Şimdi Ara

Havyaların hepsi mi eriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün n11 sitesinde bir satıcıdan havya aldım 5 dk kullandım havyayı tutan plastik kısım erimeye başladı. İlk defa havya aldım, garibime gitti. Bu havyaların hepsi böyle hemen eriyor mu? Yoksa benim aldığım mı dandik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 17 Mart 2019; 1:2:31 >



  • Ortalama ve üstü havyalarda olmaz. Yani hepsi erimez. Hatta ucuz havyalarda bile böyle bir sorun kolay kolay olmaz. Demek ki arızalı ya da rezistansi yanlış hesaplamislardir.

    İade edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde 5-10 liralık havyalar rezistansa bağlanan kısımdan kablosu koparak ömrünü doldurur. Erime olayını ilk defa duyuyorum. 50-100 liralık havyalarda böyle sıkıntı çıkmaz. İstasyonlarda da böyle bir sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    34 tlye aldım set halinde içinde lehim teli, havya, havya altlığı filan vardı. Ucuz etin yahnisi demek bu kadar oluyor. Neyse ki işimi gördü. Çok kullanılacak gibi değil ama. Bir daha alırsam dikkatli olurum artık.
  • Kutsal Libido kullanıcısına yanıt
    İşinizi görüyorsa sıkıntı yok. Weller 40w havyalar öneriliyordu bir ara onlar kaç para oldu bilmiyorum, uzun vadeli düşenecek olursanız ileride 936 istasyon + soldex 0.75 200gr lehim teli öneririm aklınızda bulunsun belki zevkli gelir alacak olursunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.