Şimdi Ara

Hawaiian Tropic Güneş Kremi ve Brozlaştırıcı yağ - daha ucuzu ülkede yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elimde şuan Gratis mağazalarında 56 lira olan iki çeşit ürün var birisi güneş kremi diğeri bronzlaştırıcı ikisi de orjinal sıfır tertemiz üründür güneş kremidenden 36 bronzlaşrıcıdan 12 adet vardır, ülkenin her yerine gönderirim tabi her zaman ki gibi önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır, Ankara içi elden teslim edebilirim. Güven sorunu yaşayan arkadaşlar alışveriş referanslarıma bakabilir onlar ile iletişime geçebilir. Dediğim gibi istediğiniz mağazaya gidin sadece fiyatını sorun ürünlerin yarı fiyatından daha ucuza geldiğini göreceksiniz..

    Hawaiian Tropic Sensitive Face Lotion SPF 20 Hawaiian Tropic Güneş Kremi ve Brozlaştırıcı yağ - daha ucuzu ülkede yok
    Yaz ve kış yüzünüze uygulayabilirsiniz. Yüksek oranda koruma sağlar. Yağsızdır. Hassas cilt tiplerine uygundur. Nemlendirici Aloe Vera, Papaya ve Mango ile zenginleştirilmiştir. Kullanım:Güneşe çıkmadan 20 dakika önce bolca ve eşit miktarda vücudunuza uygulayınız. Az miktarda ürün kullanımı, istenilen korumayı sağlamaz. Uygulamayı sık sık tekrarlayınız.
    Hawaiian Tropic Güneş Kremi ve Brozlaştırıcı yağ - daha ucuzu ülkede yok


    Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil
    Bronz bir ten için Hawaiian Tropic Tropical Tanning Oil SPF 0 Dark, içeriğinde egzotik tropikal çiçek özü, meyve ve hindistan cevizi bulunur. Nemlendirici Aloe Vera, Papaya ve Mango ile zenginleştirilmiştir. Kullanım: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce bolca ve eşit miktarda vücudunuza uygulayınız. Az miktarda ürün kullanımı, istenilen sonucu sağlamaz. Uygulamayı sık sık tekrarlayınız. Uzun süreli bronzluk için Hawaiian TropicAfter Sun ürünleri ile birlikte kullanınız.
    Hawaiian Tropic Güneş Kremi ve Brozlaştırıcı yağ - daha ucuzu ülkede yok





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oNuR0675 -- 11 Ağustos 2018; 10:28:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.