Şimdi Ara

Havalı Tabanca Yardım,,, ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hobi amaçlı bir havalı tabanca almak istiyorum, şu co2 tüplerle çalışanlardan bana önerebileceğiniz bir ürün var mı? ucuz yollu olursa iyi olur daha önce hiç kullanmadım, teşekkürler...

Orijinalden alıntı: gkey001

Arkadaşlar hobi amaçlı bir havalı tabanca almak istiyorum, şu co2 tüplerle çalışanlardan bana önerebileceğiniz bir ürün var mı? ucuz yollu olursa iyi olur daha önce hiç kullanmadım, teşekkürler...

hocam

airsoft asg m92f bakınız hem fiyatı hem tipi falan cok hoş ben düşünüyorum almayı ama bunların kanunen sıkıntısı varmı onu tam olarak bilmiyorum
    İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 & msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • dostum dediklerin saçma mı atıyor benim bildiğim airsoft plastik bb atıyor

Orijinalden alıntı: gkey001

dostum dediklerin saçma mı atıyor benim bildiğim airsoft plastik bb atıyor

hmm bb atıyor bu sen saçma istiyorsun sanırım
    İntel Core i5 9400F 3.9ghz CPU | Gigabyte GTX 1650 Super 4 gb GPU single fan| Corsair DDR4 2133 MHZ 8x2 16GB RAM | Asrock H310M HDV anakart|Cooler master i71C cpu cooler| Corsair CV550 80 Plus Bronze | Cooler Master HAF 912 | Hyperx Alloy elite RGB mekanik klavye cherry mx red | Rival 600 & msi gm40 gaming mouse | AOC 1080P @75 HZ Gaming Monitor|
  • aynen bildiğimiz saçma atan havalı tabanca soruyorum dostum öneri olarak
  • havalı tabancada fiyatı ucuz, kalitesiz tabancalara yanaşmayın bile. Bende eser es55 tüfek var, 60-70m den nokta atışı yapıyor, ama babamın tabancası ile saçma bir sağa bir sola gidiyor istikrar yok, zaten co2 tüpüde gittikçe bitmesi dezavantaj. Kaliteli bir tabanca almanızı öneririm. Herhangi bir fikrim yok kalite konusunda tabancada ama ucuza kaçmayın derim
    7 yıl önce açıldı
    PCP Havalı Tüfek Tavsiyesi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarex walter cps iyi silahtır bende üst kizagi metal olanı var p99 metal kısım hariç aynilar. Umarexi havalı silah camiasının mercedesi gibi kabul edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.