Şimdi Ara

hava soğuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbuldayım. battaniyeye sarıldım şu anda. ısınmaya çalışıyorum, fazlalığını hissetmiyorum. hava cidden soğuk mu yoksa ben vantilatörün klimanın karşısında hasta mı ettim kendimi de üşüyorum böyle ?

Orijinalden alıntı: Maykıl.

İstanbuldayım. battaniyeye sarıldım şu anda. ısınmaya çalışıyorum, fazlalığını hissetmiyorum. hava cidden soğuk mu yoksa ben vantilatörün klimanın karşısında hasta mı ettim kendimi de üşüyorum böyle ?

Adıyamandayım ev içi 35 derece balkonda yatıyorum don atlet ama hala terliyorum lanet olsun böyle sıcak havalara ömrümü yedi 3aydır fmf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de şort la duruyorum ama hafif sogukluk var önceden terlerdim

• Bu gün bende konu açacaktım ama vazgeçtim sorun bendedir diye. Gerçekten bende üşüyorum ya, bundan bir kaç gün öncesine kadar evdeki bütün camı açardım, şimdi açtığım an üşüyorum.
  • evet havalar son günler de serinleşti.. özellikle akşamları serin oluyor... geçen ay üzerimde hiç bişey yokken pencere açık yattığım zaman terliyordum.. şimdi pencereden soğuk hava esiyo ve üşüyorum... yakında kabanları giyeriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-880781799 -- 31 Ağustos 2012; 1:31:31 >

Orijinalden alıntı: KNTLG

balkondayım atlet ve şortla oturuyom ANKARA

balkondayım titriye titreye yazıyorum. (ankara)

Orijinalden alıntı: Dark Shade

evet havalar son günler de serinleşti.. özellikle akşamları serin oluyor... geçen ay üzerimde hiç bişey yokken pencere açık yattığım zaman terliyordum.. şimdi pencereden soğuk hava esiyo ve üşüyorum... yakında kabanları giyeriz...

Oyş üşümeyi özledim yeminle balkonda yatıyorum sbah 7:30 da güneş vuruyo kan ter içinde uyanıyorum 3 aydır deli oldum içerde yatmak mümkün değil kuru yerlerde yatmaktan belim ağrıyor yumuşacık baza var ama yatamıyoruz artık okul başlasada ankaraya dönsem biran önce

• kış yaklaşıyor

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • atlet ve donla geziyorum evde
    ist/kayisdagi
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • quote:

Orijinalden alıntı: koltuk06

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

balkondayım atlet ve şortla oturuyom ANKARA

balkondayım titriye titreye yazıyorum. (ankara)

Evdeyim titriye titreye yazıyorum. (ankara)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.