıştınız gittiniz,boş biri demedim imla kurallarına pek dikkat etmediğim için yanlış anladınız boşun sağında virgül olacak neyse yinede sizi kırdıysam özür dilerim kusura bakmayın,bir avuç motosikletle alakası olmayan insan arasında kalınca neyse zaten burda bişeyler anlatmaya çalışmakta boş gibi görünüyor

estağfurullah problem yok

hepsi hayanın suçu seğment beğenmiyor yapacak bir şey yok .

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse saygılar dilerim

estağfurullah problem yok

hepsi hayanın suçu seğment beğenmiyor yapacak bir şey yok .

Ya olay bence segment beğenmiyor değil yapılan motor illaki ss özelliğini veya st özelliğini karşılamak zorunda değil ikisinede melez olabilir. Ama benim gözümde %85 ss`dir bu benim görüşüm başkasının görüşünede saygım sonsuzdur. Bazı kişilere muhalefet olma sebebim ise usluplarının hoşuma gitmemesidir ve bu uslubu hoşuma gitmeyen arkadaşlardan benim mesajıma cevabında koyduğu gifteki rolünün ayıya benzemesinden dolayı çok bilmiş ayı sözüm var saçma olduğunu kabul ediyorum ve ayı sözü için özür diliyorum ama o söz harici yazdıklarımında sonuna kadar arkasındayım.

• Tam has, hakiki SS diyemesek de bana kalırsa SS'dir. Güçlü bir makinadır, doğal olarak ağırlık merkezi öne verilmiştir. Oturuş pozisyonu rahat değildir. Bu rahatsız sürüş pozisyonundan dolayı ST kategorisine koymak mantıklı gelmiyor.
  • Kawasaki
    ER-6 F ve CBR 600 F HANGİSİ tavsiye edersiniz
  • Kawasaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan.12

Kawasaki

yaş kaç? ehliyet varmı? önceki motor tecrubesi nedir? buna göre değişir..
  • quote:

Kawasaki

hangisini seveceginize bağlı
    er6f naked
    600f sporttur
  • quote:

Kawasaki

Daha onceki motor tecruben yada istedigin performansa gore degisir ama her ikiside olur farketmez dersen er6f tavsiye ederim cunki

1. Daha az yakar
    2. Dusuk devirlerde yuksek tork urettigi icn sehir ici kullanimlarda cok fazla vites istemez debraj istemez yani ozetle 600f e gore daha az yorucudur

• Hayabusa aslında iş makinası sınıfına girer herkes yanlış biliyor.
  • Hayabusa bir çeşit kelebektir, ama sevgi kelebeği
  • The Suzuki Hayabusa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.