Şimdi Ara

'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyuşturucuya özendirme suçundan 5 ila 10 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanan Bodur, mahkeme tarafından tutuklanarak Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!www.sozcu.com.tr
    Son Dakika... 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-havhavhav-sarkisi-gundem-olmustu-lvbel-c5-tutuklandi-p171117

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya üzüldüm yav, bu gece nasıl yatacağım. Belki de hala fakirsek sebebi beynimizi kullanmamızdır.

• Hangi şarkısının sözlerinde geçiyor?

• Şarkılarını beğenerek mangal partilerinde dinliyorduk,
    Hevhev şarkısı efsane…

• Vah la çok üzüldüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hav hav hav,

• Kim bu roman mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şimdi nasıl uyurum üzüntüden vah vah :( ulan biz köpek gibi havlasak deli derler bu ***** yapınca popi oluyo ben anlamıyom bu işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 7 Mayıs 2025; 21:25:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yani, bu şarkıyla ve kliple başa neler gelebileceğini tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok gibi. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!  bu arada şarkının ritmi de hipnoz edici tarzda.. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! 

bir şey geldi aklıma. ya sen bir sene boyunca çalış, eline geçen toplam para X olsun. böyle bir şarkı yap ve havhav de ve.. neyse nazar etme ne olur, havhav de senin de olur. 'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 7 Mayıs 2025; 21:34:27 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Parçaya bakmadım harbi övüyormu ?'Havhavhav' şarkısı gündem olmuştu: Lvbel C5 tutuklandı!  kendini feda edip dinleyen varsa söylesin xd

• MHY'ye adanmış şarkı..

ama şarkıları ve klipleri cidden teşvik edici cinsten..

• Paket.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.