Şimdi Ara

'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyuşturucuya özendirme suçundan 5 ila 10 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanan Bodur, mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!www.sozcu.com.tr
    Son Dakika... 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-havhavhav-sarkisi-gundem-olmustu-lvbel-c5-tutuklandi-p171117

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Baya üzüldüm yav, bu gece nasıl yatacağım. Belki de hala fakirsek sebebi beynimizi kullanmamızdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hav hav hav,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Kim bu roman mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 7 Mayıs 2025; 21:25:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yani, bu şarkıyla ve kliple başa neler gelebileceğini tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok gibi. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!  bu arada şarkının ritmi de hipnoz edici tarzda.. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! 

bir şey geldi aklıma. ya sen bir sene boyunca çalış, eline geçen toplam para X olsun. böyle bir şarkı yap ve havhav de ve.. neyse nazar etme ne olur, havhav de senin de olur. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 7 Mayıs 2025; 21:34:27 >

ama şarkıları ve klipleri cidden teşvik edici cinsten..

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • şaka maka adamın şarkıları her ne kadar rezil ve sezonluk tüketilebilir ağza dolanan şarkılar olsa da bu tarz kişilerden para tırtıklamak için bile yargı içinde gruplar oluşturulmuş, bu korkunç bir durum. mesleklerini kötüye kullanarak bildiğin haraç kesiyorlar buyur buradan yak. tutuklatan avukat ve hakimi almışlar.

paravana bak, az tanınan ya da zenginlediğini bildiğin kişiyi bir şekil göz altına al, joker yasalardan birini kullanıp tutuklat sonra 500k dolar ile kapıyı açıp 100k'lara pazarlık yap. avukat genelde nakit para yerine araba ve emlak ile işlerini halletiklerini de söylemiş.

"E.A.'nın söyledikleri ses kaydı alınırken şok eden ifadeler kullandı. Bu işte 10 kişinin pay aldığını belirterek 'Ben size çok güvendiğim için parayı nakit alıyorum. Yoksa genelde nakit almıyoruz, ev, araba şeklinde alıyoruz. Adamı tutukluyoruz, ‘700 bin dolar, 500 bin dolar’ diyoruz. Bize çok araba düşüyor” dedi."

ülkemin muhafazakarları ve devlettapar tiplerine göre rastgele bir şarkıcının uyduruk parçaları, devletin içinde kümelenmiş grupların adalet sisteminde görevini kötüye kullanarak insanların hem özgürlüğünü elinden alıp hem de haraç kesilmesi durumundan daha tehlikeli.

'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!www.sozcu.com.tr
    Ünlü rapçiyi tutuklayıp, 500 bin dolar istediler: Avukat tutuklandı, hakim görevden uzaklaştırıldı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/unlu-rapciyi-tutuklayip-500-bin-dolar-istediler-avukat-tutuklandi-hakim-gorevden-uzaklastirildi-p195097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 15 Temmuz 2025; 13:29:46 >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.