böylelerini bir daha almayacan havalimanına. ![]() Havalimanını birbirine kattı! 'Ben bakanın akrabasıyım, senin sülaleni bitireceğim' https://www.mynet.com/havalimanini-birbirine-katti-ben-bakanin-akrabasiyim-senin-sulaleni-bitirecegim-110107171575 |
Havalimanını birbirine kattı.

-
-
Yahudi mallarını boykot edin bloklayın.
-
nazi=yahudi anlayamanlar için.
-
Yani yahudi sempatizanı olduğunu itiraf ediyorsun. Neyse ya Allah söyletti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nazi ler anti Yahudi değil miydi en son?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış anlamışsın bence hocam
adam israil'e eleştiri yapmak istemiş gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buradaki nazi yahudi severler için diyorum ne farkları yok birileri masum gösteriyor ülkeleri koruyor terörle mücadele diyor bebek kadın katletmelerini bu şekilde perdeliyor.
-
Mubarek kardeşimiz, başka havaalanı olsa, o sinirle yıkıp geçecekmiş, ama şunu hesaba katmamış, Sebiha Gökçen havaalanı, dünyanın en sağlam binası seçilmiş, otoritelerce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim mesela türk bayrağı var ve ben bunu benimsiyorum karşı taraf da öyle anlar.
aktroll deki o bayrağın anlamı şu. filistinli kardeşlerimize nazı muamelesi yapacağız ve bunu destekliyorum anlamı çıkıyor. nazı kavramı yeri geldiğinde övünç ve sempati anlamına da geliyor. ben eğer bayrağımızdaki yıldızın yerine nazi sembolü koyarsam ve bununla reddit gibi foruma üye olursam ermeni(sözde) soykırımını destekliyorum , kürtleri(sözde) katlediyorum , kürt alevileri(sözde) kötü davranıyorum gibi anlam çıkarılabilir. ayrıca o nazi sembolünü herhangi bir bayrağa veya bir yere koyarsan kendinden olmayanlara zülüm etmek sempatisi anlamı çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X